BOMIDA13
Primećen član
- Poruka
- 614
Može,nešto se razmišljam i da je ošišam našla sam mnooogo lepu fruzuricua zna i da peva ,pa da je ubacimo u estradne vode.
![]()
Ma nemoj, vidim ja da bi ti htela da Popi zaradi neki dinar
( da otplati All systems...).Ali uz ,,zvezdu" ide i telohranitelj
, a tu na scenu stupa Munja,( i mi bi da zaradimo neku kintu).E ,sad, trebaće nam prateći vokali - Eni i Tezi,
,a Mrvica bi mogao da bude menadžer
( to je sad moderno ,a ima i ko da ga poduči).I tako , dobismo i ,,Maltezer bend"

Poslednja izmena:
a zna i da peva ,pa da je ubacimo u estradne vode.

.Ekspres smo ih razdvojili.
Pa ja vodim psa, pa ne smem da ga pustim da on baš odmakne svu dužinu povodca i bla bla bla. A ja jadna najukočenija, vodim kucu, jer neki spavaju (deca), a drugi iz principa nece da vode kuče napolje. Verovatno bi za nekog od 50 kg imao drugačije principe. Ali sam zato dala Mrvici dala dva kolačića
kad su oni krenuli napolje, a on nije zalajo i kuko za njima. I sad ih u slast ogovaram
.
ali tu nema pomoći.

što se ne javlja?
i nosiš miniće 
da mu daješ , kao naknadu za silan trud i individualni trening.

je vrlo opasno, pošto ja mnogo volim da
iste što se po mojoj liniji može zaključiti, a ima još jedan član koji mnooogo voli
kako ću da se složim sa Popi.
,(isto tako i na nepoznate ljude koji bi rukom po glavi)samo na mirne pse reaguje ok(i na poznate ljude
),tako da bi bilo čudo neviđeno da iz prve pristane da se igra,ali možemo makar da se popričamo,ona ako neće odmah da se igra sedeće mi u krilu ili će biti u svojoj torbi bez problema,nekad i u parku ako su joj nepoznati svi, sama uskoči u torbu.