Maltezer

Veruj mi da je to tesko zamisliti..Kamenicvet i ja smo se krivile od smeh...a Popi..ne da je navaspitana, sta ta mala moze da izgovori za kratko vreme i kakve psovke..ma to i Ena s maslom jedva pojede :D :D :D

Živa istina,kolko grokće stvarno zvuči ko da joj je svašta nešto rekla :hahaha:,izgleda da je mnogo sekira što nije najbrža.:besna: :rotf:

Samo da upozorim sve koji su zaboravili, krpelja ima koliko hocete,mi dođosmo iz šetnje sa dva komada koji gmižu po Popi,isčešljala sam je i prepipala i iskreno se nadam da nema ni jednog da se zakačio.:sad2:

Što se tiče apetita , i Munja u zadnje vreme ne jede kao do skoro , nekad ne pipne večeru, a juče do 14h nije hteo da priviri granulama ostavljene za doručak.Ja sam mislila da je to zbog toga što menja zube pa ga možda hrana vređa. Ali sad vidim da i Mrvica ima sličan problem.Možda je to zbog promene vremena.Inače je veseo, dosta vremena je napolju , stolica uredana...Ovo mu dođe kao nekakav izveštaj( kako smo jeli, kako smo kakili...) kad bi ovo sve pročitali neki moji prijatelji koji nemaju kucu , :dontunderstand: rekli bi da sam 100% odlepila.

Bomida kuca raste,pa se menjaju i navike,neke obroke preskace ,pa će se to najverovatnije sa 6-7meseci svesti na 2 obroka ,a nekad znaju i da malo gladuju dosadi im ista hrana,ja zato imam u rezervi još jedne granule pa ih dodam u obrok,da joj bude zanimljivije. Ona nekad jede samo jednu vrstu,nekad samo drugu a nekad mešano.:bye:

Obrisasmo se malo s maramicama. Malkice smo pobeleli.Ali zato mirišemo. Imam upalu mišića od ludog kučeta. Čerka i ja na smenu ga vodimo. I taman kad se povratiš nastavi druga.Doduše vadi nas što često staje i da se mazi.

E dragi moj Munja. Izgleda da smo ti i ja jedini muškarci na ovom forumu, mada moram da priznam da mi se napolju obraćaju u ženskom rodu:roll: Spominju ove devojke neke trke. Ček da vide one kako ja kratkonog trčim:whistling: DA, da izazivam na dvoboj i Enu i Popi:lol:Ali moram da napomenem da sam bolji na betonu,A i prija mi ova novobeogradska štroka. Pa kad bude bio maraton oni će proći mojom, ulicom, doduše tad će je oparati,a mi za maratoncima. MOram da priznam da se ja već par dana spremam.Pa da vidimo ko je bolji. Munja od tebe očekujem veliku pomoć. Zato navali na tu domaću piletinu onako žutu i masnu i sve u mišiće.Mi se čujemo:telefon:, a one nek se spremaju
za trku:manikir:

Pozdrav od Goce i Mrvice

Četkala Mrvicu , doduše malo se vrzmao po travi, krpelje nisam našla.

Baš bi bilo lepo da se negde sretnu i poigraju.:aha:
Mi juče upoznasmo dva maltezera u parku,jednu ženku staru 4 godine,nešto vrlo malo veću od Popi ali ošišanu skroz pa nisam bila sigurna u prvom momentu šta je :rumenko:,a njen vlasnik pita mene jel to bišon ili havanezer :zcepanje:, i jednog dečka od 10meseci sa ogromnom glavom i talasastom dlakom ,ja pomislih bišon,kaže čovek jok,maltezer,još me pita jel ova moja beba?:rotf: Eto tako se jedva isprepoznasmo,ali ne bi ništa od igranja,dečko se uplašio a ovi sa maltezerkom nisu bili za druženje,samo se šetali.:bye:

Izvinjavam se Tediju, stvarno nisam htela da ga uvredim ili zaboravim. Strane u nazad čitala sam pre nego što sam se učlanila u forum, pa mi se od silnih dogadjanja sve izmešalo.I što se bre odmah ljutite, stvarno više neću, ni da se šalim, ni izmotavam. Od sada pišem izveštaje kao za policiju sa tačnom satnicom i lokacijama u prilogu dokumenta.

Izvinjavam se Tediju, stvarno nisam htela da ga uvredim ili zaboravim. Strane u nazad čitala sam pre nego što sam se učlanila u forum, pa mi se od silnih dogadjanja sve izmešalo.I što se bre odmah ljutite, stvarno više neću, ni da se šalim, ni izmotavam. Od sada pišem izveštaje kao za policiju sa tačnom satnicom i lokacijama u prilogu dokumenta.

Ma to samo lavica ima potrebu u red da nas dovodi, posto smo maloletne ;)) Samo se opusti, i ona ce valjda...nekada ;)
A inace, svaku trku prihvatamo i naravno, samouvereno, za nas rezervisemo sve pobede :))

Ma pušti lavicu ona je dežurni policajac :mafijas:
,il što ja kažem brži joj prsti od pameti :rotf:,ali sigurno nije mislila ništa loše,ona to samo onako.:bye:
Gde ćemo da organizujemo trku?:metla:

Samo da upozorim sve koji su zaboravili, krpelja ima koliko hocete,mi dođosmo iz šetnje sa dva komada koji gmižu po Popi,isčešljala sam je i prepipala i iskreno se nadam da nema ni jednog da se zakačio.:sad2:

Nismo zaboravili. Ja koristim advantix za sve moje tri kuce i on ne samo da stiti vec i ubija i komarce i buve i krpelje koji se prikace. Tako kaze vet a ja se nisam uverila da to i cini ali sam zadovoljna jer nemam tih problema a setamo se svakog dana i naravno najvise volimo da se zavucemo u travu.Probaj ako ne koristis svakako je bolji od frontlajna.:bye:

Pa trka je naravno na betonuili tj asfaltu. Ja krpelje neću i što je sigurno, sigurno, a kad tamo trčim u tom slučaju ne moraju da mi seku nokte:cool:.
Sad sam se prošetao. Obišao sam onu tetu što prodaje one lepe slatke jabuke i skroz sam je izlizao:zag:. Odmah zatim otrčao sam do mog omiljenog veta Marka pa sam i njega naravno izlizao.Rekao mi je da ga verovatno uskoro necu tako voleti a uopšte ne shvatam zašto. I poklonio mi je lep flexi povodac 3x bolji od ovog što ja imam, a i duži. Valjda je primetio da će Goca dušu da ispusti od umora tj trčanja.Sreo sam drugara maltezera. Mesec dana stariji od mene. Baš smo se lepo igrali dvadesetak minuta. Rekao sam im kad sledeći put dođu sa Zvezdare, da me obavezno pozovu da se igramo.:zurka: To je prvi maltezer koga sam ja upoznao. On je od onih dugonogih,ali je i on sladak:D:D

Eto to je bio prepodnevni izveštaj. Sledeće nedelje nema. Goca na poslu, a šta će biti samnom:sad2:

Kod nas stanje totalno suprotnu,ako kojim slučajem naidjemo na neko ljudsko biće koje bi da nas pomazi gledamo da ga zaobiđemo u širokom luku :cool:,samo sportiste pojurimo(kad već beže:per:),a ako nas ne konstatuju onda priđemo da onjušimo :pas:.Mazi se samo sa svojim čoporom i za sada još dve persone,ostali su sumnjiva lica.:zcepanje:

E pa upravo sam se sredio. Samo me malo nerviraju ove mašne koje su mi stavili za slikanje. A i brate mnogo sam se umorio i zna se valjda da se posle večernjeg kupanja i namernog piškanja pored Gocine digitalne vage (koju samo ona obožava) i to samo u nekim trenucima, red je da se spava, Ali ne, ona me je mučila i slikala, slikala, ja se pomerao slike mutne ali evo bar jedne koja vredi

Uploaded with ImageShack.us
Pozdrav svima odoh ja na zaslužen odmor, a i moram malo snage da akumuliram u mišićima za predstojeću trku. Pa ne može Ena da bude apsolutni favorit kad mene niste ni videli:hahaha:

namernog piškanja pored Gocine digitalne vage

Ovo stvarno moram da pojasnim. Ja, Mrvica, sveže okupan tražio sam od Goce da me pusti na terasu.Ona je valjda pomislila da ću da se smrznem ili nedo bog razbolim i odnela me u wc. Ali ja tamo tenutno neću. To ponekad, samo noću ili rano ujutru, jer ipak sam ja još uvek mali. Ali dok sam budan kao i svi ukućani valjda je red da idem tamo gde ja hoću. i tako pošto me ona veštica nije pustila ja sam bio prisiljen da to obavim pored vage.

Kamenicvete, vidim da si na forumu. Pitanje koje nema veze sa maltezerima. Zašto neki od nas imaju zelene tačkice pored imena a neki ne. Možda je negde i pisalo a ja nisam primetila.:)

Baš bi bilo lepo da se negde sretnu i poigraju.:aha:
Mi juče upoznasmo dva maltezera u parku,jednu ženku staru 4 godine,nešto vrlo malo veću od Popi ali ošišanu skroz pa nisam bila sigurna u prvom momentu šta je :rumenko:,a njen vlasnik pita mene jel to bišon ili havanezer :zcepanje:, i jednog dečka od 10meseci sa ogromnom glavom i talasastom dlakom ,ja pomislih bišon,kaže čovek jok,maltezer,još me pita jel ova moja beba?:rotf: Eto tako se jedva isprepoznasmo,ali ne bi ništa od igranja,dečko se uplašio a ovi sa maltezerkom nisu bili za druženje,samo se šetali.:bye:

Vi ste navikli u parku,
A mi idemo na livade:lol:

gde sam se ja u onom postu naljutila:dontunderstand:
vi mene ne shvatate, valjda koristim malo smajlija:think:

Back