kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Mnogo je sladak ovaj bebac Savo. 
Napisi nam nesto vise o tvojim maltezerima,koliko su teski stenci sa 2 ipo meseca a koliko odrasli,kakva je dlaka odraslima ,cime ih negujes,iz koje odgajivacnice su potekli potomci tvojih maltezera,na koliko takmicenja su im ucestvovali roditelji,da li si ih izlagao negde van Srbije? Nadam se da te ne gnjavim ali verujem da ce sve ove informacije trebati i onima koji planiraju da kupe kucu bas od teba.

Napisi nam nesto vise o tvojim maltezerima,koliko su teski stenci sa 2 ipo meseca a koliko odrasli,kakva je dlaka odraslima ,cime ih negujes,iz koje odgajivacnice su potekli potomci tvojih maltezera,na koliko takmicenja su im ucestvovali roditelji,da li si ih izlagao negde van Srbije? Nadam se da te ne gnjavim ali verujem da ce sve ove informacije trebati i onima koji planiraju da kupe kucu bas od teba.

hahahah da

bila je šala u pitanju,nego se lati tastature i napiši neku pametnu,kao ozbiljan odgajivač,forum služi da se razmenjuju iskustva,a ti se valjda malo duže bavis uzgojem pa je normalno da očekujemo neke informacije od tebe,a ne tako detinjast odgovor.

najduze imas maltezere i ma koliko mi citali o njima na drugim forumima drugacije e kad to cujes od strane odgajivaca koga i donekle poznajes,
ja imam maltezera oko godinu dana ali nisam izlagala Teziku i normalno da to hocu ali mi treba misljenje i savet iskusnijeg odgajivaca