neella
Primećen član
- Poruka
- 740
hvala puno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je ta cena od 300e stene sa papirima ili pez papira
Velicina maltezera u Srbiji (ako nisu šampionskog porekla i izlozbenog potencijala)ne utice bitno na cenu. To je prosto zato što je dosta njih zapravo mešanac a ne čistokrvni maltezer,najčešće sa kotonom,iako imaju rodovnik, ili je štene roditelja koje ima samo ocenu i ni jednu titulu sa takmicenja van zemlje,sto uzgajivac pravda kobajagi svojom nezainteresovanoscu za takmicenja a kuce samo štancuje,takve treba izbeći. Pri kupovini ne bi bilo lose povesti nekog ko zna malo više ,jer su štenci maltezera i mešanaca jako slični dok su mali. Ako znate da je moguce da za 300e dobijete mesanca koji zapravo ne košta nista u nekom azilu,mozda nebi bilo loše da se informišete što više i potragu i malo produžite.
Nije tačno !!! Ovo dole, je bio moj pas 9 prelepih godina, a sam Bog zna koliko sam vremena, živaca i para uložio samo da je spasem ( danima sam je vodio na infuziji, nabavljao konjsko meso ispod crne zemlje, angažovao čitav veterinarski konzilijum, 2 teške i skupe operacije ), ali se ništa nije moglo uraditi !!!Ne vredi njemu pricati, krvolok pise samo da bi pisao, ne zanima ga, samo se zeza
E ovo je pravi kućni ljubimac, lak za održavanje a beskrajno dobar !!! Inače, zove se Juca !!!
![]()
Nije tačno !!! Ovo dole, je bio moj pas 9 prelepih godina, a sam Bog zna koliko sam vremena, živaca i para uložio samo da je spasem ( danima sam je vodio na infuziji, nabavljao konjsko meso ispod crne zemlje, angažovao čitav veterinarski konzilijum, 2 teške i skupe operacije ), ali se ništa nije moglo uraditi !!!
Sada sam, iz azila, uzeo NEŠTO što su mi predstavili da će da bude mali, kućni pas, a izraslo je u neman neviđene veličine i razuzdane naravi, pa se pomalo plašim za svoje dvoje male dece !!!
Sva je prilika da ću ovog novog tzv. ljubimca, morati da vratim nazad u taj azil, pa se zato i raspitujem !!!
Ne treba mi neki super - pedigrirani maltezer ( i Juca, sa slike, je bila mešanac, možda čak i terijera, ali je bila krajnje privržena, odana, ma, ... nemojte me samo podsećati !!! ), pa se zbog toga svega raspitujem za neku mešanku maltezera, terijera, ali manju !!!
da teze je naci mesanca, i da ti to odgajivac priznaKrvolok,ne vredi da tako nesto da pokušavaš da kupiš,jer niko ko prodaje nece priznati da je mesanac,mozda samo da pratis na balkan kinology ili facebook-u oglase za udomljavanje ,ja trenutno pokusavam da udomim dva šteneta(na žalost ne rase koja bi tebi odgovarala)vrlo često ima zaista tih malih rasa mesanaca,mozda bi ti odgovarao čak i mešanac bišona,oni su se pokazali kao kuce jako dobre naravi. Ako naletim na nešto prosledicu ti informaciju.![]()
poz za sve ljubitelje maltezera!![]()
meni se dopadaju maltezer ali i pudle pa se jos dvoumim izmedju ove dve rase!
cuo sam za savu i da on prodaje ove dve rase,o pudlama znam dosta ali kod malih maltezera me najvise bune te oscilacije u velicini kao i ogromne razlike u cenama koje se krecu od 300-1500e pa i vise,procitao sam sve sto je pisano o maltezerima do sad i procitao sam da su dok su mali svi skoro isti ali kad porastu se vidi sta imate kraj sebe i da je to sto ste uzeli je nesto ni nalik maltezeru sto ima preko 7,8 kila!!!!a postoje i mnogo svercera koji pse uzimaju po madjarskoj na pijaci na "kilo" za bedne pare i falcifikuju rodovnike i kasnije ih prodaju za 300e kao cistokrvne pse koji su pravi predstavnici svoje vrste!!!
ja bih se uvek operedelila za maltezera i verujem da sam potpuno subjektivna. to su tako pametne i mile kuce. izuzetno brzo uce i veoma su umiljate. pri tom obozavaju da se igraju i prosto vam odvuku paznju od svega. zelela bih da svoju maltezericu izlazem na izlozbama ali se plasim da li cu to moci. naime ona vec sada ( sa 6 meseci) ima 5kg. da li je tezina diskvalifikaciona karakteristika? inace dlaka joj je predivna i ima sve osobine kvalitetnog maltezera bar po mom sudu. nije debela ali je mozda malo veca za maltezera. moguce je da nije bas cistokrvna maltezerka. poslal bih fotke ali to ne znam jos da uradim
Nema nam maltezera,razbezali se od zime,nikako da osvane neka nova fotka.
![]()