GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
![]()
goco ovo je nasa mrvica![]()
za Mrvicu. Da li je vasa Mrvica decak ili devojcica.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
goco ovo je nasa mrvica![]()
za Mrvicu. Da li je vasa Mrvica decak ili devojcica.
a što vas ne bi primili na izložbu,to su uvek baš lepa druženja,a malo promovisanja maltezera i u tom mirnom gradu bi bio samo plus za ljubitelje.
za Mrvicu. Da li je vasa Mrvica decak ili devojcica.

[/QUOTE]
nocas 3 puta i od jutros 3-4 puta

Lavice ako budem tu(a trebalo bi) dolazim,predpostavljam da si svoju Tezi već prijavila.
Jasmina preslatki su,a što vas ne bi primili na izložbu,to su uvek baš lepa druženja,a malo promovisanja maltezera i u tom mirnom gradu bi bio samo plus za ljubitelje.
![]()

A Popi?![]()
,došle bi samo kao posmatrači.
.Ne brini ,neće Popi biti konkurencija svojoj nepoznatoj drugarici,došle bi samo kao posmatrači.
Mi opet nestajemo na par dana,ukazala nam se prilika da se, ako da Bog, dočepamo malo skitnje i pravog dvorišta ,donećemo malo svežih sličica kad se vratimo.

SVIMAH V A L A S V I M A
KOD NAS NEMA NISTA NOVO I DALJE MORAM DA STRAZARIM
DA LI JE NEKO NA KRAJU IZASAO NA IZLOZBU, KAKO JE BILO AKO JESTE
SVIMA
aaaaaaaaaaaa ja mislila za ovu sto je bila u srem. karl.Ma izlozba je 23 jula![]()

evo slicica dve devojcice![]()

Nigde nikog? Posto nema nikog na forumu, ja kopala po netu i nasla divne frizure za nase malce, neke su i fensi.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
svima 
prava letnja frizura.......bas cemo se ovih dana sisati 
odosmo da se kupamo -abica i arica-Jao kakav je lep bez crvenila, ma pravo
A ko mu je to šišao bradu?![]()
.On je mnogo dobar i miran , samo jos da sam ja vestija
. Ovo je danasnja slika, samo foto aparat i nije bas neki i cesto su mi mutne slike-ali meni se dopala.
,vodi ga kod Sonje da dobije pravu frizuru.

Ma ima jos po tanku nit crvenila na oba oka, ne smem da mu secem mnogo ,bojim se da ga jos vise ne iritira.A bradu sam mu ja skratila.On je mnogo dobar i miran , samo jos da sam ja vestija
. Ovo je danasnja slika, samo foto aparat i nije bas neki i cesto su mi mutne slike-ali meni se dopala.
malo kako je sladak