Maltezer

attachment.php

goco ovo je nasa mrvica:)

:cmok: za Mrvicu. Da li je vasa Mrvica decak ili devojcica.

Lavice ako budem tu(a trebalo bi) dolazim,predpostavljam da si svoju Tezi već prijavila.:klap:
Jasmina preslatki su,:heart: a što vas ne bi primili na izložbu,to su uvek baš lepa druženja,a malo promovisanja maltezera i u tom mirnom gradu bi bio samo plus za ljubitelje.:bye:

Ja ko da sam juče urekla Mrvicu. Nije hteo sinoć da večera, jutros da doručkuje, ali je zato večeras smazao granule sa kiselim mlekom. Popodne ja uzela plazma keks a on bi mi uzeo iz usta kad bi mogao.Uzela ga i osetim kako mu krče creva. Onda u šetnjicu, i kad se vratio naravno večerao. I to došao do mene oblizujući se, da mi pokaže da je sve pojeo. Pa ne zovemo ga džabe Večito gladan.

:bye::bye::bye:[/QUOTE]

evo i ja abu od sinoc povraca :( nocas 3 puta i od jutros 3-4 puta
nego bio nam pre pola sata vet da vakcinise sve pufnice i naravno bebu lukasa pa je pogledao i abicu i za sada nije nista izgleda da se malo prejela a i malo vise suncala
pa videcemo do sutra:)

Ne brini ,neće Popi biti konkurencija svojoj nepoznatoj drugarici :zag:,došle bi samo kao posmatrači.:bye:
Mi opet nestajemo na par dana,ukazala nam se prilika da se, ako da Bog, dočepamo malo skitnje i pravog dvorišta ,donećemo malo svežih sličica kad se vratimo:bye:.

Ma ne, nisam mislila na to nego jel i ona dolazi ako ti dodjes? da se upoznaju:D

Nigde nikog? Posto nema nikog na forumu, ja kopala po netu i nasla divne frizure za nase malce, neke su i fensi.
16568417048277299491410.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
15684116113182726334210.jpg
35524161131620596696100.jpg
img90891.jpg
16326717289992608653210.jpg
:bye:svima
mi smo u hronicnom poslu ove bebice se katastrofa prljaju puno ih je pa se jedni od drugih umazu i bukvalno koliko god da cistimo od jednog se svi isprljaju ... ali dobro kad se budu odvojili bice lepe bele pufnice:)
mi nasu abu i aru sisamo kao na drugoj slicici ova pufnica u sredini i bas je super :)prava letnja frizura.......bas cemo se ovih dana sisati :heart:
evo dobili smo pozivnicu za izlozbu 13.08 ali nema sanse da idemo
:bye: odosmo da se kupamo -abica i arica-

Jao kakav je lep bez crvenila, ma pravo :heart:
A ko mu je to šišao bradu?:think:

Ma ima jos po tanku nit crvenila na oba oka, ne smem da mu secem mnogo ,bojim se da ga jos vise ne iritira.A bradu sam mu ja skratila:whistling:.On je mnogo dobar i miran , samo jos da sam ja vestija:zcepanje:. Ovo je danasnja slika, samo foto aparat i nije bas neki i cesto su mi mutne slike-ali meni se dopala.
sdc10547c.jpg

Nemoj više da ga šišaš svojeručno,greota :(,vodi ga kod Sonje da dobije pravu frizuru.:D
Ova sa pletenicama je meni najslađa,toliko mi se svidela kad sam je prvi put videla da sam htela Popi da tako ošišam,preslatko mi je kako su im zaoblili obraščiće.:zaljubljena:
Mi ipak nećemo uspeti da dođemo na izložbu ,držaćemo fige Tezi da što bolje prođe.:klap:

Poslednja izmena:

Back