ja opet nesto da kazem

sta da radim kad se stalno nesto oko nas desava

kako da skratim pricu

ovako otprilike - zet je zvao nekog coveka koji je trazio maltezera i ispostavi se da je trazio za prijateljicu, koleginicu ili tako nesto a da je ona sad na odmoru pa ce joj on reci kad dode i sad ja dok sam mu objasnjavala kako sta on kao zna on sve i on ima maltezera i ja kao pa super
i pita mene covek da li znam nekog ko ima zenku spremnu za parenje - ja kazem nemam ali ako cujem javicu i zavrsimo razgovor da bi nama zet ne znajuci ni sta je taj covek pitao kaze on ima mesanca maltezera i bisona

eto to je prica i pazite sad ovo covek ladno prica da ima maltezera i jos sa pravom trazi maltezera i eto ko se bas ne razume za papire moze da kaze lako cemo posle i dok trepnes eto ti kovrdzavi maltezeri i sta posle

imam i jos jedan primer od pre dok sam setala sumicama pride devojka sa maltezerom htela bi da ga pari -otprilike jedno osam meseci pre nego sto cu ja pariti abu i aru- cisto da bi joj deckic imao ljubavni zivot
i ja vidim sladak stvarno malisa i kazem nase ce sad imati teranje ali ih necemo pariti ali sledece teranje hocemo pa moze reko sladak je i sad tu ono koliko je star ovo ono nego pitam je ja da li ima papire
ona kaze ima - ja kazem ocenila si ga ona -ne - ja kazem pa moras da ga ocenis da bi se pario da bi ja posle mogla da izvadim za stence papire ok hoce ona i na kraju posle osam meseci nista
i sta hocu da kazem prvo kako ljudi hoce da podvale
drugo kako ne vode racuna hoce odredenu rasu a onda je napravi mesancem
hoce cisto da ih onako pare a ne razmisljaju sta ce posle sa tim mesancima iako uspe jednom da ih izdeli sta ce posle a sta ce i ti ljudi koji su uzeli te mesance pa i oni ih razmnozili i dokle ce ici taj krug
pa ako hoces mesanca uzmi sa ulice nemoj uzimati rasnog psa i praviti mesance
ja evo odmah cu reci za sebe bez foliranja NE VOLIM MESANCE mogu da im pomognem i to je sve kao sto i jesam milion puta evo bas nam je neko ostavio pre 2 godine neko stene ispred vrata- puno buva krpelja glista i izgladnelo - sve smo ga sredili i ostavili gde je i ostavljen- i eto zbog takvih ljudi pune ulice lutalica koje necemo ni mi koji volimo pse a sta je tek sa onima koji ih ne vole -sto naravno imaju pravo na svoj izbor-
pa ja mislim da je oko 2500 din sterilizacija pa ako neces da se bakces ulazes ili kako god sterilisi i za dobrobit kuceta i sebe a i okoline
tako da bi i bomidi rekla da pazi kad nade devojku za munju obavezno da trazis pedigre a i da ga uporedis sa munjinim da slucajno nisu u srodstvu
100 posto sam sigurna da sam u pravu ali i znam da ne misle svi kao ja pa