Maltezer

dsc04836r.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Sad malo da se smejemo mom Mrvici. Bože našta liči.

dsc04897k.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.ushttp://[/IMG]

A ovde sam suv i pufnast. I šta kažeš Bomida kako ja izgledam podsle 2 nedelje uzimanja AE.

Počela je i njemu da raste bela dlaka. Ali sa belom dlakom raste i bezobrazluk. Pojede nam i izgreba sve drvene površine po kući. Po ceo dan :mafijas: Skroz smo :poludeo: i :kletva:
:klap::klap: Tezika.
Naravno puno :cmok::cmok: Jasmininim pifnicama i :bye: svim drugarima sa foruma.

Uf Goco, da ga lično ne znam, pitala bih se - koje je to cudo?:zcepanje:
Ali zato je na ovoj drugoj fotografiji bas sladak - sa sve masšnicom.:heart:
Kad nam budu lepi i beli ispod okica - idemo u lov na devojke:per:
Cekaj samo da vidimo Tezine slike....

Ovo su "blesavi" Koreanci :D, majstori gruminga. Njihovi psi su zaista nesto posebno.

Da znas da jesu, ali su im svi psi PRESLATKI, glupo je reći , ali sam se zaljubila , kad sam ih videla i maltezere i jorksirske terijere , ... https://www.facebook.com/joypia, i da budem iskrena, tu mi se javila ideja da skratim bradicu mom Munji - sad me kamenicvet grdi.:sad2:

Poslednja izmena:
dsc04836r.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Sad malo da se smejemo mom Mrvici. Bože našta liči.

dsc04897k.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.ushttp://[/IMG]

A ovde sam suv i pufnast. I šta kažeš Bomida kako ja izgledam podsle 2 nedelje uzimanja AE.

Počela je i njemu da raste bela dlaka. Ali sa belom dlakom raste i bezobrazluk. Pojede nam i izgreba sve drvene površine po kući. Po ceo dan :mafijas: Skroz smo :poludeo: i :kletva:
:klap::klap: Tezika.
Naravno puno :cmok::cmok: Jasmininim pifnicama i :bye: svim drugarima sa foruma.

MA SLADAK JE I MOKAR TAD SE NAJISE VIDI KAKO SU MALI , A POSLE SUSENJA PRAVE LOPTICE:heart: SAMO CRNE OKICE VIRE:)
A KAD SMO KOD OKICA I BELE DLAKE ZA 2 DANA ZBOG HRANE UPROPASTISMO ABICI I ARICI OKICE I DLAKU
JA ZBOG SVEGA STO VEC ZNATE NISAM MOGLA U NABAKU A MUZ JE IMAO DO KASNO NEKA POSLA TAKO DA SMO UZELI U METROU NEKU HRANU - NE ZNAM DA LI SE SME RECI KOJU PA TAKO DA NECU NI NAPISATI- I ETO BUKVALNO ZA DVA DANA KRMELJI SUZICE I NARAVNO CRENA DLAKA ODMAH :(
ETO SLUCAJNO JER SMO DOBILI I NOVOG CLANA KOJI MNOGO RUCKA ISPADE NESTASICA HRANE:) ALI EVO SAD SMO SVE NABAVILI PA CEMO SE NADAM SE BRZO I OPORAVITI:confused:
:bye: SVIMA

Poslednja izmena:
Munja baš si mi lep.:heart: I mnogo manje crvenila imaš od Mrvice. Čak bi rekla da ga uopšte i nemaš. Mnogo si mi sladak. Vidi se da si prava dobrica.
Ja planiram ovih dana da odvedem Mrvicu na šišanje i da nam bar deo crvenih dlaka ošišaju. Inače ja ne smem sama da mu petljam makazama oko glave, zato što nije miran i buni se. Hoću da ga ošišam ponovo zato što je prošli put dečko koji ga je šišao, napravio pravog matorca od njega, pa je red da ga malo podmladimo.

I da ne bude zabune i mi smo čestitali Tezi, doduše pre postavljene slike. Ali da ponovimo još jedanput. BRAVO Tezi :klap: :klap: . Baš ti je lepa dlaka. Ležiš kao prava dama.

ja opet nesto da kazem:) sta da radim kad se stalno nesto oko nas desava:confused:
kako da skratim pricu:think:
ovako otprilike - zet je zvao nekog coveka koji je trazio maltezera i ispostavi se da je trazio za prijateljicu, koleginicu ili tako nesto a da je ona sad na odmoru pa ce joj on reci kad dode i sad ja dok sam mu objasnjavala kako sta on kao zna on sve i on ima maltezera i ja kao pa super
i pita mene covek da li znam nekog ko ima zenku spremnu za parenje - ja kazem nemam ali ako cujem javicu i zavrsimo razgovor da bi nama zet ne znajuci ni sta je taj covek pitao kaze on ima mesanca maltezera i bisona:dash::dash::dash:
eto to je prica i pazite sad ovo covek ladno prica da ima maltezera i jos sa pravom trazi maltezera i eto ko se bas ne razume za papire moze da kaze lako cemo posle i dok trepnes eto ti kovrdzavi maltezeri i sta posle:dash::dash::dash:
imam i jos jedan primer od pre dok sam setala sumicama pride devojka sa maltezerom htela bi da ga pari -otprilike jedno osam meseci pre nego sto cu ja pariti abu i aru- cisto da bi joj deckic imao ljubavni zivot
i ja vidim sladak stvarno malisa i kazem nase ce sad imati teranje ali ih necemo pariti ali sledece teranje hocemo pa moze reko sladak je i sad tu ono koliko je star ovo ono nego pitam je ja da li ima papire
ona kaze ima - ja kazem ocenila si ga ona -ne - ja kazem pa moras da ga ocenis da bi se pario da bi ja posle mogla da izvadim za stence papire ok hoce ona i na kraju posle osam meseci nista
i sta hocu da kazem prvo kako ljudi hoce da podvale
drugo kako ne vode racuna hoce odredenu rasu a onda je napravi mesancem
hoce cisto da ih onako pare a ne razmisljaju sta ce posle sa tim mesancima iako uspe jednom da ih izdeli sta ce posle a sta ce i ti ljudi koji su uzeli te mesance pa i oni ih razmnozili i dokle ce ici taj krug
pa ako hoces mesanca uzmi sa ulice nemoj uzimati rasnog psa i praviti mesance
ja evo odmah cu reci za sebe bez foliranja NE VOLIM MESANCE mogu da im pomognem i to je sve kao sto i jesam milion puta evo bas nam je neko ostavio pre 2 godine neko stene ispred vrata- puno buva krpelja glista i izgladnelo - sve smo ga sredili i ostavili gde je i ostavljen- i eto zbog takvih ljudi pune ulice lutalica koje necemo ni mi koji volimo pse a sta je tek sa onima koji ih ne vole -sto naravno imaju pravo na svoj izbor-
pa ja mislim da je oko 2500 din sterilizacija pa ako neces da se bakces ulazes ili kako god sterilisi i za dobrobit kuceta i sebe a i okoline
tako da bi i bomidi rekla da pazi kad nade devojku za munju obavezno da trazis pedigre a i da ga uporedis sa munjinim da slucajno nisu u srodstvu
100 posto sam sigurna da sam u pravu ali i znam da ne misle svi kao ja pa:confused:

Jasmina, od reci do reci se slazem. I to kao neko ko vise radi sa mesancima i na njihovom udomljavanju. I nisam pristalica tih tzv. designer breeds, Lavica ce vam reci nesto vise o tome, to je trend u SAD. I ja sam svoja dva psa "nabavila" tako sto su mi ih ostavili pred kucom a ja nisam htela da rizikujem da mi ujedu dete ili se kuja osteni... I da, cena sterilizacije zavisi od velicine psa i od dobre volje veterinara, za kuju oko 10kg tezine samo lekovi i materijal kostaju oko 1800 u veleprodaji ali sigurna sam da ima veterinara koji bi izasli u susret i lunjare sterilisali povoljnije, tipa Centra za mesance.

To za devojku je bio štos, mada, nikad se ne zna.:think:
U komšiluku imam 2 takva mešanca.Jedan je od terijera i pudle, a drugi od maltezera i pudle.Oba najviše ,,liče" na pudle, ali ipak nisu mi lepi, a najgore što ih nisu lepo ni vaspitali.Da se nadovežem na Jasmininu priču, vlasnici ovog prvog ,su me pitali da im pronađem neku maltezerku, jer bi oni štene od svog psa.Kad sam ih pitala ko je lud da pristane na to , naljutili se:dontunderstand: . Stvarno ima raznih ljudi i raznih fiks ideja.

Back