gagasf
Primećen član
- Poruka
- 925
Znam da imaju 13 , pa i onaj vršnjak na koga sam mislila 17.04. teba da napuni 13
koliko je to nas s 13 godisnjacima?!
Da mi otvorimo jednu temu pod nazivom" MUke s psima, al jos vece s tinejdzerima" Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da imaju 13 , pa i onaj vršnjak na koga sam mislila 17.04. teba da napuni 13
Da mi otvorimo jednu temu pod nazivom" MUke s psima, al jos vece s tinejdzerima"
хвала вам унапред 
Imam ja i stariju tinejdžerku, ali je i ona jedna dobrica i pametnica, samo računare voli, ne ukidaj joj internet i ništa joj više ne treba ali ne voli facebook.koliko je to nas s 13 godisnjacima?!Da mi otvorimo jednu temu pod nazivom" MUke s psima, al jos vece s tinejdzerima"
![]()

, Sreća pa nas nisu izbacili. Ko bi se po vrućini vraćao peške
,i ja sam svoju gospojicu sinoc okupala,pobele mi kuče,odmah se setih jednog pametnog oglasa gde neki lik prodaje maltezere sa naglaskom da su beli. 
Juče smo se švrćkali sa svojom drugaricom pudlom po jednom super usamljenom parku,što je to milina kad možes da pustiš kuce da se jure koliko vole
,bez straha od upada onih velikih,koje ja uzgrad obožavam ali kucama od par kila nije baš sve jedno kad ih u igri pritisne neko od 20-tak 

. A sta mislite da li sam ja malo kockast, ili da mi nisu možda noge malo prekratke? I da vas obavestim. Napokon smo otkrili zašto neću da jedem jednu konzervicu hrane koju sam pre jeo. Ona ćorava Goca mi kupila ćuretinu, umesto piletine. I ja zamalo da manjkam od gladi dok ona uvidi svoju grešku. A ona upoorna, neće on meni da izvoljeva, on je ovo jeo bla, bla
,on je sad vaš i vi ćete ga voleti.

E sad ja opet pišem sama sa sobom .ali evo one sličice od pre dva dana kad sam bio lepo okupan i čist.
Uploaded with ImageShack.us
Ali sam zato danas već poprilično siv. I napokon su se setili da me prvo nahrane , pa onda vode u šetnju.Naravno da mislim na ovu večernju.. Jutros sam se sa Gocom i njenom mamom vozio tramvajem. Ala sam lajao. Goca se pravila luda, a baka pobegla na drugi kraj tramvaja od sramote, Sreća pa nas nisu izbacili. Ko bi se po vrućini vraćao peške
A kad poprave fotoaparat ili napokon kupe novi onda ću i ja imati lepe i kvalitetne slike.

Mrvica je ko kočačić,i ja sam svoju gospojicu sinoc okupala,pobele mi kuče,odmah se setih jednog pametnog oglasa gde neki lik prodaje maltezere sa naglaskom da su beli.
I mi smo se vozali gradskim par puta na neke krace relacije od 4-5 stanica,Popi za divno čudo nije lajala ali je drhtala samo tako,a vala kakav nam je prevoz sve lupa, škripi, huče,i ne prepala se.Juče smo se švrćkali sa svojom drugaricom pudlom po jednom super usamljenom parku,što je to milina kad možes da pustiš kuce da se jure koliko vole
,bez straha od upada onih velikih,koje ja uzgrad obožavam ali kucama od par kila nije baš sve jedno kad ih u igri pritisne neko od 20-tak
Na žalost ni jednom nije uspela da stigne ovu super brzu drugaricu pa je od besa morala dok je juri još i da joj sve po spisku spomene.![]()

,Ena trči oko nas Popi je juri i peni što ne može da je stigne
,a ova kad vidi da će Popi da presvisne samo stane i kulira kao nema pojma o čemu se radi.
E sad ja opet pišem sama sa sobom .ali evo one sličice od pre dva dana kad sam bio lepo okupan i čist.
Ali sam zato danas već poprilično siv. I napokon su se setili da me prvo nahrane , pa onda vode u šetnju.Naravno da mislim na ovu večernju..
.

Tako sam i ja čula, doduše od vlasnika većih psa, i to važi i za onu jutarnju šetnju, ali nam je juče izbrljavio ručak, pa smo mu ranije dali večeru, a on tražio napolje,ali mu nisam dala da juri, više je šetao.Goco, moram se umesati... Nikako nije dobro prvo nahraniti psa, pa ga pustiti da trci, posebno tako aktivnog psa. Moze lako doci do torzije zeluca (mada ona nije nesto cesta kod malih pasa), ali svejedno treba izbegavati jurcanje s punim stomacicem. Neka on posle jurnjave spava i ne jede, jesce kasnije kad odmori i kada bude gladan. Pas je pas, nece namerno gladovati ne brini![]()
Inace je bas sladak malisha![]()
Ma za izgled je bila šala, naravno da ga volimo, i nemamo namere da idemo po izlozbama jer bi u tom slučaju verovatno bio kupljen na drugi način. Jednostavno sam primetila da ima maltića sa dužim i kraćim nogama. Moj je ovaj kratki. Kad kuvam supu ili čorbu dam mu meso, a konzerva kad ne stignem i nije uopšte jeftina. (ja radim od 08.30-16.30 na Košutnjaku. Pa dok stignem kući 17.30. Jedva za nas spremim i to dan ranije.)Trenutno sam na bolovanju. A on još uvek nije popapao svoju specijalnu gastro hranu.Što je to interesantno, moji se dave s jabukama i on ih obožava, ne vole ćuretinu ne voli ni on,jedino moji vole jogurt, a on za sad još uvek ne A da li se vama ne sviđa što ja pišem kao Mrvica tj malo se izmotavam.Podetinjila žena zajedno sa kučetom. Ako vas nervira umem ja i ozbiljno da pišem i pričam. Pa ja sam sekretarica kod jednog finog direktora pa valjda umem i lepo da se izražavam.![]()
Goco, moram se umesati... Nikako nije dobro prvo nahraniti psa, pa ga pustiti da trci, posebno tako aktivnog psa. Moze lako doci do torzije zeluca (mada ona nije nesto cesta kod malih pasa), ali svejedno treba izbegavati jurcanje s punim stomacicem. Neka on posle jurnjave spava i ne jede, jesce kasnije kad odmori i kada bude gladan. Pas je pas, nece namerno gladovati ne brini![]()
Inace je bas sladak malisha![]()

http:
//img197.imageshack.us/img197/5659/stanioiolio.th.jpg
E na ovo sam mislila, Vitki i tanki ili mali i kockasti a oba sa izložbe![]()

Goco,opusti se ,on je još beba ,raste i menja se,a uostalom kakav god da bude,pa makar i trouglast,on je sad vaš i vi ćete ga voleti.
Koliko sam ja shvatila nije vas zanimalo štene izložbenog kvaliteta,pa što se sad opterećujete,da li je savršenih proporcija,uživajte u njemu.
A što mu daješ te konzerve to je puno kojekakve hemije,ne treba ti to,ako hoces da mu jedan obrok bude meso,obari mu parce mesa,maltezeri su mali možete ga hraniti i biftekom a opet da ne puknete finansijski.![]()

ili ipak vise lici na one visoke, vitke