pa ljudi jeste vi normalni, dokle cete da sanjarite???
pisalo je i istina je:
rad na gradjevini - 3,5 evra po satu, na crno.
stanovi - oko 300 evra.
hrana - kao u Beogradu
piće u kafanama:
espreso 1-3 eur
pivo (meni najvaznija namirnica za opstanak) 2-4 eur.
e, sad, ako radis 10 sati dnevno, 25 dana mjesecno, dobiješ 875 evra mjesecno, stan te izadje najmanje 200 ako zivis sa nekim, sa hranom, oko 8 evra dnevno, sto je oko 250 mjesecno, onda, prevoz i druge gluposti da ne pominjem, sto znaci da ti za dzeparac ostane oko 400 evra, sto mozes da spickas za vikend u pacevillu, ne znam kome se isplati racunica da uopste pozajmljuje pare i krece na maltu, sa objektivno malim sansama za posao.
Citao sam forum prije nego sto sam se oprobao licno na malti, cim je aktiviran B. sengen, prosao kako sam prosao, uglavnom poenta POENTA PRICE je da se išamarate dobro mokrom hladnom čarapom i da se dozovete, najbolje tekstom koji je ostavio lik koji je bio na malti, i dalje otisao u francusku, ne mogu sad da idem back da vidim kako se zove...
Ko hoce da nayebe neka krene, ovako kao sto se nafuravate, mislim da je forum krenuo u malo sunovratan pravac, inace me smara da ovo citam uopšte, ali pošto sam bio i vidio, bolje je da kazem.
Samo provjereni poslovi i kombinacije, papire je jako tesko dobiti za bilo sta...
Pozdrav svima