Malta

Pozdrav svima ,ljudi ima li nekih vesti kako je na malti ,ja sam malo zakasnio sa polaskom nadam se da nije kasno ni sad da krenem , pa ako ima neko neke informacije dobrodosle su :) unapred hvala xD

Ok ja sam na Malti istina je sezona nije jos pocela .Posla *** ima Ja sam poceo u Ponedeljak da trazim a vec sam danas drugi dan na drugom poslu.Problem su male satnice .Na prvom poslu gdje sam bio radio sam dva dana Sreda I Cetvrtak IMAO SAM 3.15E PO SATU STO JE SMESNO OVDE.Sada radim na recepciji nocnu smenu imam 4e dok ne naidje nesto bolje Bolje ista nego nista .Ako neko konta da dodje ovde ja od 9.07. imam mesta u sobi pa neka se javi .Sta da vam kazem ovu zemlju treba videti a za dalje ne znam.Ako mislite dq je bivsa Juga polupana niste bili na Malti

E djordje, ja sam ovaj :) ili mozda preferiras june :D . . .
'Esi ti cuo za sarkazam?
Pacevil je grad nocnih klubova, laundzova, striptiz barova, gej barova, lezbo barova, lapdens klubova, dzentlmen klubova, lejdi klubova, diskoteka, repoteka, hausoteka i jos ko zna kak'ih teka, ukratko najraznovrsniji bircuzi, konjopoji i kafane, koje inace u toku dana ne rade i mozes da lipses zedan i gladan, jer nista ne radi (bukvalno), dnevni radnici iznose slomljenu i citavu srču, dopunjuju alkoholne zalihe, ciste lokale i ulice . . .
Pored Pachevila, ima jos par dobrih mesta, poput Slime, Gzire, Rabata i tako dalje i tako blize . . .
Pozz iz Kine ;)

E djordje, ja sam ovaj :) ili mozda preferiras june :D . . .
'Esi ti cuo za sarkazam?
Pacevil je grad nocnih klubova, laundzova, striptiz barova, gej barova, lezbo barova, lapdens klubova, dzentlmen klubova, lejdi klubova, diskoteka, repoteka, hausoteka i jos ko zna kak'ih teka, ukratko najraznovrsniji bircuzi, konjopoji i kafane, koje inace u toku dana ne rade i mozes da lipses zedan i gladan, jer nista ne radi (bukvalno), dnevni radnici iznose slomljenu i citavu srču, dopunjuju alkoholne zalihe, ciste lokale i ulice . . .
Pored Pachevila, ima jos par dobrih mesta, poput Slime, Gzire, Rabata i tako dalje i tako blize . . .
Pozz iz Kine ;)

Pa to se trazi coece:super:

Kako posle 3 meseca na malti produziti boravak. Ako moze neko nesto o tome, cuo sam nesto da moze na slovenackoj granici da ae dobije neki pecat al nisam bas upucen.

Pozdrav svima koji prate temu o Malti.
Mene konkretno interesuje da li neko zna kakva je situacija za radnu vizu sa Hrvatskim pasošem s obzirom da Hrvatska postaje clanica tek u julu 2013, a ja ne mogu do tad da čekam :-D. Pokusala bi naći posao posao u hotelijerstvu, mislim da sam odabrala pravu zemlju za moju struku ;-)

pozzz drustvo zelim se pod hitno negdje maket iz bosne.Malta zvuci super.zanima me sta da ponesem od dokumenata ,jer ne bih zelio da se moram vracat ako nadjem posao po neke gluposti koje sam mogao odmah ponjet.jel tesko do radne dozvole i boravisne vize doci?i kako to sve odraditi?engleski super pricam.elektricar po struci.22 godine.ima li neko da mu treba cimer?sta mislite jel bi mogao naci neki posao za pocetak samo da prezivim pa da kasnije trazim bolji ? molim samo one koji znaju sta pricaju da mi odgovore.gluposti imam i sam.ja bih krenuo odmah cim mi neko da neki pametan odgovor jer ne zelim vise na balkanu ni sekunde da izgubim.pozdrav Dejan

Cao, pozdrav svima, meni treba informacija koliko je para dovoljno da se ponese za prvih 3-4 meseca, dok se ne snadjes i ne nadjes posao, tj koliko je para dovljno za stan i za zivot u ta 3-4 meseca?

Takodje me interesuje ima li pravoslavna crkva na Malti, posto imam 2 godine zavrsene na Bogoslovskom Fakultetu, pa sam mislio da vidim neki posao da nadjem vezan za crkvu...
Veliki pozdrav, svaka informacija bi mi bila od koristi...

Ljudi, kakvo je trenutno stanje tamo, ja upravo ostao bez posla u srb, pa bih da bezim sto pre, jel hoce neko da mi se javi na mail, da mi sve lepo i iskreno objasni oko trenutnog stanja na Malti? dosao bih sa ortakom, realno, znamo svasta da radimo, od gradjevine, keramika, gips, struja, zavrsili elektrotehnicku za racunare, konobarisanje, bilo sta... da ostajemo na temi, ili da dajem mail? :D

Back