- Poruka
- 69.449
meni je tu u blizini parking...hocu necu uvek prodjem kroz tu ulicu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni, ali to je čest slučaj sa centralnim delovima većih gradova.ne volim tu ulicu ..
nekako mi je ...snobovska..
Ovo je zanimljivo, koja je to crkva?
Evangelička Hrišćanska Crkva iz 1860-te godineOvo je zanimljivo, koja je to crkva?
jesteNegde sam čitao da je danas bila ledena kiša pa je oštećeno mnogo drveća i tako, svašta je bilo.
Evo , baš je Lori rekla da neće biti , ako misliš na Trg .Hoće li biti neki doček u Subotici i kako to uopšte izgleda za Novu godinu?
Ja sam isto ranije išao, sad već nekoliko godina ne.Evo , baš je Lori rekla da neće biti , ako misliš na Trg .
Na Trgu sam bila par puta , ranije ..
Ništa..Gužva , guranje i muzika koja mi ne odgovara .
Lično -nisam za takve varijante..
Koliko sam skontala -žica , plastika ,tako nešto..Ovo je zaista lepo, samo mi ne uspeva da dokučim od čega su pravljeni ti Belići?
Da, i meni su delovali kao da su pleteni, ali to ne bi moglo da se drži pa sam zato shvatio da je nešto drugo u pitanju.Koliko sam skontala -žica , plastika ,tako nešto..
A iz daljine izgledaju kao da su štrikani (pleteni)
Ta žica je na taj način isprepletana ..Kao pletivo .Da, i meni su delovali kao da su pleteni, ali to ne bi moglo da se drži pa sam zato shvatio da je nešto drugo u pitanju.
Da, i ja mislim da je tako i verujem da je dosta pomogao geografski položaj, kao i činjenica da je tu bilo daleko manje doseljavanja i potonjih uticaja. Nemam ništa protiv doseljenika (i sam pripadam tom delu), ali je ogroman broj novih stanovnika nužno doveo do masovne izgradnje recimo u Novom Sadu.Прелепаје заиста мислим да је град са најочуванијом хабзуршком архитектуром у Војводини бар од онога што сам ја видео.