interesuje me da li sanjate incestoidne snove od kojih se osecate lose kad se probudite?psiholozi kazu da je to podsvesna zelja da se zblizimo s osobom koju smo sanjali ali i to objasnjenje ne sprecava osecaj straha od samog sebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i ja cu :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Nina2::shock: :shock: :shock: :shock: i :shock:
u_hodu:ja sam bez blama drkao na sestru od tetke...
prvo me malo grizla savest, a onda sam skontao da je to sasvim normalno... naravno, nikad je nisam muvao - taman posla - al tih mesec-dva sam drkao na nju ponekad. *, dalje mislim da super izgleda, al se ne secam kad sam posl put izdrko na nju - ponekad se desi...
soraja:u_hodu:ja sam bez blama drkao na sestru od tetke...
prvo me malo grizla savest, a onda sam skontao da je to sasvim normalno... naravno, nikad je nisam muvao - taman posla - al tih mesec-dva sam drkao na nju ponekad. *, dalje mislim da super izgleda, al se ne secam kad sam posl put izdrko na nju - ponekad se desi...
Muskarci, molim vas recite mi da je ovo izuzetak. Pliiiiiz![]()
soraja:u_hodu:ja sam bez blama drkao na sestru od tetke...
Muskarci, molim vas recite mi da je ovo izuzetak. Pliiiiiz![]()
Nesanjam uopste o tome a i ti probaj da mislishanibal77:interesuje me da li sanjate incestoidne snove od kojih se osecate lose kad se probudite?psiholozi kazu da je to podsvesna zelja da se zblizimo s osobom koju smo sanjali ali i to objasnjenje ne sprecava osecaj straha od samog sebe
hanibal77:interesuje me da li sanjate incestoidne snove od kojih se osecate lose kad se probudite?psiholozi kazu da je to podsvesna zelja da se zblizimo s osobom koju smo sanjali ali i to objasnjenje ne sprecava osecaj straha od samog sebe