- Poruka
- 2.632
Nisu.Пусти ти сад историју и шта се чувало. Једно и друго је у потпуности исто.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu.Пусти ти сад историју и шта се чувало. Једно и друго је у потпуности исто.
Mnogo ti biraše da je bilo takvih uciteljica u moje vreme.. meni sve neke partizanke bile
ispracali smo ih u penziju![]()
Radije bi da ti sin bude zlostavljan nego nevin? Još jedna od stvari koju mogu dodati na listu užasnih stvari koje bi ljudi prihvatili radije od nevinosti.Bojim se da napišem ali evo... da je moj dečak u pitanju ne bih se mešala. jedino ako hoće da se ženi protivila bih se, ali na fini način.
Nekako, meni bi bilo gore da ostane nevin do 20tih.
Mislim ona je htela taj sex i on, nije bilo silovanja. A ona ima 25 god, klinka, i izgleda lepo. na slici.
U nekim državama u USA su dosta strogi sa tim. recimo znam prof koji je dobio otkaz jer je studentkinja sa njim ostala u drugom stanju. a on neoženjen, bili su u klasičnoj vezi i oboje punoletni.
Очигледно да друштво другачије третира то кад тета дирка дечкића него кад чика одмерава цурицу.
Radije bi da ti sin bude zlostavljan nego nevin? Još jedna od stvari koju mogu dodati na listu užasnih stvari koje bi ljudi prihvatili radije od nevinosti.
Sta ce ti zrelost za sex,da li bi inace bez pitanja pogodili ko koliko ima godinaOsoba od 25 godina je neuporedivo zrelija od one od 17, pritom kao profesorka ima autoritet nad njim i svoju poziciju koristi kako bi imala seksualni odnos sa njim.
Evo čitam situaciju u Americi gde su optužili učiteljicu (25) da je imala seks sa učenikom (17) ali se, fala Bogu, izvukla bez zatvora. Dobro, rasturio joj se brak jer je to radila dok joj je muž bio u lovu.
Nego, šta se ta majka ostrvila na nju?
Pogledajte prilog 1523276
zašto?Ovo je jako tupava tema
Jer je omalovazavanje prosvetnih radnikazašto?
a zašto je tema problem? Ti bi sve neprijatne stvari pod tepih, da se ne vide?Jer je omalovazavanje prosvetnih radnika
Ismijavanje činjenice da je ta iz teme zadužena da prosledi znanje a ne sex
Ona je učiteljica, a učenik je štićenik sto znaci ona nije shvatila njen poziv i odgovornost
Treba joj oduzeti diplomu i neka riba hodnike
a zašto je tema problem? Ti bi sve neprijatne stvari pod tepih, da se ne vide?
Takve učiteljice čine neprocenljivu uslugu mladim muškarcima. Problem je kada se drugi umešaju jer niti učiteljice niti mlad dečko ikada imaju problem.Jok
O neprijatnim stvarima treba razgovarat
Ali samo tvoje pitanje zašto neke mame tuže učiteljice i odabrao si ljis da ovde kao razgovaraš o ozbiljnoj temi
![]()
prebolesno, kao i stosta na zapadu... naprosto me nerviraju ove , ja smatram bolesne stvari i pitam se zasto kazniti ,koga kazniti, zasto javno obznaniti, sto cemo postici, nikad kraja pitanjima..pa ja sam imao 15 i masturbira mastajuci o uciteljici..tu razum nema sta reciEvo čitam situaciju u Americi gde su optužili učiteljicu (25) da je imala seks sa učenikom (17) ali se, fala Bogu, izvukla bez zatvora. Dobro, rasturio joj se brak jer je to radila dok joj je muž bio u lovu.
Nego, šta se ta majka ostrvila na nju?
Pogledajte prilog 1523276