Македонски језик

Наравно..И ја верујем,што и доказујем да су грци албанског порекла и турског...

Atina je bilo albansko selo u 19 veku a i dan danas ima mnogo albanskih ''grka'' u Atini (Siptari drze citavu grcku mafiju).

550px-Greece_linguistic_minorities.svg.png

about-1.png

about32-1.png

Edmond François Valentin About (1828–1885) was a French novelist, publicist and journalist.

Наравно..И ја верујем,што и доказујем да су грци албанског порекла и турског...

Пример за Македонски језик + нешто о грцима ;)

racialelements-00x.png

racialelements-00z.png

racialelements-111.png

Macedonian was spoken as a language in the USA, namely in the state of Michigan in 1941.

:hahaha:

Sve bi to bilo u redu da mi ti sada pokazes naciju na Balkanu koja nije zesci miks ko zna kojih etnickih grupa...ti zasigurno znas da nisi neki Siptar poreklom?

Nie mislime deka makedoncite razbirat latinica kako i ni. :D

Разбирамо,разбирамо....
Али ако смо вам дали ћирилицу свима вама....и ако је ваш Вук урадио феоменалну реформу за све нас...
Што глупи бугари и Руси нису хтели да присвоје...зашто писати латиницом..

Разбирамо,разбирамо....
Али ако смо вам дали ћирилицу свима вама....и ако је ваш Вук урадио феоменалну реформу за све нас...

Zato sto ne radi cirilicna tastatura kod mene :sad2:

Разбирамо,разбирамо....

Ви некоме дали ћирилицу???
Па ово је већ смешно. Ћирилица за македонски језик је по први пут направљена 1945, и то комунистичким декретом, као уосталом и македонска црква.

%D0%A0%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%B7%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%B0%2C_%D0%BC%D0%B0%D1%98_1945.jpg

Ви некоме дали ћирилицу???
Па ово је већ смешно. Ћирилица за македонски језик је по први пут направљена 1945, и то комунистичким декретом, као уосталом и македонска црква.

%D0%A0%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%B7%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%B0%2C_%D0%BC%D0%B0%D1%98_1945.jpg

Јадан си и бедан...Ћирилица постоји и користи се на тлу Македоније од 10 века....
Ово је реформа....

Ти мени нешто кажеш усташо,цела Србија пише латиницом...

Јадан си и бедан...Ћирилица постоји и користи се на тлу Македоније од 10 века....
Ово је реформа....

Ти мени нешто кажеш усташо,цела Србија пише латиницом...

Наравно да се користи, само не знам какве везе с тима имате ви који настајете 1945.
И да, у праву си, скоро цела Србија латиницом, али као што видиш ја не, не знам зашто мени епитет усташа онда..

Back