Dirty_Diana'87
Primećen član
- Poruka
- 683
Znate li da na onom mom ranijem avataru gdje majkl pokriva usi,ustvari nije on ,ni E'Cassanova vec Aleksandar Flender-glumi MJ u Man in the mirror:the MJ story
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slike koje su obrisane, obrisane su jer su prevelike. . . Od sad pa nadalje kacite samo 800x640 max. Ima ljudi koji jos koriste dial up. . .
Moja soba je slicna ovoj,ali mnogo vecim izborom postera..........rado bih je okacio ali ne znam kako se stavlja slika iz sopstvene galerije.........![]()
Jesi li ti iz CG?

????
Inače, šta god da uporedim sa originalom meni je fuj...
...strašno...Drugari, ne spamujte !!! Tema služi isključivo da bi se diskutovalo o Majklu i eventualno postavljanje vesti, novosti u vezi sa njim...već smo dobijali opomene od moderatora, tako da je sledeći korak zaključavanje teme !!! Molim vas da se vratite na temu i ne pričate o snovima, doživljajima i privatnim stvarima...govorim vam iz ličnog iskustva !!!
:mad: podrzavam.
samo nekima jos uvek nije jasno da se snovi, molba za domace zadatke salje iskljucivo na pp, zakljucavanje teme ne dolazi u obzir i nemoguce je, dok je najnormalnija situacija privremen ban. pa pazite.
enivej, ako imas klip gde svira gitaru sibni link sa u tuba, plizzz to jos nisam videla.
ovaj klip nije losh, ali mi je pesma bruka iako nema veze sa mj.
Drugari, ne spamujte !!! Tema služi isključivo da bi se diskutovalo o Majklu i eventualno postavljanje vesti, novosti u vezi sa njim...već smo dobijali opomene od moderatora, tako da je sledeći korak zaključavanje teme !!! Molim vas da se vratite na temu i ne pričate o snovima, doživljajima i privatnim stvarima...govorim vam iz ličnog iskustva !!!
Fall Out Boy and John Mayor record their version of Beat It :shock: :shock: :shock:
In an unlikely pairing, Fall Out Boy and John Mayer have teamed up to record a cover version of the Michael Jackson hit 'Beat It'.
The track, which originally featured guitarist Eddie Van Halen on lead guitar, will feature Mayer on guitar and the FOB crew doing the rest.
The track will be included on Fall Out Boy's forthcoming DVD release "Live In Phoenix".
http://www.friendsorenemies.com/web/foe/journals/entry/1910651/
Hoće li jednom neko normalan obratiti Majklove pesme????
Ovo je sramota, stvarno!!!
Meni se smučio ovaj snimakInače, šta god da uporedim sa originalom meni je fuj...
Drago mi je što se Majkl nije bavio obradjivanjem, sem što je prepevao "Come Together"..ali iskreno i objektivno, mnogo bolje zvuči od Beatlesove verzije, tako da može s ponosom da kaže da je obradio nečiju pesmu, i to savršeno
...Ova Beat it meni ne liči ni na šta
...strašno...
Ja je sad preslusala. Meni je ok totalno, nesto kao Alien Ant Farm. Znaci, slazem se sa tobom - kao i uvek.Ustvari meni se ovo cak i svidja, mislim nije lose uradjeno. Ovo je jednostavno obrada Mj-ove pesme a ne pokusaj da se on imitira. Znaci ljudi su pokusali da daju svoju viziju pesme Beat It i nije lose ispalo. Najlepse u ovoj pesmi je sto MJ nema veze sa njenom preradom a najtuznije je sto MJ ima veze sa onim remixima koji su izasli na Thriller 25. E upravo zato je ova obrada i dobra.

Ninoslave,jos mi nisi odgovarao........................
Ninoslave,jos mi nisi odgovarao........................
Znaci, boli me uvo ko si, prestani da spamujes, ovo treba da ide na pp. Ja cu licno da te prijavim modu, oladi vise sa glupostima. :x
Jaoj sorry,bas sam bezobziranNickovi postoje cini mi se da bi se sakrio identitet...hvala.
sorry
Apropo onog sto sam malopre reko o obradi pesme Beat It i tome da je lepo dati novu notu pesmi a ne prosto je prepevati, evo neceg zanimljivog. Ovo je u Nemackoj, emisija "X Faktor" tipa "Idol", klinac ima 15 godina i odlicno je izveo "Rock With You", znaci nije pokusavao da imitira MJ-a i zato je ispalo dobro.
Sto se Jennifer uzivjela u pesmicu![]()
Bas lici na JenniferSheryl Crow & Michael Jackson, BAD tour, "I just can't stop loving you" .
Bas lici na Jennifer![]()
Ti i Vodjena ste jedini normalni(i ja naravno) ovdje,a ostalo su sve tetkice,pacenici,kreteni a i brzo ce se prepoznati![]()

Steta ovo nije MJ ,ali ga je dobro skinuo![]()