Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je samo izdržao History turneju, ja mu se nevidjeno divim :shock:
Ja ne znam zaista kako može da 40 godina uzastopno bude na sceni uz sve one nesreće koje su ga usput zadesile i da još uvek ima snage da ide dalje???? Bad turneja je inače bila najveće urnisanje!!!
Daj bože da može da izdrži još jednu svetsku turnejicu :rolleyes: ....Inače, javiću vam kad će biti "You rock my world" na TV-u ;) (ovih dana, na pinku :D )
I, ne zaboravite da nema većeg genija od Majkla Džeksona !!!

Ja ne znam zaista kako može da 40 godina uzastopno bude na sceni uz sve one nesreće koje su ga usput zadesile i da još uvek ima snage da ide dalje???? Bad turneja je inače bila najveće urnisanje!!!
Daj bože da može da izdrži još jednu svetsku turnejicu :rolleyes: ....Inače, javiću vam kad će biti "You rock my world" na TV-u ;) (ovih dana, na pinku :D )

Pa nije ni cudo sto je izjavio da smatra da je Dzejms Braun sebe preforsirao i da misli da je zbog toga ranije otisao sa ovog sveta ( mislim a covek e realno bio vrlo mator :p ). I rekao je kada su ga pitali kako sebe vidi u svojoj 60-oj godini i vise, kao da l i ce i tada ici na turneje, rekao je : "Nikako!" Zeli malo da uziva u starosti kao i da se bavi rezijom, da pomogne drugima da izvuku najbolje iz sebe.

Inače, javiću vam kad će biti "You rock my world" na TV-u ;) (ovih dana, na pinku :D )

Ha, ha, ha baš vam je fora što svi vi možete gledati Majkla ne TV-u, samo ja ne mogu :cry:
Ovi naši idioti ga i ne spominju, kao da je...:evil: ...ne znam šta, ali nikad u životu ga nisam vidjela na TV-u :x:x

Ha, ha, ha baš vam je fora što svi vi možete gledati Majkla ne TV-u, samo ja ne mogu :cry:
Ovi naši idioti ga i ne spominju, kao da je...:evil: ...ne znam šta, ali nikad u životu ga nisam vidjela na TV-u :x:x
Kod mene je bas juce na tv.Bio je neki prilog o Nedodjiji-tamo je strava-a Miki je Petar Pan(inace je fasciniran tim likom).U tom prilogu je bio pravo THE WIZ:-P:-P:-P:-P:-P-(:-PNIJE NARAVNO):-P

Sto se tice instrumenata-I'be there(klavir),na jednom koncerty je bio uzeo malo da zasvira-mislim da je bila Victory turneja-gitara,onda u Scream lomi gitaru,U BLOOD o.t.d.f ima one udarajlke-sto zvecka sta li vec,ono sto je Billie rekla u Beat it...........Samo sam to vidio da on koristi od instrumenata

Tacnije 44 god. je na sceni-od svoje pete god.(zvanicno).Zamislite da je imao Invincible turneju-kako bi izveo YOU ROCK MY WORLD:-P(ocekivao sam da ce ovu pjesmu na 30th a. show izvesti malo spektakularnije-slicno spotu-a ne sa onim glupim Aserom:evil:)

Danas u skoli jedan moj drug nesto pocne da imitira Mikija-ali to radi kao klown.A onda ja nastupam na scenu-poceo sam Billie Jean-klizim po hodniku i na kraju wsam se zavrtio sa 3-4 okreta ,a oni zablenuli kao telad,poceli da snimaju,mole me da ih naucim............Ali nema sanse!!!!!!!!!Cak su u sdali poceli da me zovu MICHAEL JACKSON-zar niste ponosni na mene????????????????????

Danas u skoli jedan moj drug nesto pocne da imitira Mikija-ali to radi kao klown.A onda ja nastupam na scenu-poceo sam Billie Jean-klizim po hodniku i na kraju wsam se zavrtio sa 3-4 okreta ,a oni zablenuli kao telad,poceli da snimaju,mole me da ih naucim............Ali nema sanse!!!!!!!!!Cak su u sdali poceli da me zovu MICHAEL JACKSON-zar niste ponosni na mene????????????????????
Krenuo si mojim stopama, lol...

michael-jackson-021507jpg.jpg
Stvarno je legenda-NUMBER ONE(kako kaze K.West u Billie Jean remixu)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back