Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Da pesma je stvarno dobra. Odavno je nisam cuo...mada meni je njegova najbolja balada definitivno "Lady In My Life".
Lady je zakon...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pesma je stvarno dobra. Odavno je nisam cuo...mada meni je njegova najbolja balada definitivno "Lady In My Life".
)..:-(
Samo ga zene - devojke slusaju
Sto smo nadrkani, svako ima svoje misljenje
Ne seri!Mišljenje je beskorisno ukoliko nije podržano dokazima.
Znači, i sama obožavam da baljezgam naokolo, ali ne iz cilja da iznerviram nekog...Zato, skini nam se s teme i slušaj tog Slasha koji je svirao mnoooogo Majklovih pesama....
Ne seri!
I gde da rock star svira pesme nekog fegeta, to je nemoguce
Ne seri!
Ne seri!
Pa izgleda da je moguce. Ceo Jacksonov "Dangerous" album je uglavnom svirao Slash, koji je uzgred izjavio da je "Dirty Diana" najbolja rock balada ikada napisana i da mu je zao sto Majkl nije zvao njega da i nju svira.

Eto koliko znaš o Slashu, a kamoli o Jacksonu...:-| Žalim te !!!
Vidi se ko je bolji muzicar i po izgledu![]()

Salim se, naravno(mada je meni Slash bolji 100 puta). Sa kog sajta su ove slike i da li neko moze mozda da mi posalje na mail

Pazi, verovatno oni privatno za sebe misle ovako: "Jao sto li ovaj ne prestane sa operacijama i sa silovanjem dece" a ovaj drugi kaze "Jao sta li mi bi da radim sa 24 sata udrogiranim covekom kome se lice ne vidi od ogromne kose". Ali stvar je u tome da oni oboje znaju da su fenomenalni muzicari, ovaj svirac a ovaj pevac i da oboma ide u korist da saradjuju i stvaraju dobre pesme. Verujem da ce oni opet saradjivati, samo je pitanje ko ce koga prvo pozvati
Ako se ne varam Slash svira i na zadnjem albumu "Invincible" u pesmi "Privacy" kada dodje onaj deo kada Majk kaze "Slash!!!" i onda krece njegov solo sa gitarom.
Majke mi,ovde mnoooooogo dobro izgleda...:shock::shock:![]()