Vodjena Snom
Domaćin
- Poruka
- 3.551
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, opet ja imam neko pitanje: koji (odnosno KAKAV) Majklov nos vam se najviše dopada?

ops:

Svi
Majklovi nositji su preslatki
Ali onaj iz Smooth Criminal...Tako je BAD...ops:
![]()
Ljudi, opet ja imam neko pitanje: koji (odnosno KAKAV) Majklov nos vam se najviše dopada?

... 8) :-o

E ljudiiiii ... znaci kakav sam san imao ... dosao MJ u Bg ... i mi svi se nalozili ... pevao je u GRANDu , lol ... a mi svi seli u prvi red i gledamo ... a on imao dugu kosu , ali ravnu i neko odelo sto svetli za velikim ramenima i radio moonwalk i klizio po podijumu , a iza njega oni GRANDovci sto sviraju ... znaci tako sam se kidao kad sam se probudio ,... 8) :-o
![]()
![]()

Evo jednog pitanja za vas
U BAD eri tj negde tamo od 87-89 MTV je organizovao anketu tj neku vrstu nagradne igre a zadatak je bio sledeci: Postavite tri pitanja Majklu Dzeksonu.
Troje najboljih je bilo izabrano a nagrada je bila obilazak Majklovog doma tj Newerlenda, naravno u Majklovom drustvu.
E sad, da sete vi u mogucnosti sta biste ga pitali, koja bi ste mu tri pitanja postavili?![]()

What was the most difficult decision in your life?Evo jednog pitanja za vas
U BAD eri tj negde tamo od 87-89 MTV je organizovao anketu tj neku vrstu nagradne igre a zadatak je bio sledeci: Postavite tri pitanja Majklu Dzeksonu.
Troje najboljih je bilo izabrano a nagrada je bila obilazak Majklovog doma tj Newerlenda, naravno u Majklovom drustvu.
E sad, da sete vi u mogucnosti sta biste ga pitali, koja bi ste mu tri pitanja postavili?![]()

What was the most difficult decision in your life?
If you could be someone else for 24 hours, who would you be?
Would you marry me?![]()

Evo jednog pitanja za vas