Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je jedan od mojih neostvarenih snova. Da MAJKL DŽEKSON lično udje u moju učionicu, dok sam najviše smorena, (može čas matematike) i onako dodje do profesora da ga pita nešto, a ja se jedina uplašim onako žešće ( :shock: ) i gurnem Milicu, preskočim klupu i počnem da se tresem ispred Majkla..ovi iz odeljenja ne bi ni reagovali kakvi su moroni, ali Ja, ja bih kleknula i počela da mu ljubim cipele koliko ne bih znala šta da radim...Pa tačno bih plakala do kraja života i terala bi ga da me povede sa sobom, da ne izlazi iz učionice i da se ne odvaja od mene!!!!!!Jojjjj, crkla sam!!!!!

Mene je nastavnik engleskog provalio..I sad me tera da se u Majkla kunem..Mr's more..Jok:mrgreen:
Ja bih poludela kad bih ga videla, plakala bih k'o somina..Jaoooo, sta bih dala..Tacno bih ga zagrlila, pricala bih mu kako ga samo volim, kako zelim da bude sa mnom zauvek, koliko mi znaci...Jao, umrecu :(

Ovaj čovek je tako jeb eno preslikan!!!! :shock:
Negde čak ni ne može da se razlikuje od Majklice, bre!!!!

evo ga, ovde je pored Majklice...isti je kao MJ iz BAD-a :shock:

Strašno :shock: :shock: !!!!

Ali isti je :shock:

Ovde ga ne bih prepoznala, Majkla mi!!!!!! :shock:

Ma, zae bite sve ovo, niko nikada neće biti jedan jedini MAJKL DŽEKSON!!!!
Ljubav nasa jedina!!!!!:kiss:

ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znam da zvucim kao napaljena klinka...ali to ne menja cinjenicu da ga ja volim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znam da zvucim kao napaljena klinka...ali to ne menja cinjenicu da ga ja volim takodje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :heart:

znam da zvucim kao napaljena klinka...ali to ne menja cinjenicu da ga ja volim takodje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :heart:

I, kejti, šta kažeš, ti ga stvarno voliš? :lol:

Danas, na engleskom..Nastavnik kaze:
"Evo, Aleksandra nikada nije igrala kosarku sa Majklom Dzeksonom...Ali tesko ce, ipak, ne moze on od operacija, raspada se"

Kako sam ga pogledala...Ubila bih ga da je posle toga rekao nesto..Ovako je prosao uz moj komentar:"Nastavnice, bolje ne pricajte o necemu sto ne znate, jadni ste..."
Mr's u pi.zdu materinu, gowno jedno sugavo!Jos mu ja zavirila u fon, a on, pedofil, dopisuje se sa klinkom koja je '90 to!A onda Majkla opduzuju da je pedofil...More, mr's :x:x:x

I Don't Need No Dreams When I'm By Your Side
Every Moment Takes Me To Paradise
Darlin', Let Me Hold You
Warm You In My Arms And Melt Your Fears Away
Show You All The Magic That A Perfect Love Can
Make
I Need You Night And Day...

:D:D:D

Danas, na engleskom..Nastavnik kaze:
"Evo, Aleksandra nikada nije igrala kosarku sa Majklom Dzeksonom...Ali tesko ce, ipak, ne moze on od operacija, raspada se"

Kako sam ga pogledala...Ubila bih ga da je posle toga rekao nesto..Ovako je prosao uz moj komentar:"Nastavnice, bolje ne pricajte o necemu sto ne znate, jadni ste..."
Mr's u pi.zdu materinu, gowno jedno sugavo!Jos mu ja zavirila u fon, a on, pedofil, dopisuje se sa klinkom koja je '90 to!A onda Majkla opduzuju da je pedofil...More, mr's :x:x:x
Imkao sam i ja jednog takvog,da znas samo sto sam u tom trenutku pozelio da mu uradim...............UBIO BIH GA,ali nisam smio jer...........:evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back