Alice
Poznat
- Poruka
- 9.014
jel si ljut???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
immph:
Little Susie:
da zbog te pesmekaty:Tako je Suzicekreces mojim stopama...ako ako...treba tako...
Evo i ja sam bas danas slikala desktop mog kompa sa statistike iz skole ....
E, jel si to Annie napisala zbog Smooth Criminal pesmice ?????
Bas super zvuci ANNIE JACKSON superiska![]()
immph:
E,a jel izasao Vogue ?katy:Samo da vam javim da mi je ona likusa koja je prva nabavila slike sa Vogua nabavila neke adrese italijanskih foruma, od kojih samo jedan funkcionise na engleskom jeziku. Pitala sam ih tamo, jos uvek cekam odgovor....ona mi rece da retko ko prica engleski od njih,,,,tako da![]()
![]()
videcemo jos...nadam se samo da se MJ Vogue nece rasprodati do 20 i nekog oktobra ...
Billie Jean:E,pa ljudovi,ja znam koreografije za Smooth Criminal i Thriller !!! To smo na plesu radili !!!![]()
Ako treba pomoc za koreografiju,mislim ako nesto,neki pokret ne znas tehnicki da izvedes,tu sam...katy:Ja znam odprilike sve koreografije...mislim, koliko puta sam gledala nastupe i spotove...
Sad treba Thriller da se usavrsi!!!
Moramo da se raspitamo da li ce toga biti kod nas...Rece mi drugarica da ce biti kostimirani u zombije i da ce ceo svet u isto vreme (noc izmedju 27 i 28 oktobra) igrati Thirller![]()
![]()
Znaci, imate i na youtubeu kako se uci koreografija, ali vecinu vec znate...znaci, ako se bude igralo na ulici
, posto znam da su u drugim zemljama ranije snimali ovaj dogadjaj, bice veselo
![]()
![]()
trazite jos fanova, za svaki slucaj...treba da ih bude minimum 25. da bi se oformila grupa....
Billie Jean:Ako treba pomoc za koreografiju,mislim ako nesto,neki pokret ne znas tehnicki da izvedes,tu sam...![]()