Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
katy:
Evo i naslovice VOGUAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D predivno!!!!!!!!!!!!!!!!!
predivno je!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znaci,mikica izgleda 20 god mladje!najmanje 20:D
wow!!!
ako mozes...kucaj,ili prekopiraj sta pise da i mi saznamo:lol:
kako god,ja ga volim:mrgreen:
i volecu ga makar...aj necu da kazem..daleko bilo.pupupu...

Jackson weds kid's nanny?
27/09/2007 - 08:03:37 Michael Jackson has secretly wed his children's long-serving nanny, according to shocking new U.S. reports.

Michael Jackson has secretly wed his children's long-serving nanny, according to shocking new U.S. reports.

Despite denials from the pop superstar's camp, America's National Enquirer has printed copies of a new real estate document, in which Jackson states he is married.

And now sources close to the King Of Pop have confirmed Jackson wed 40-year-old Grace Rwaramba in Las Vegas earlier this year.

Billie Jean:
Ljudovi,jel on to malo nadogradio nosic,ili mi se cini ? :D

Ja uopste ne vidim razliku :D
Ja sam samo primetila kad je operisao nos, kad su ga terali da skine masku :evil: mentoli retardirani...secate se...
ovde se bas vidi da je cakcao nesto sa njim, vidi se iz aviona ;) sad bas izgleda mnogo prirodnije i lepse...nervira me sto su ga terali da skine masku :cry: da je on hteo da svima pokaze, ne bi nosio masku....retardi podmukli...
72400514---michael_jackson.jpg

Little Susie:
zasto na toj slici ima bradu??:cry:

Ni meni se ne dopada...vise bih volela da je zadrzao onaj stariji izgled...a ovo za bradu, samo su ga jos vise isprozivali. Pisali su traceve kao da je laserskim putem ugradjivao svaku dlacicu u bradu :D nema vece gluposti, ali zaista....:D

Imam samo jednu poruku za njega

vidite kako mu loknice stojU :D

Thriller 25th Anniversary CD & DVD Release

Hey Michael Jackson fans, to celebrate the 25th Anniversary of Thriller, the biggest selling album of all time, Sony BMG have announced they will be releasing a special Thriller CD plus DVD.

The CD & DVD will be sold together probably in a special case like the Ultimate Collection, and it will be released on November 19th.

Sony BMG have said there will be some unreleased material on the CD or DVD, the official tracklist as of yet does not show any unreleased stuff so we'll have to wait and see what it is.

Tracklist

CD
Wanna Be Startin' Somethin'
Baby Be Mine
The Girl Is Mine
Thriller
Beat It
Billie Jean
Human Nature
PYT (Pretty Young Thing)

DVD
Thriller
Billie Jean
Beat It

The CD +1 DVD double set will be released on NOvember 19th, for UK fans you can pre-order it from Play.com

We will bring you more information on this new release as and when it becomes available.

immph:

Jao , Vodolija ... mmmmmmmmmmmmm ...

Evo sad cu da vidim sta je ono ... Katy , jadna , kako slusas muziku :cry: ?
8) :o :-o

Ma gluposi...:( morala sam da instaliram windows ponovo i pri instalaciji fale neki drajveri i kodovi za zvucnu kartu...sad ne mogu da gledam spotove, koncerte, youtube, bilo sta vezano za Majkla...pred spavanje i dok sam u skoli slusam muziku sa ipoda...sredicu to uskoro

Evo ljudovi sta mi je jedan jedini MJ italijanski fan odgovorio u vezi sa VOGUEom...
Za prodavnice sa MJ stuff kaze da ne zna gde ima, ali za Vogue je rekao nesto na italijanskom :( a ja ne kapiram sta :D inace, idemo 4 novembra za italiju...:( valjda ce ostati koji primerak casopisa
Neki kazu da ce verovatno biti na svakom kiosku, neki kazu da ce biti kod nas u velikim supermarketima...svasta nesto
Evo original post od njega...

"Unfortunately i can't advice you on shops in places other then milan.
If you need L'uomo Vogue, i can help you like this:

CONTATTATE LA RAGAZZA fox fatti sotto tu..."

da, da burazeru...bas sam sve CAPITO 8)

immph:
U vezi je Izreala i Jevreja :lol: ... nema veze sa MJ-om u stvari ... hehe ... desava se ... 8) :o :-o

:D uzas, taman sam se ponadala da je nesto u vezi sa Majklom :D Vidim nesto pise Izrael i neki ljudovi pricaju, pa sam pomislila da je neko od Majklovih menadzera ili tako nesto, pa najavljuju izlazak albuma :D a to mi je jedan fan dao..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back