Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
immph:
Neki i iz mog odeljenja cak znaju za MJ-a ... i to im nisam reko da je on , prepozali ... jedan decko malo cuo Baby be mine i pitao me dal' je on ... a jedna devojcica cula Heaven can w8 i rekla odmah to je MJ ... hehe ... 8) :-o :o

:D :D :D Auuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Pa pozdravi ih prepuno. Ja bih pala u nesvest kada bi cula da ga je neko prepoznao!!!!!:D i to pesme koje nisu uopste toliko poznate :D Ove koje ja poznajem znaju samo za Bill"Y" Jean :D ....zamisli kad te neko pita: " E, kako se zove ona Majklova pesma...ono ime nekog lika....onaj Billy :D :D :D ?" uzasssss :D

Little Susie:
ovo je moj potpis,danas u kabinetu matematike:mrgreen:

Tako je Suzice :D kreces mojim stopama...ako ako...treba tako... :D
Evo i ja sam bas danas slikala desktop mog kompa sa statistike iz skole ....
E, jel si to Annie napisala zbog Smooth Criminal pesmice ?????:D
Bas super zvuci ANNIE JACKSON superiska :D

Evo ga jedan moj biserni potpis na tabli…pola cirilica, pola latinica…uzas :D

I fotka mog danasnjeg desktopa….ucionica je inace u podrumu, bez svetla I kompjuteri su krsevi pa se slabije vidi, ni blic nisam smela da ukljucim….

immph:
Jao , Vodjena , nisam ljut covece ... sta ti je ...

E , napisacu i ja jednom na tabli pa cu slikati ...
8) :o :-o

Pa, da :D sta cekas...znas kako je to lepo. Ucinis dobro delo, ulepsas tablu i osecas se bolje. ;) Kad samo pogledam svoje sveske i knjige od prethodnih godina i sada...na sta to lici :D ne vidi se text od izvrljanih tekstova pesama i srculenaca sa Majklom u njemu, pa crtezi Majkla i Janet...pa svasta...bas super uspomene :D

Samo da vam javim da mi je ona likusa koja je prva nabavila slike sa Vogua nabavila neke adrese italijanskih foruma, od kojih samo jedan funkcionise na engleskom jeziku. Pitala sam ih tamo, jos uvek cekam odgovor....ona mi rece da retko ko prica engleski od njih,,,,tako da :( :( :( videcemo jos...nadam se samo da se MJ Vogue nece rasprodati do 20 i nekog oktobra ...

katy:
Samo da vam javim da mi je ona likusa koja je prva nabavila slike sa Vogua nabavila neke adrese italijanskih foruma, od kojih samo jedan funkcionise na engleskom jeziku. Pitala sam ih tamo, jos uvek cekam odgovor....ona mi rece da retko ko prica engleski od njih,,,,tako da :( :( :( videcemo jos...nadam se samo da se MJ Vogue nece rasprodati do 20 i nekog oktobra ...
E,a jel izasao Vogue ?

Nije izasao Vogue...nadam se da ce biti kod nas...
E, ljudovi gledajte pazljivo ovo...ja nemam vremena sad da citam...rekla mi je drugarica ukratko...mozemo da se prijavimo za nesto vezano za ples...Thriller koreografija.!!!!!:D
Ako nas ima vise od 25 igraca, koji bi igrali ...ucestvuje preko 128 gradova...mozemo da se prijavimo..ne znam kako ali moramo!!!!!!!!!!!!!!:D Znaci, Beograd kao grad bi mogao da ucestvuje...samo treba valjda da se nauci koreografija...ljudovi, pocelo je:D :D :D
Majkl se ozbiljno vraca !!!!!:D
Evo na youtubeu ima snimaka kako nauciti koreografiju...to je nesto valjda 27 oktobra ili tako nesto...
youtube-

Billie Jean:
E,pa ljudovi,ja znam koreografije za Smooth Criminal i Thriller !!! To smo na plesu radili !!! :D

Ja znam odprilike sve koreografije...mislim, koliko puta sam gledala nastupe i spotove...:D
Sad treba Thriller da se usavrsi!!!:D
Moramo da se raspitamo da li ce toga biti kod nas...Rece mi drugarica da ce biti kostimirani u zombije i da ce ceo svet u isto vreme (noc izmedju 27 i 28 oktobra) igrati Thirller :D :D :D Znaci, imate i na youtubeu kako se uci koreografija, ali vecinu vec znate...znaci, ako se bude igralo na ulici :D, posto znam da su u drugim zemljama ranije snimali ovaj dogadjaj, bice veselo :D :D :D trazite jos fanova, za svaki slucaj...treba da ih bude minimum 25. da bi se oformila grupa....

katy:
Ja znam odprilike sve koreografije...mislim, koliko puta sam gledala nastupe i spotove...:D
Sad treba Thriller da se usavrsi!!!:D
Moramo da se raspitamo da li ce toga biti kod nas...Rece mi drugarica da ce biti kostimirani u zombije i da ce ceo svet u isto vreme (noc izmedju 27 i 28 oktobra) igrati Thirller :D :D :D Znaci, imate i na youtubeu kako se uci koreografija, ali vecinu vec znate...znaci, ako se bude igralo na ulici :D, posto znam da su u drugim zemljama ranije snimali ovaj dogadjaj, bice veselo :D :D :D trazite jos fanova, za svaki slucaj...treba da ih bude minimum 25. da bi se oformila grupa....
Ako treba pomoc za koreografiju,mislim ako nesto,neki pokret ne znas tehnicki da izvedes,tu sam...;)

I think MJ still in NYCitie now~

Will.i.am told 'Rolling Stone' Magazin

"has been working in the studio in New York City with Michael Jackson on his comeback record"

and

he said

"We're taking it day by day, finished some songs. I like what I'm doing, really happy with it, but it's not my project to talk about. I could be talking about song titles what they sound like and be excited about it, but those songs I made may not make his record and then I look like an idiot."

will's own solo record, 'Songs About Girls', arrived in stores today.

Vidite ga :D
M-121.jpg

M-314.jpg

Designbymjupbeatcom_000.JPG

jackson.jpg
-ova je bas tajanstvena i prelepa, zaljubljena sam u nju
1559720646.jpg
ahhhhh :D

Cao , u redu je ... jel sam tebi bese dao MJ knjige ?
I jel hoce Moonwalker , mada mu je verovatno Katy-ca dala ...
:-@(kiss) i za tebe Sandra ...

E mogli bi da igramo , dosao bih i ja ...
8) :-o :o

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back