Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
katy:
E, ljudovi bas sam se setila jednog super citata iz Majklove knjizice Dancing the dream (immph, hvala jos 1 ;) ) Znaci nema sanse da se setim kako ide u originalu,( izgleda da cu morati opet da citam :) )ide nesto na foru :"Samo kada ljudske oci budu mogle da gledaju direktno u Sunce, desice se ...nesto"
e ta recenica mi se bas svidela i nisam je zapisala...
Jel imate vi neke omiljene MJ citate? :) znaci, nevezano za knjige, biografije...znaci iz njegovog zivota...sta je sve pricao i filozofirao (u pozitivnom smislu ;) )
Evo nekih mojih omiljenih>
"I'd slit my wrists rather than abuse a child."
" I'm just like anyone. I cut and I bleed. And I embarrass easily. "
"There are times when I wish I weren't so recognizable and I could just go out and have a good time. " :(
LJUDOVI, MAJKL ZNA I ZA NAS!!!
"The poor kids of Kosovo, make me weep. I will sing for them." (kako je samo zlatan) :cry:
Ovaj poslednji citat me bas pogadja....vidite kako ga je za svakog briga...ja ga bre volim najvise !!!
Jao,ovo sa Kosovom sam cula !!! :D Imam ja punu svesku Majklovih citata,cak sam neke i izbacivala na temi !!! :D Naci cu neke koji su mi najomiljeniji pa cu ih ponovo izbaciti !!! :D

Billie Jean:
Nije celu,ali je deo...Ona njena pesma "Please don't stop the music",valjda se tako zove !!! Na kraju te pesme ide deo "Ma Ma Se,Ma Ma Sa, Ma Ma Coo Sa,Ma Ma Se, Ma Ma Sa,Ma Ma Coo Sa",koji je deo Majklove pesme "Wanna be Startin' Somethin''.:)

Jel Paris ili Rihanna maznula???
Pa to je najlepsi deo pesme...to mama se...:(
Stvarno su stoke...ti sto kradu :evil:

Billie Jean:
Nije se pricalo,Majkl stvarno zna sve o Obrenovicima !!! Koliko sam ja cula,to je on odavno ispricao u nekoj emisiji...:D Fascinira ga nasa istorija,jer je jako "bogata",kako je on to rekao !!! :D
ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znam da zvucim kao napaljena klinka...ali to ne menja cinjenicu da ga ja volim:mrgreen:

Little Susie:
ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim,ja ga volim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znam da zvucim kao napaljena klinka...ali to ne menja cinjenicu da ga ja volim:mrgreen:
Ma stvarno ?!? Ko bi rekao ? :lol: :lol: :lol:

Billie Jean:
Nije se pricalo,Majkl stvarno zna sve o Obrenovicima !!! Koliko sam ja cula,to je on odavno ispricao u nekoj emisiji...:D Fascinira ga nasa istorija,jer je jako "bogata",kako je on to rekao !!! :D

:D :D :D :D :D :D Bas me je usrecio!!!!!
Volela bih da i on zna da mi ovde znamo celu njegovu istoriju :D . Potpuno nas fascinira, jer je jako "bogata" :D :D :D

Little Susie:

Ali, postoji i cinjenica da Michael loves you more :D

katy:
:D :D :D :D :D :D Bas me je usrecio!!!!!
Volela bih da i on zna da mi ovde znamo celu njegovu istoriju :D . Potpuno nas fascinira, jer je jako "bogata" :D :D :D
Jaoj,Katyce,koja si likchina !!! Znachi ne verujem !!! :D Ja sam uverena da ce nam doci,a kad dodje,Katyce,moracemo da se potrudimo da nas primeti i da sazna da znamo njegovu "bogatu" istoriju !!! :D:D:D

Billie Jean:
Jaoj,Katyce,koja si likchina !!! Znachi ne verujem !!! :D Ja sam uverena da ce nam doci,a kad dodje,Katyce,moracemo da se potrudimo da nas primeti i da sazna da znamo njegovu "bogatu" istoriju !!! :D:D:D

Znammmmmmmmm:D morace nekako da nas primeti, ali morace!!!
Znaci to je nenormalno koliko se ja raspitujem kod raznih ljudi kako bi mogla da nadjem nekakvu vezu...mislim kad bi Majkl dosao kod nas. Da nekako unapred obezbedim sebi i bliznjima:prvi red!!! to prvenstveno...a posle, nekako moram da nadjem nekog ko ce moci da mi obezbedi recimo slikanje ili upoznavanje...mora da postoji neka veza....nekako sam do sad imala nekakve srece sa tim vezama...morace i to da upali!!!Ljudovi, znaci samo usavrsavajte engleski da bi mogli da se sporazumevamo sa njim :D mada, ako budemo zanemeli ili pali u nesvest i to je djaba :D
Ajoj, koliko ja sanjam :D Nikada se necu spustiti na zemlju :D mada, ko zna bre...mozda i bude tako....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back