Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
katy:
Znammmmmmmmm:D morace nekako da nas primeti, ali morace!!!
Znaci to je nenormalno koliko se ja raspitujem kod raznih ljudi kako bi mogla da nadjem nekakvu vezu...mislim kad bi Majkl dosao kod nas. Da nekako unapred obezbedim sebi i bliznjima:prvi red!!! to prvenstveno...a posle, nekako moram da nadjem nekog ko ce moci da mi obezbedi recimo slikanje ili upoznavanje...mora da postoji neka veza....nekako sam do sad imala nekakve srece sa tim vezama...morace i to da upali!!!Ljudovi, znaci samo usavrsavajte engleski da bi mogli da se sporazumevamo sa njim :D mada, ako budemo zanemeli ili pali u nesvest i to je djaba :D
Ajoj, koliko ja sanjam :D Nikada se necu spustiti na zemlju :D mada, ko zna bre...mozda i bude tako....
jao,ako sredjujes,sredi i meni prvi red!!!!!:D

katy:
Znammmmmmmmm:D morace nekako da nas primeti, ali morace!!!
Znaci to je nenormalno koliko se ja raspitujem kod raznih ljudi kako bi mogla da nadjem nekakvu vezu...mislim kad bi Majkl dosao kod nas. Da nekako unapred obezbedim sebi i bliznjima:prvi red!!! to prvenstveno...a posle, nekako moram da nadjem nekog ko ce moci da mi obezbedi recimo slikanje ili upoznavanje...mora da postoji neka veza....nekako sam do sad imala nekakve srece sa tim vezama...morace i to da upali!!!Ljudovi, znaci samo usavrsavajte engleski da bi mogli da se sporazumevamo sa njim :D mada, ako budemo zanemeli ili pali u nesvest i to je djaba :D
Ajoj, koliko ja sanjam :D Nikada se necu spustiti na zemlju :D mada, ko zna bre...mozda i bude tako....
Pa san se cesto ostvari !!! :) Veze treba svi da trazimo,pa ko prvi nedje...:D Sa Majklom moram da se slikam...Sa svima sam se slikala koje volim,moram i sa njim,makar mi to bilo poslednje !!! :D

Billie Jean:
Pa san se cesto ostvari !!! :) Veze treba svi da trazimo,pa ko prvi nedje...:D Sa Majklom moram da se slikam...Sa svima sam se slikala koje volim,moram i sa njim,makar mi to bilo poslednje !!! :D

To nam je poznato ;)
Mislim da je Majkl jedina osoba sa kojom se nisi slikala :D
Bice i toga...opustencija ;)

Billie Jean:
Ma nije tesko stici u prvi red...Dodjes rano ujutru i eto ti...:D

Ali ako dodje njih 1000000000000000000000000000 tri dana pre...i svi navale na ulaz i počnu da trče ko ludi....i dovoljno je da se sapleteš negde i gaze te svi!!!!!!!!!
Zato ja planiram da nabavim one narukvice (propusnice) i da kao ljudi dodjemo dok ima probe i gledamo ga pre koncerta....i tamo prespavamo dan, dva i kao ljudi stojimo u prvom redu....i posle koncerta odemo u backstage i pricamo sa njim i slikamo se i snimamo na video zapisu....:D sve sam lepo isplanirala ...nemojte da se brinete....samo jos da se ostvari :D

katy:

Jos me nervira sto su njih dvoje u nekom rodu valjda…bile su neke price :evil:

Jao ... lepi su ... mislim da on nema veze sa njom nego je kum onoj Nicole Richie sto je sa Paris bila u Simple life ... Nicole Richie je usvojena cerka Lionel Richie-a , ali znam da MJ nema negativno misljenje o Paris ... I sa Rihana-om je lepa slika ... Vidim vi ste se rapsiali ... 8) :-o :o

immph:
Jao ... lepi su ... mislim da on nema veze sa njom nego je kum onoj Nicole Richie sto je sa Paris bila u Simple life ... Nicole Richie je usvojena cerka Lionel Richie-a , ali znam da MJ nema negativno misljenje o Paris ... I sa Rihana-om je lepa slika ... Vidim vi ste se rapsiali ... 8) :-o :o
eeej:D:D:D
aj na humor..nikoga nema..a treba mi da pricam s nekim,a da ne spamujem.
ako moze...samo ako moze;)

Ljudovi samo da vam javim da u mojoj bivsoj osnovnoj skoli ima i normalnih nastavnika koji uce decu necemu pametnom. Danas je sestrinom odeljenju rekla da mnogi nasi poznati pisci daju pare u dobrotvorne svrhe kao i svetski poznati glumci, pevaci itd...neka glupacica je rekla da se oni bacakaju na sceni da bi imali pare za garderobu i sminku :lol: ...onda joj je ta nastavnica rekla:"Majkl Dzekson je na primer dao polovinu svoje zarade za humanitarne svrhe..." :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Obozavam tu nastavnicu!!!!!!!!

E, da .... i nasla sam neke adrese italijanskih foruma, joj moram da nadjem neke fanove :D

Billice, ili bilo ko drugi, jel neko zna u kojoj emisiji je Majkl pominjao tu decu sa Kosova ili to da zna nasu istoriju i tako to....????Trazila sam na youtube-u i nikako da nadjem...bas zelim da pogledam!!!!

Neki i iz mog odeljenja cak znaju za MJ-a ... i to im nisam reko da je on , prepozali ... jedan decko malo cuo Baby be mine i pitao me dal' je on ... a jedna devojcica cula Heaven can w8 i rekla odmah to je MJ ... hehe ... 8) :-o :o

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back