- Poruka
- 4.765
Little Susie:kidnapujte me
a ako ne,dajem vam br fona,pa mu dajte moj,pa nek' me pozove da pricamo![]()
Ma kidnapujemo te 100000000posto. Billica je iskusni lopov i kidnaper

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Little Susie:kidnapujte me
a ako ne,dajem vam br fona,pa mu dajte moj,pa nek' me pozove da pricamo![]()
jao,ako sredjujes,sredi i meni prvi red!!!!!katy:Znammmmmmmmmmorace nekako da nas primeti, ali morace!!!
Znaci to je nenormalno koliko se ja raspitujem kod raznih ljudi kako bi mogla da nadjem nekakvu vezu...mislim kad bi Majkl dosao kod nas. Da nekako unapred obezbedim sebi i bliznjimarvi red!!! to prvenstveno...a posle, nekako moram da nadjem nekog ko ce moci da mi obezbedi recimo slikanje ili upoznavanje...mora da postoji neka veza....nekako sam do sad imala nekakve srece sa tim vezama...morace i to da upali!!!Ljudovi, znaci samo usavrsavajte engleski da bi mogli da se sporazumevamo sa njim
mada, ako budemo zanemeli ili pali u nesvest i to je djaba
Ajoj, koliko ja sanjamNikada se necu spustiti na zemlju
mada, ko zna bre...mozda i bude tako....
toooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!I LOVE YOU!!!!katy:Ma kidnapujemo te 100000000posto. Billica je iskusni lopov i kidnaper![]()
Billie Jean:Pa nego...Ici ces,ako ga volis,moras da ides !!! To je sve sto se mora u zivotu,pored toga sto se mora umreti !!!
![]()
hvala punoBillie Jean:Pa nego...Ici ces,ako ga volis,moras da ides !!! To je sve sto se mora u zivotu,pored toga sto se mora umreti !!!
![]()
Pa san se cesto ostvari !!!katy:Znammmmmmmmmmorace nekako da nas primeti, ali morace!!!
Znaci to je nenormalno koliko se ja raspitujem kod raznih ljudi kako bi mogla da nadjem nekakvu vezu...mislim kad bi Majkl dosao kod nas. Da nekako unapred obezbedim sebi i bliznjimarvi red!!! to prvenstveno...a posle, nekako moram da nadjem nekog ko ce moci da mi obezbedi recimo slikanje ili upoznavanje...mora da postoji neka veza....nekako sam do sad imala nekakve srece sa tim vezama...morace i to da upali!!!Ljudovi, znaci samo usavrsavajte engleski da bi mogli da se sporazumevamo sa njim
mada, ako budemo zanemeli ili pali u nesvest i to je djaba
Ajoj, koliko ja sanjamNikada se necu spustiti na zemlju
mada, ko zna bre...mozda i bude tako....
Little Susie:jao,ako sredjujes,sredi i meni prvi red!!!!!![]()
Lol...Pa da...Na koncert se mora ici,a sto se mora,nije tesko !!katy:Ahahhahahahh joj Billice bre ubi me ti![]()
![]()
![]()
![]()
Tacno tako!!!!Nikad nisi bila vise u pravu!!!!Mora se ici na koncert!!!A tamo posle umri![]()
Billie Jean:Pa san se cesto ostvari !!!Veze treba svi da trazimo,pa ko prvi nedje...
Sa Majklom moram da se slikam...Sa svima sam se slikala koje volim,moram i sa njim,makar mi to bilo poslednje !!!
![]()
hvala vam!!!!!!!!!!!!!!!!!katy:Pa to...svim fanovicima sa kojima se druzim i koje poznajem odavde....to je pod obavezno!!!!
A sa kime si se slikala..daj slike!!!!katy:To nam je poznato
Mislim da je Majkl jedina osoba sa kojom se nisi slikala
Bice i toga...opustencija![]()
Billie Jean:Lol...Pa da...Na koncert se mora ici,a sto se mora,nije tesko !!![]()
Little Susie:hvala vam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Haha...Ja sam poznata po tome da savatavam one koje volim da se slikaju sa mnom !!! Od Noleta do Sergeja,samo mi MJ fali,ali i ta prica nece ostati nedovrsena !!!katy:To nam je poznato
Mislim da je Majkl jedina osoba sa kojom se nisi slikala
Bice i toga...opustencija![]()
Sa teniserima sam se slikala,sa Sergejem,kad sam bila mladja sa pevacicama Koktel benda,Jelena Rozga,Graso...Sa svima koje sam mogla da uhvatim !!!Little Susie:A sa kime si se slikala..daj slike!!!!![]()
Ma nije tesko stici u prvi red...Dodjes rano ujutru i eto ti...katy:Tesko sigurno nije!!!Malo je teze stici do prvog reda, ali i to nije nemoguce!!!Obaveza je obaveza, a obaveza je otici na MJ koncert!!!!...u prvi red![]()
Billie Jean:Ma nije tesko stici u prvi red...Dodjes rano ujutru i eto ti...![]()
eeejimmph: