moonwalker80
Primećen član
- Poruka
- 619
papaj@:moonwalker80 oces samnom pasulj da jedemo
zovem sve sa ovog topica
Pasulj...moze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
papaj@:moonwalker80 oces samnom pasulj da jedemo
zovem sve sa ovog topica

Dete, zašto ti je avatar slika Krisa Krokera???immph:
Liza Dennis:Ja volim pasulj 8)
zato sto voli gayeveLegend 4ever:Dete, zašto ti je avatar slika Krisa Krokera???
immph:
A zasto si onda pisao po pitanju slave u postu koji sam citirao , trebao si lepo da kazes ...
Iskreno verujem da se muzika ne uporedjuje , jer su oni umetnici i svako to radi na svoj nacin ... ali Britney je ostavila Madonna-u daleko , daleko ... 8) :-o![]()

Billie Jean:Da,i meni se svidja sa loknastom kosom !!!Iz Thriller ere mu je super,ali mi se ne svidja kako mu stoji kosa iz U are not alone spota !!!
moonwalker80:Pa dobro, to sto su oni dvoje prijatelji to je druga stvar, mislim Majk i Britni, ali evo reci cu to ovako...kad on bude obuko majcu sa njenim likom znacu da je i ona nesto u svetu muzike![]()
E sad ti vidi, mozda negde i postoji slika sa MJ-em kako nosi majcu sa likom Britni ali cisto sumnjam![]()

immph:
katy:Ne 55 000 000 vec preko 100 miliona...!!!
Ovo za skidanje sa neta nije nikakav izgovor, pravi fanovi ce prvi otrcati i kupiti cd...

immph:
katy:Aha, Madonnu yeah right!!! Kao sto je Justin oduvao Majkla
Pre bih rekla da vi ne znate o cemu pricate...

katy:A sto recimo ne bi pomislio da mu se Britni utrpala i ulizala. Dobro znamo da je ona njegov fan...
...mada, dobro je postupila iskoristivsi slavu da bi upoznala i zblizila se s Majklom![]()

immph:Nije stvar u fanovima ... gde su sad ti fanovi sto su koopili 100 000 000 , ajde da ih vidim ... koopili su da slusaju ne zato sto su fanovi ... a gde su sad ... kad se Invincible prodaje u 2 000 000 primeraka ... pretpostavljam da je onda los album , jel tako ??![]()
P.S. Thriler se do danasljeg dana prodao u 100 000 000 ... jel , kad nema vise ploca , moze i Britney prvo na ploci pa na disku pa da ja to lepo sve saberem da vam dam ... 8) :-o![]()
![]()

katy:A Britni provereno ne bi mogla da obori rekord i da je sa plocama i bez njih....