Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srchici moji ... :lol: ...

00281685_lg.jpg

vma_2002_4.jpg

vma_2002_3.jpg

c6.jpg

_38224968_mtvbritjack300afp.jpg

Po koji poot li stavljam ove slike ... neka ih ...

8) :-o :o

Pa dobro, to sto su oni dvoje prijatelji to je druga stvar, mislim Majk i Britni, ali evo reci cu to ovako...kad on bude obuko majcu sa njenim likom znacu da je i ona nesto u svetu muzike ;)

E sad ti vidi, mozda negde i postoji slika sa MJ-em kako nosi majcu sa likom Britni ali cisto sumnjam :)

Billie Jean:
Da,i meni se svidja sa loknastom kosom !!! :) Iz Thriller ere mu je super,ali mi se ne svidja kako mu stoji kosa iz U are not alone spota !!!

Takodje :D ...znaci samo mi se ta frizura ne svidja ;) I iz spota YANA i uopste iz tog dela History ere...Earth song, childhood...samo mi se svidja u They don't care...tu mi se bas nekako svidja...;)

moonwalker80:
Pa dobro, to sto su oni dvoje prijatelji to je druga stvar, mislim Majk i Britni, ali evo reci cu to ovako...kad on bude obuko majcu sa njenim likom znacu da je i ona nesto u svetu muzike ;)

E sad ti vidi, mozda negde i postoji slika sa MJ-em kako nosi majcu sa likom Britni ali cisto sumnjam :)

Meni nije jasno o cemu vi govorite ... te slike sigoorno nisu tu zbog toga ... uostalom meni je dovoljno sto su zajedno nastupali , sto je sa njom delio scenu , to je vise nego da nosi njenu majicu ... 8) :-o :o

immph:
Mislis 55 000 000 ... a od kad je izaso na discu i ostalo normalno da se prodao vise ...
ima Britney prodate diskove ... i to poono ... i to sada kada se sve skida sa interneta , mislim vise ljudi skida sa neta nego sto koopooje album :roll: ... ali prodati diskovi ne znace nista ...

Ne 55 000 000 vec preko 100 miliona...!!!
Ovo za skidanje sa neta nije nikakav izgovor, pravi fanovi ce prvi otrcati i kupiti cd...

immph:

Upravo ... Lizo pozdravi je molim te kad je vidis i reci joj da je volim i da se ne brine zbog ovoga pre dve nedelje ... samo da se trudi i bice sve kao ranije ...

Aha, Madonnu yeah right!!! Kao sto je Justin oduvao Majkla :D
Pre bih rekla da vi ne znate o cemu pricate...

katy:
Ne 55 000 000 vec preko 100 miliona...!!!
Ovo za skidanje sa neta nije nikakav izgovor, pravi fanovi ce prvi otrcati i kupiti cd...

Nije stvar u fanovima ... gde su sad ti fanovi sto su koopili 100 000 000 , ajde da ih vidim ... koopili su da slusaju ne zato sto su fanovi ... a gde su sad ... kad se Invincible prodaje u 2 000 000 primeraka ... pretpostavljam da je onda los album , jel tako ?? :roll:

P.S. Thriler se do danasljeg dana prodao u 100 000 000 ... jel , kad nema vise ploca , moze i Britney prvo na ploci pa na disku pa da ja to lepo sve saberem da vam dam ...

immph:
Meni nije jasno o cemu vi govorite ... te slike sigoorno nisu tu zbog toga ... uostalom meni je dovoljno sto su zajedno nastupali , sto je sa njom delio scenu , to je vise nego da nosi njenu majicu ... 8) :-o :o

A sto recimo ne bi pomislio da mu se Britni utrpala i ulizala. Dobro znamo da je ona njegov fan...
...mada, dobro je postupila iskoristivsi slavu da bi upoznala i zblizila se s Majklom ;)

katy:
Aha, Madonnu yeah right!!! Kao sto je Justin oduvao Majkla :D
Pre bih rekla da vi ne znate o cemu pricate...

:roll: ... Katy , tvoje misljenje me ne zanima , zelim neku cinjenicu ... Madonnu je pre svega , ajde kad to gledate oduvala po prodaji albuma , zatim po nastupima , ne znam da li si gledala Madonna-in prvi VMA nastup i prvi Britney-n ... jos je Britney bila sest godina mladja ... a bolja sto poota ... i ne znam kako ti to znas , ne slusas ni jednu ni droogoo za razliku od mene koji slusam ...

katy:
A sto recimo ne bi pomislio da mu se Britni utrpala i ulizala. Dobro znamo da je ona njegov fan...
...mada, dobro je postupila iskoristivsi slavu da bi upoznala i zblizila se s Majklom ;)

Wow Katy , pa ti znas sve njene razloge i sve ... wow , kako je znas tako ... ne znas ni pesme , ali nju znas superiska ... i da mu se ulizivala , a nije , on ju je ponovo zvao da pevaju , a on ne zove svakoga ... 8) :-o :o

immph:
Nije stvar u fanovima ... gde su sad ti fanovi sto su koopili 100 000 000 , ajde da ih vidim ... koopili su da slusaju ne zato sto su fanovi ... a gde su sad ... kad se Invincible prodaje u 2 000 000 primeraka ... pretpostavljam da je onda los album , jel tako ?? :roll:

P.S. Thriler se do danasljeg dana prodao u 100 000 000 ... jel , kad nema vise ploca , moze i Britney prvo na ploci pa na disku pa da ja to lepo sve saberem da vam dam ...

Pa preko fanova je Majkl najvise i uspeo u karijeri...Bas o tome ti i pricam. Kod Majkla je sve islo nizbrdo po pitanju prodaje...Iskreni fanovi su ostali fanovi i dan danas, dok su ostali ljudovi koji su ga slusali poceli polako da mu okrecu ledja, iz godine u godinu... zbog raznih prica i traceva...Sam znas iz intervjua kod Oprah, kad su se svi sokirali novom bojom koze i izgledom face...tad je prodaja znatno opala od Thrillera, iako mnogi smatraju da je BAD bolji po pitanju pesama....tako je i za Dangerous, kad je "postao pedofil" ljudi nisu hteli da se bakcu sa kriminalcem, Pa history isto, pa stalno nove optuzbe...tako da gotovo nikako nije mogao da pridobije nove fanove jer je muzicka karijera potpuno opala a ime je bilo ukaljano....Ne vidim druge razloge zasto bi opala prodaja, kad mu je muzika bas bila priznata.....sve se vrti oko fanova....A Britni provereno ne bi mogla da obori rekord i da je sa plocama i bez njih....

I jos nesto zelim da boode jasno ... ja ne kazem da je Britney uradila sve sto je on uradio , niti kazem da je on uradio sve sto je ona uradila ... ona sada ima 26 godina , malo je starija od MJ-a tek kad je izdao Thriller ... pa sad vi vidite sta je sve uradila ... Michael je na sceni godinama i normalno da je postigao nesto sto ona nije ... uzmite ove stvari u obzir ... 8) :-o :o

katy:
A Britni provereno ne bi mogla da obori rekord i da je sa plocama i bez njih....

Wow pa ti bas sve znas ... qq meni , sa kime se ja to raspravljam ... ajde ovako , ljudi da ne skinu sa neta , da proda na ploci plus 28 000 000 ... bila bi jako blizu ako nista drugo ...
Dete , ti mislis da njena prodaja nije opala zbog stvari koje su se pricale ... jok ... najvise je opala posle OOps-ica , za deset miliona i to bas onda kad su poceli da pricaju lose stvari o njoj ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back