Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
immph:
Evo i dve pesmice od Britney koje nisu izdavane ... dakle sta bih ja voleo ... ako je moguce ... da ih Moonwalker-u ti preslusas i posto slusas MJ-a duze nego sto sam ja ziv da mi kazes da li su nje.sra ili nisu ... ne sada ozbiljno , zanima me tvoje misljenje ... i nadam se da ces da ih preslusas ...

Luv the hurt away
http://www.sendspace.com/file/qpl6g4

Autmn Goodbye
http://www.sendspace.com/file/exyw85

I jos da kazem da se nismo udaljli od teme komentarisemo nastup i Britney-n glas , a ona je bila na tom nastupu pa posto uporedjujemo njih dvoje evo cisto da cujemo i ove dve neobjavljene njene pesme ... Billiechice , voleo bih i ti da ih coojes i kazes mi sta mislis , :-@ ... dakle MOonwalker-u samo sam ih za tebe upload-ovao , zanima me tvoje misljenje nadam se da ces da ih poslusas ...

8) :-o :o

Preslusao sam pesme a evo i komentara. Mislim stvarno nije u redu da me teras da slusam ovakvu muziku. Glas manje vise ok, ali pesma ej bre gde je pesma!!! Ova prva "Luv_The_Hurt_Away" tu pola pesme peva onim izvestacenim glasom ala Josipa Lisac (neznam kako se strucno zove taj glas ali je on najlaksi za zamaskiravanje kada neko nezna da peva, ne kazem da Britni toliko nezna da peva ali tim glasom cak i ja znam da peva i da zvuci dobro, uostalom zato je i Josipa Lisac najimitiranija pevacica na takmicenjima). Aj i to manje vise ali gde je melodija, mislim melodija koja ce da ti se svidi, da kad cujes pesmu kazes da se neko oko toga potrudio da se to i nekome drugom svidja. Znas kakva je to pesma i kakva je ona pevacica ona ti je ko nasa Goca trzan recimo, deset pesme a 2 hit. E to ti je Britni. Znaci prosek. A ova druga pesma, kao da je pisana za neki deciji film. Cela pesma se zasniva na basu koji se cuje od pozadi, i to tako ide u nedogled, a onda kao "aj ovde cemo nesto da ubacimo cisto da pesma ne bude monotona bas toliko". Mislim gde je ritam za koji i onaj koji ne slusa Britni mora da kaze makar "ova pesma nije losa, ima ritam, ima melodiju..." Mislim ovakve pesme se pisu preko noci, pogotovo ova druga.

Hehe ... ajde vazi , al meni je smesno ovo ...
Izvestacen glas ... qq ... brate ... Josipa Lisac ne peva tako ... :lol: ...
Gde je u droogoj pesmi bas izvini ? Ju Boze ...
Jel znas ti sta je bas uopste ... ono u Billie Jean ... fa , do , mi , fa , mi , do , si , do ...
A prva pesma je predivna toliko ... gde je melodija , jel si gluv ? :S ...

Stvarno ne znam sta fali pesmama , al nema veze ... samo sto mislim da vi svi imate tu neku ideju da sve poredite sa MJ-om ... to je moje misljenje ... vec sam i pisao o tome ... npr. kao uporediti Mozart-a i Beethoven-a ... nisu takve stvari za uporedjivanje , MOzart bi delovao jako jadno ... al je lepsi ... 8) :-o :o

This Time Around

This time around I'll never get bit
Though you really wanna fix me
This time around you're making me sick
Though you really wanna get me
Somebody's out
Somebody's out to get me
They really wanna fix me, hit me
But this time around I'm taking no s...
You really wanna get me

He really thought he really had
Had a hold on me
They thought they really had control of me
Control of me
They thought they really could control me

This time around I'll never get bit
This time around I'm taking no s...
Though you really wanna fix me
Somebody's out
Somebody's out to use me
They really want to use me
And then falsely accuse me
This time around
They'll take it like spit
'Cause you really can't control me

You know you can't control me
Had a hold on me
A hold on me
Had a hold on me
A hold on me

[Rap: The Notorious BIG]
Listen, I've got problems of my own
Flashin' cameras, taps on my phone
Even in my home I ain't safe as I should be
Things always missin'
Maybe it could be my friends
They ain't friends if they robbin' me
Stoppin' me from makin' a profit, see
Apology shallow like the ocean
I guess I'll resort to gun totin'
If I was dead broke and smokin'
I'd probably be by my lonesome
I'm a killer nigga I ain't jokin'
Endo smoke got me choked and I'm hopin'
The fool comes slippin'
So I could blow'em open
This time around
I changed up my flow
Got rid of the rocks
Got Pitts by the door
I've raised other peoples to watch my back
Stay away from strangers
So I won't slack
And I know my nigga Mike like that
Baby
[Michael]
This time around yeah...
Control of meHe really thought he really had
A hold on me
Had a hold on me
Control of me
A hold on me
This time around yeah
He really thought

Kakvih ljudova ima ... zavolecu ovu pesmu ...

immph:
Hehe ... ajde vazi , al meni je smesno ovo ...
Izvestacen glas ... qq ... brate ... Josipa Lisac ne peva tako ... :lol: ...
Gde je u droogoj pesmi bas izvini ? Ju Boze ...
Jel znas ti sta je bas uopste ... ono u Billie Jean ... fa , do , mi , fa , mi , do , si , do ...
A prva pesma je predivna toliko ... gde je melodija , jel si gluv ? :S ...

Reko sam samo da u prvoj pemi peva takvim glasom, ali nije to bitno. Bitno je ovo zamelodiju. ja kad kazem melodija ti pomislis na zvuk u globalu. Pa svaka pesma ima "neku" melodiju,ali eeeejjjj jesi li ti cuo za izraz "catchy"!!!??? Gde je ta "zarazna melodija" koja te tera da cujes pesmu opet!? Nema je. Kazem ti ovo su pesme koje se pisu preko noci. Ovo su pesme koje kratko traju.

Uostalom evo garantujem da se ne pojavi na sceni jos jedno godinu dana (a pod uslovom da paznju ne privlaci skandalima) garantujem da bi pala u zaborav.

moonwalker80:
Uostalom evo garantujem da se ne pojavi na sceni jos jedno godinu dana (a pod uslovom da paznju ne privlaci skandalima) garantujem da bi pala u zaborav.

:shock:

Haha ... ovo je najjace , pored toliko nas koji joj se divimo ... cisto sumnjam ...
Evo probacu da nadjem neku pesmu koja je catchy ... ali eto ne znam sta je onda catchy kod nekih MJ-evih pesama ... ima poono takvih ... inace meni je prva bas catchy ...
Heart of gold , I found some1 who feels me , an understanding friend , to the end , and I know , its not easy letting go ... i tako dalje ... ali evo mislim da tebi za Catchy treba Overprotected ... e bas da vidim sta ces reci ... zanima me iskreno , volim da raspravljam da vidim kako droogi razmisljaju , sad sto je Katy to prihvatila licno , ne znam ni sam zasto ...

Иммпх предлажем да отвориш тему Бритни па да тамо дискутујете о њој и њеним певачким (не)квалитетима...

moonwalker80:
Reko sam samo da u prvoj pemi peva takvim glasom, ali nije to bitno. Bitno je ovo zamelodiju. ja kad kazem melodija ti pomislis na zvuk u globalu. Pa svaka pesma ima "neku" melodiju,ali eeeejjjj jesi li ti cuo za izraz "catchy"!!!??? Gde je ta "zarazna melodija" koja te tera da cujes pesmu opet!? Nema je. Kazem ti ovo su pesme koje se pisu preko noci. Ovo su pesme koje kratko traju.

HAHAHAHAHAHAHAHA VECU GLUPOST NISAM CUO!! AHAHAHAHAH
Pa ona je tokom svog braka i htela da je ljudi zaborave, da joj paparazzi ne smataju, da ne pisu o njoj, da moze da uziva u braku, ali NEEEE, milon paparazza ju je svakodnevno pratilo u stopu! Tako da ne verujem da bi pala u zaborav...

Alex 777:
HAHAHAHAHAHAHAHA VECU GLUPOST NISAM CUO!! AHAHAHAHAH
Pa ona je tokom svog braka i htela da je ljudi zaborave, da joj paparazzi ne smataju, da ne pisu o njoj, da moze da uziva u braku, ali NEEEE, milon paparazza ju je svakodnevno pratilo u stopu! Tako da ne verujem da bi pala u zaborav...

Pa zato je ona izgleda i slavna, nju paparazzi i prate sbog brakova, a ne zbog pesme...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back