immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to !!!immph:

immph:Evo i dve pesmice od Britney koje nisu izdavane ... dakle sta bih ja voleo ... ako je moguce ... da ih Moonwalker-u ti preslusas i posto slusas MJ-a duze nego sto sam ja ziv da mi kazes da li su nje.sra ili nisu ... ne sada ozbiljno , zanima me tvoje misljenje ... i nadam se da ces da ih preslusas ...
Luv the hurt away
http://www.sendspace.com/file/qpl6g4
Autmn Goodbye
http://www.sendspace.com/file/exyw85
I jos da kazem da se nismo udaljli od teme komentarisemo nastup i Britney-n glas , a ona je bila na tom nastupu pa posto uporedjujemo njih dvoje evo cisto da cujemo i ove dve neobjavljene njene pesme ... Billiechice , voleo bih i ti da ih coojes i kazes mi sta mislis , :-@ ... dakle MOonwalker-u samo sam ih za tebe upload-ovao , zanima me tvoje misljenje nadam se da ces da ih poslusas ...
8) :-o![]()
![]()
...

kakve to ima veze sa pasuljomkaty:
immph:Hehe ... ajde vazi , al meni je smesno ovo ...
Izvestacen glas ... qq ... brate ... Josipa Lisac ne peva tako ......
Gde je u droogoj pesmi bas izvini ? Ju Boze ...
Jel znas ti sta je bas uopste ... ono u Billie Jean ... fa , do , mi , fa , mi , do , si , do ...
A prva pesma je predivna toliko ... gde je melodija , jel si gluv ? :S ... 8) :-o![]()
![]()
moonwalker80:Uostalom evo garantujem da se ne pojavi na sceni jos jedno godinu dana (a pod uslovom da paznju ne privlaci skandalima) garantujem da bi pala u zaborav.

HAHAHAHAHAHAHAHA VECU GLUPOST NISAM CUO!! AHAHAHAHAHmoonwalker80:Reko sam samo da u prvoj pemi peva takvim glasom, ali nije to bitno. Bitno je ovo zamelodiju. ja kad kazem melodija ti pomislis na zvuk u globalu. Pa svaka pesma ima "neku" melodiju,ali eeeejjjj jesi li ti cuo za izraz "catchy"!!!??? Gde je ta "zarazna melodija" koja te tera da cujes pesmu opet!? Nema je. Kazem ti ovo su pesme koje se pisu preko noci. Ovo su pesme koje kratko traju.
Uostalom evo garantujem da se ne pojavi na sceni jos jedno godinu dana (a pod uslovom da paznju ne privlaci skandalima) garantujem da bi pala u zaborav.
Alex 777:HAHAHAHAHAHAHAHA VECU GLUPOST NISAM CUO!! AHAHAHAHAH
Pa ona je tokom svog braka i htela da je ljudi zaborave, da joj paparazzi ne smataju, da ne pisu o njoj, da moze da uziva u braku, ali NEEEE, milon paparazza ju je svakodnevno pratilo u stopu! Tako da ne verujem da bi pala u zaborav...
Alex 777:To je isto kao kad bi rekao da MJ-a prate samo zbog onog sudjenja, i zato sto je beo...