Alice
Poznat
- Poruka
- 9.014
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moonwalker80:Hvala na toploj dobrodosliciPa evo:
Najbolja pesma: Hmmm...Billie Jean i Lady in my Life
Najbolji spot: Smooth Criminal
Najbolji nastup: Grammy 88, i jedan nastup Billie Jean sa Dangerous tour u Nemackoj, gde peva uzivo
A sad pitanje za vas: koja vam se pesma od MJ-a ne svidja? Ajde bas da cujem![]()

immph:
... sinoc mi palo na pamet kad si rekla da neces vise da se raspravljas ... 8) :-o

katy:Spears never reached Michael Jackson’s career heights, and with any luck she’ll never hit his public-image lows. Or has she?

ali nece biti mesta za ostalih 50setak postera i jos ovih 10ak koji vec stoje...pa ja cu morati poster preko postera...cak i na plafon da lepim katy:kao da gledas koncert na tv-ubedak...
katy:People changes, but still stay the same![]()

Agree !!!katy:

Dobro dosao !!!moonwalker80:Pozdrav svim obozavaocima i ljubiteeljima zvuka kralja popa MJ-aEvo i ja da se malo prikljucim diskusiji. Vidim da je pre nekoliko postova bila slika sa mj-ovim imenom na tabli pa rekoh da posaljem i ja jednu sliku koju sam vido na nekom forumu.
![]()
Izgleda cool zar nePozdrav!

Ne svidja mi se Childhood !!!moonwalker80:A sad pitanje za vas: koja vam se pesma od MJ-a ne svidja? Ajde bas da cujem![]()

immph:DRNCA , na ovaj zakljucak ... kao sto si odmah ispod stavila to o Thriller-u ti ne znas sta ja sve mogu da kazem o Baby One More time ... samo cu spomenuti to da je imala 16 godina za sada ... zatim o prodaji sam vec pricao ... prodala bi vise CD-a da se muzika nije skidala sa neta kao onda kad je izdat Thriller ... da ne pricam o droogim albumima ... ovo sam pisao posto pise "career heights" ... a oni su to za MJ i rekli samo na osnovu prodatih albuma sto je povrsno ... ono tako se to i meri danas , naravno da to kod Britney nije jedino , sta vise nije ni vazno , ne opterecujem se time ni kod MJ-a ni kod nje ... a ovo za padanje nisko ... meni je isto kad vidim nju obrijanu do glave i kad vidim MJ kako mase sa bebom sa ne znam ni ja kog sprata ... 8) :-o![]()
![]()
Liza Dennis:Nije. Bas je super tako. Ja kad gledam iz VIP-a samo imam osecaj kao da igram na sceni sa Michaelom. 8-)