Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moonwalker80:
Hvala na toploj dobrodoslici :) Pa evo:
Najbolja pesma: Hmmm...Billie Jean i Lady in my Life
Najbolji spot: Smooth Criminal
Najbolji nastup: Grammy 88, i jedan nastup Billie Jean sa Dangerous tour u Nemackoj, gde peva uzivo

A sad pitanje za vas: koja vam se pesma od MJ-a ne svidja? Ajde bas da cujem :)

Pa, kakvi bi mi bili fanovi da ne postoji nesto sto nam se ne svidja???Sve je u globalu superiska, ali ukusi su ipak razliciti...dakle, meni najmanje prijaju Childhood, ponekad She drives me wild i Unbreakable, invicible, heartbreaker, butterflies...te malo brze pesmice sa Inviciblea...a spot koji mi se najmanje svidja je za pesme Childhood i You are not alone, i ponekad za Who is it...

"Svaki trac je napisan po osnovu istinite price!!!"-T.S. Ne brinite nije Tom, vec jedna osoba iz mog odeljenja. Dakle, moja reakcija je bila :) :(
Obicno iskuliram ovakve izjave, ali danas nisam mogla.
Ta devojcica mi je u facu rekla da je Majkl kreten i da ga mrzi. To se vidi sa kilometra (sto bi moj ortak rekao za MJ hatere da su retard na kilometar :D ) U redu, prihvatila sam to. Posle me pita kako mogu da volim nekoga ko je bio sa sirotom decom u svakakvim odnosima..Ja sam na to samo poljubila majklovu sliku sa svoje majice :D.
Posle sam pokusala da joj pojasnim stvarcice vezane za otimanje para od poznatih licnosti...ali ona mi rece ono pod znacima navodnika.
Moja ortakinja je za divno cudo rekla da ne mora da znaci da je sve istina, ali ova je nastavila svoje :"Znam o njemu isto koliko i ti, to nista nije cudno za njega, ionako je sav psihicki poremecen, ono za bolest uopste ne verujem..."Posle toga je usledio cist muk.
Dok sam se vracala kuci iz skole, naravno plakala sam....
Ja inace nisam uopste emotivac, ali kad razmisljam o ovakvim stvarima suze mi same krenu.
Ne mogu vise da trpim toliku nepravdu!!!!!
Slusam njegov glas i reci pesme(nesto najlepse i najcistije sto mogu cuti), a kroz glavu mi prolaze sve lazi koje su ga zamaskirale.
Ej, bre...dokle vise???
Meni je zao zbog ljudi koji ga ne razumeju, zao mi je sto najiskrenija i najcistija dusa na svetu, koja je nesebicno dala najvecu vecinu svega sto je imala za njih. Prvi je uvideo stvarnu situaciju u kojoj se sveta nalazi! Uvideo je koliko ljudi malo cene zivote zivih bica, kako ih izrazavaju u brojcanim jedinicama i koliko su samo sebicni. On je prvi poceo da se bori protiv toga, zeleo je da ispravi gresku svih ljudi ove planete!!!!
Sad malo na srpski da vam prevedem za slucaj da me niste razumeli. Poslusajte Earth Song, Man in the mirror i Can you feel it. TO je ono sto Majkl misli. Vidi cistu realnost, pokusava da je promeni i tezi ka tome da svima bude dobro, da svi zivimo slozno u ljubavi. Da li to radi neko od drugih poznatih licnosti???Oni se pro.seravaju i kupuju materijalne stvari u nenormalnim kolicinama, drogiraju se, foliraju i na kraju propadnu. Majkl je bas na nekom duhovnom nivou, koga je briga za ozbiljne stvari. Nekad imam osecaj da je jedini zapazio da je zivot nesto jedino sto imamo i da treba da ucinimo sve sto je moguce kako bi nam bilo lepo. A sa druge strane???Ovakvog coveka je covecanstvo za koje se on borio, za koje je on prodavao svoju krv, za cije se zivote zalagao.. srozila na najgori nivo!!!To mi je nesto najtuznije i zbog cega se ubijam u pojam..... Ja sam Majkla ovako shvatila i njegove pesme su zaista dosta promenila moja razmisljanja...Zato i zauzima vazno mesto u mom zivotu.....za ljudove koji ga ne shvataju ili mrze nemam nista da izjavim, samo ih prosto sazaljevam i zelim im da nekada promene misljenje o njemu ili ga postuju makar truncicu, makar zbog muzike koja je nesto savrseno....:cry:

immph:
Obozavam i pesme i spotove ... ali obozavam ... kad sam prvi poot cuo Childhood plakao sam dva sata :lol: ... ozbiljno ... na onaj deo ... Watch me flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ... i samo sam to slusao i uvek kad dotle dodje ja pocnem ... 8) :-o :o

Tekst za Childhood je fenomenalan. You are not alone je fenomenlna pesma, jedna od najlepsih balada...spotovi su mi :? ne umem ni da se izrazim, nisu onakvi kakve je majkl umeo da napravi...ne prijaju mi uopste...jos mi se ne svidja za Earth Song...znaci tu je bas zeznuo, pesma je nesto najsavrsenije ali spot je trebao malo realisticnije da uradi...po mom misljenju

LA Times-B.Spears never reached MJ's career
Friday, September 21st 2007, 1:35 PM

By Deborah Netburn, Los Angeles Times Staff Writer

The shaving of her head, the angry wielding of an umbrella, the disastrous performance at the Video Music Awards, the bizarre paparazzi encounters, the non-commitment to rehab, the bodyguard accusations -- do they point to one thing? Has Britney Spears lost touch with reality?

As the former Pop Princess’ public image descends to new lows, she has lost people who keep her in check. She fired longtime manager Larry Rudolph, was dropped by new manager Jeff Kwatinetz, and lost her lawyer – all in this year. Is Spears surrounding herself with “yes people” who condone her behavior – or at least people who are unable to stop her self-destructive tendencies?

As the public watches the madness – mouths gaping, heads shaking in disbelief – is there a nagging feeling of déjà vu? Has Britney ripped a few chapters out of the King of Pop’s story?

Spears never reached Michael Jackson’s career heights, and with any luck she’ll never hit his public-image lows. Or has she?

2008 Guinness book of records

the 2008 Guinness book of records came out last week and Michael's trip to their head quarters last year in November features in it.

There is a couple of paragraphs about his visit and the award for Thriller they gave him at the World Music Awards. They put the Total sales of "Thriller" at about 55 million but the estimated sales are at over 100 million. That is just absolutely amazing.

and if you want some new and special downloads all you have to do is join the original michael jackson tribute website
www.michaeljacksontributepage.com

Katy ti ga toliko nahvali da ja moram malo da branim nas ostale ljude , izgledamo kao debili ... NIje jedini , a ni poslednji koji uvideo situaciju u kojoj se svet nalazi ... da , to rade i drooge poznate ... evo ja bih ponovo da spomenem moju Britney-ku koja je isto kao Michael dala mnogo parica u dobrotvotne svrhe i pomagala u osnivanju nekih organizacija koje se bave dobrotvornim radom ... tako da eto nije jedini ... :-D ...
To sto se drogiraju moze da se objasni i tako da je on na sceni od malih nogu pa je naviknut na sve ... drugima je teze , to se mora uzeti u obzir ... cak sta vise jedno vreme dok je bio tinejdzer je bas bio sjeb.an ... nije ni cudno pored onog oca , ali kako god , da njegovog oca nije bilo , gde bi bio MJ ...
Zatim kupovina materijalnih stvari ... Katy siguran sam da si gledala Bashir-ov intervju kad MJ izadje u kupovinu i da milion dolara za dve vaze ... ?? Jel da ... ?? Tako da ...
I MJ nije jedini koji pravi dobru muziku ... u vezi losih stvari ... mnogo licnosti ima slicne price , ali tako je to kad si jako dobar i kad ljudi jednostavno samo zavide ... pesme su dosta promenile i mene ... jedino mi kod tebe ne ulaze u glavu te neke predrasude ... nisi takva ni bila kad sam doso na temu :S ... e setio sam se necega ... ove rasprave me podsetile ... jel se secas kad samo doso na temu kako si mi non stop pricala kako ti se svidja nacin na koji razmisljam ?? :lol: ... sinoc mi palo na pamet kad si rekla da neces vise da se raspravljas ...
8) :-o :o

katy:
Spears never reached Michael Jackson’s career heights, and with any luck she’ll never hit his public-image lows. Or has she?

DRNCA , na ovaj zakljucak ... kao sto si odmah ispod stavila to o Thriller-u ti ne znas sta ja sve mogu da kazem o Baby One More time ... samo cu spomenuti to da je imala 16 godina za sada ... zatim o prodaji sam vec pricao ... prodala bi vise CD-a da se muzika nije skidala sa neta kao onda kad je izdat Thriller ... da ne pricam o droogim albumima ... ovo sam pisao posto pise "career heights" ... a oni su to za MJ i rekli samo na osnovu prodatih albuma sto je povrsno ... ono tako se to i meri danas , naravno da to kod Britney nije jedino , sta vise nije ni vazno , ne opterecujem se time ni kod MJ-a ni kod nje ... a ovo za padanje nisko ... meni je isto kad vidim nju obrijanu do glave i kad vidim MJ kako mase sa bebom sa ne znam ni ja kog sprata ... 8) :-o :o

...znaci sebi ne bih nikada dozvolila da gledam Majkla sa ovolike razdaljine!!!!Tacno bi se ubila da nisam u prvom redu!!!!!!!!!!Pogledajte kako se sugavo vidi :( ne mozes da osetis atmosferu, jadni oni iz poslednjih redova...ovo sto gledaju na video bimu je krs, kao da gledas koncert na tv-u :( bedak...

Ljudovi, vi niste svesni sta znaci Moonwalker plakat od 2metra!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Znaci preko celog jednog zida :D :( ali nece biti mesta za ostalih 50setak postera i jos ovih 10ak koji vec stoje...pa ja cu morati poster preko postera...cak i na plafon da lepim :D joj kakva sreca....ufffffffff

katy:
People changes, but still stay the same :D

:D:D:D:D ...

Slazes se ... i meni bi bilo gloopo sa te razdaljina kad bih vec uspeo da odem ... pa mesec dana bih cekao samo da boodem u prvom redu ...

Stavi najbolje Moonwalker , taj od 2 m na plafon ...

Ljudi , ja sam happy , koopio sam krevet , vise ne spavam na podu ... ozbiljno sam na podu spavao ... imao sam kao neki dusek , bez kreveta , al mi ostao u Zajecaru ...
8) :-o :o

moonwalker80:
Pozdrav svim obozavaocima i ljubiteeljima zvuka kralja popa MJ-a :) Evo i ja da se malo prikljucim diskusiji. Vidim da je pre nekoliko postova bila slika sa mj-ovim imenom na tabli pa rekoh da posaljem i ja jednu sliku koju sam vido na nekom forumu.

image.php.jpg

Izgleda cool zar ne :) Pozdrav!
Dobro dosao !!! :D

Ova tetovaza je....uh...hocu jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! :)

immph:
DRNCA , na ovaj zakljucak ... kao sto si odmah ispod stavila to o Thriller-u ti ne znas sta ja sve mogu da kazem o Baby One More time ... samo cu spomenuti to da je imala 16 godina za sada ... zatim o prodaji sam vec pricao ... prodala bi vise CD-a da se muzika nije skidala sa neta kao onda kad je izdat Thriller ... da ne pricam o droogim albumima ... ovo sam pisao posto pise "career heights" ... a oni su to za MJ i rekli samo na osnovu prodatih albuma sto je povrsno ... ono tako se to i meri danas , naravno da to kod Britney nije jedino , sta vise nije ni vazno , ne opterecujem se time ni kod MJ-a ni kod nje ... a ovo za padanje nisko ... meni je isto kad vidim nju obrijanu do glave i kad vidim MJ kako mase sa bebom sa ne znam ni ja kog sprata ... 8) :-o :o

Dragi immph, Thriller nikako ne moze da se poredi sa bilo kojim drugim albumom!!!
Pogotovo ne sa najprodavanijim tinejdzerskim albumom, ne sa Britni!!!
Kako mozes da pricas da bi se prodao vise od trilera...taj rekord ne moze ni sam Majkl da obori!!!I nisu milslili na prodate albume vec uopsteno na muzicku karijeru...znaci, ne zelim da cujem da su Britni i Majkl na slicnom nivou...ili da je (nedaj boze) Britni mogla da bude uspesnija od njega....

Liza Dennis:
Nije. Bas je super tako. Ja kad gledam iz VIP-a samo imam osecaj kao da igram na sceni sa Michaelom. 8-)

Ja sam se vec raspitivala kakve su sanse kod mene ako bude bio koncert...pokusavam da saznam gde mogu da nadjem neku vezu...bilo je prica za vip, ali ja ne bih tamo, ja hocu prvi reddddddddd, hocu da iskocim na binu!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back