immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
immph:Katy ti ga toliko nahvali da ja moram malo da branim nas ostale ljude , izgledamo kao debili ... NIje jedini , a ni poslednji koji uvideo situaciju u kojoj se svet nalazi ... da , to rade i drooge poznate ... evo ja bih ponovo da spomenem moju Britney-ku koja je isto kao Michael dala mnogo parica u dobrotvotne svrhe i pomagala u osnivanju nekih organizacija koje se bave dobrotvornim radom ... tako da eto nije jedini ... :-D ...
To sto se drogiraju moze da se objasni i tako da je on na sceni od malih nogu pa je naviknut na sve ... drugima je teze , to se mora uzeti u obzir ... cak sta vise jedno vreme dok je bio tinejdzer je bas bio sjeb.an ... nije ni cudno pored onog oca , ali kako god , da njegovog oca nije bilo , gde bi bio MJ ...
Zatim kupovina materijalnih stvari ... Katy siguran sam da si gledala Bashir-ov intervju kad MJ izadje u kupovinu i da milion dolara za dve vaze ... ?? Jel da ... ?? Tako da ...
I MJ nije jedini koji pravi dobru muziku ... u vezi losih stvari ... mnogo licnosti ima slicne price , ali tako je to kad si jako dobar i kad ljudi jednostavno samo zavide ... pesme su dosta promenile i mene ... jedino mi kod tebe ne ulaze u glavu te neke predrasude ... nisi takva ni bila kad sam doso na temu :S ... e setio sam se necega ... ove rasprave me podsetile ... jel se secas kad samo doso na temu kako si mi non stop pricala kako ti se svidja nacin na koji razmisljam ??... sinoc mi palo na pamet kad si rekla da neces vise da se raspravljas ... 8) :-o
![]()
![]()
immph:
Dajte ljudi bre,svako nek voli koga hoce !!! Immph,sta te briga ako Katyca ne voli Britni !!! Isto tako,treba da nas boli du*pe ako neko ne voli MJa !!! Najbitnije je da ga mi volimo i da ne treba da punimo ovu temu glupostima koje nisu vezane za njega !!! immph:
Billie Jean:Au bre,pokaciste se vas dvoje bzvz !!!Dajte ljudi bre,svako nek voli koga hoce !!! Immph,sta te briga ako Katyca ne voli Britni !!! Isto tako,treba da nas boli du*pe ako neko ne voli MJa !!! Najbitnije je da ga mi volimo i da ne treba da punimo ovu temu glupostima koje nisu vezane za njega !!!
![]()
nazalost ne zna se nista jos...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeecuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Majkl nas ispaliooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!katy:@tema-Datum izlaska albuma nije 19.nov.2007. vec je to datum realizovanja dvd-ja sa Bad turneje....Album se prognozira 2007,2008.nazalost ne zna se nista jos...

katy:Ne slusam je i ne govorim nista lose o njoj...samo ne volim kad je ljudi dizu na Majklov nivo....

immph:
Ali nema veze, vidim da si recit za svoje godine i dosta svestan, tako da je rasprava moguca na razumnom nivou, tj moguce je dostojanstveno ubedjivanje.
Mislim kako neko moze da bude "kraljica" ako iza sebe ima dva albuma. Dobro neznam sad tacno koliko je albuma izdala, ali je relativno mlada tj neiskusna. Znas ne zanima mene ni ko je Britni, ni dali se drogira, ni dali je obrijala glavu, ni dali je u ludnici, ni dali snima filmove...a sa druge strane me ne zanima ni dali je Majkl pedofilicar, ni dali je crnac ili je belac, ni dali je poremecen...sve je to nebitno. Ono sto je bitno to je rad koji stoji iza njih, a to je u nacelu i tema ovde na pocetku bila koliko vidim. Znaci rad i stvaralastvo i ono sto je najbitnije kakav je to uticaj ostavljalo i ostavlja i dalje na covecanstvo, tj ljude koji to konzumiraju. Naravno Mj mnogo duze peva od Britni pa ima i mnogo vise kreacija iza sebe, ali to samo opet pokazuje da je ova mlada i neiskusna i nemoze se uzimati za nikakvu referencu. Mislim, znas li sta znaci napraviti dobru pesmu, ali dobru pesmu. Meni njena muzika udje na jedno uvo i izadje na drugo. I ja nisam neko ko kaze ona me nervira zbog toga i toga ili ne svidja mi se ta vrsta muzike. Ja slusam sve, ali bas sve. Za dobru pesmu ma kog ona zanra bila jednostavno niko nemoze da kaze da je losa. A da bi pesma bila pesma, mora da ima mnogo vise od onog sto Britni peva...
Nastavak u sledecem izdanju 
Billie Jean:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeecuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Majkl nas ispaliooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!![]()
Ma da,i svako ima svoje informacije !!! Uzas !!! Najbolje da sacekamo da album izadje i da pre toga nista ne citamo o tome !!!katy:Sto je najgore sve pogresne informacije dobijamo....stalno...Majkla mi, ranije mi je bilo sto puta lakse kad nisam pratila desavanja....sada samo gubim zivce, umesto da sacekam kad budu javno objavili...

moonwalker80:. Ono sto je bitno to je rad koji stoji iza njih, a to je u nacelu i tema ovde na pocetku bila koliko vidim. Znaci rad i stvaralastvo i ono sto je najbitnije kakav je to uticaj ostavljalo i ostavlja i dalje na covecanstvo, tj ljude koji to konzumiraju.

moonwalker80:. A ovde imamo uporedjenje u istom zanru ali sa mnogo razlike u kvalitetu zvuka.

moonwalker80:Pa kazem ti ne pratim njen rad. Ali to nije bitno, ne ocenjijem ja ljude po tome sta slusaju, nekad sam se primao na to, ali sad me mnogo briga ko sta slusa. Svako slusa ono sto mu je volja. Ali...ajde da vidimo drugo uporedjenje...ako je MJ kao pevac privuko toliko paznje jedina pevacica po pitanju slave koja bi mogla da mu parira je Madona, mislim znam pesme ali ni nju nesto ne slusam posebno. E sad da cujem uporedjenje Madone i Britni?