Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Trenutna fotka sa msn-a....skroz mi ga je zao, kao da je tuznica :cry: a u stvari samo sto nije zaplakao od srece (kao i ja ) zato sto je ponovo video onu Katie iz Moonwalkera...zlatnica malena :D

Ej, ali stvano...ne znam sta se danas desava...ali danas sta god da vidim ili cujem vezano za majka me tera na suze...Sad sam gledala sve spotove na preskakanje i o svakom pomislim isto: koliko je mocan i prelep...ima samo jedna stvar koja me je bas nasmejala :D pogledajte ovu debilnu reklamu!!!Obratite paznju na ovu debilusu kako se gubi, i kako Majkl ne ume da namigne jednim okom :D, vec trepne sa oba oka...:D reklama je urnebes smesna...

Ej ljudovi samo da vam na brzinu nagovestim nesto vezano za majkla posto palim napolje...vezano je za njegov dolazak...nista nije sigurno, treba jos da proverim kod jedne osobe....ali, kad bi majkl pravio turneju, organizatori su rekli da je on 100000000000000posto u planu, mislim da ga pozovu...ali se plase da bi odziv bio nikakav jer bi cene bile papreno skupe :( mene apsolutno ne zanima, zamislite da ne dodje a opet ode u rumuniju recimo...trs, skacem na glavu momentalno...cujemo se kasnije...moram jos da proverim o cemu se radi..caos

Ljudovi cula sam strasnu cinjenicu, koju je sam majkl priznao :cry: sada sam jos spremnija da jednog dana zakoljem onog Joa!!! :evil:
Ne znam da li se secate kad sam vas pitala da li je Majkl virgin?
E, pa...prvi put je iz ljubavi u tridesetoj godini...ali je pre toga kao 14,15godisnjak bio silovan!!! :cry:
Bas sam pricala sa Anom (onom iz Svedske)...obe smo plakale :cry: danas svakakva osecanja me napadaju vezana za majkla...
Ne znam ni kako da vam saopstim....
Odvratni Majkl Dzeksonov otac, koji je poznat po maltretiranju svih clanova porodice je uradio nesto sto nijedan roditelj ne bi pozeleo detetu!!!!On je najbolesniji gad na planeti!!!
Dakle, :cry: ,kada je Majkl imao 14 ili 15 godina, Joe je zeleo da pokaze Majklu sta su zene...i tako ga je zakljucao u sobu sa dve prostitutke dok nisu....:cry: ali zasto je takav???ali Majkl nije nicim to zasluzio!!!Jadan, kakve traume vuce za sobom...a nije mu nista skrivio...kako je ovaj svet nepravedan :cry: Sem sto ga je zakljucao sa prostitutkama...opste je poznato da je Joe sve muske jacksone vodio po striptiz klubovima da nastupaju :cry: uzas, onaj najgori....da nikome ne pozelis tako nesto, nesto sto se desilo najcistijoj dusi na ovoj planeti :cry:

katy:
Ljudovi cula sam strasnu cinjenicu, koju je sam majkl priznao :cry: sada sam jos spremnija da jednog dana zakoljem onog Joa!!! :evil:
Ne znam da li se secate kad sam vas pitala da li je Majkl virgin?
E, pa...prvi put je iz ljubavi u tridesetoj godini...ali je pre toga kao 14,15godisnjak bio silovan!!! :cry:
Bas sam pricala sa Anom (onom iz Svedske)...obe smo plakale :cry: danas svakakva osecanja me napadaju vezana za majkla...
Ne znam ni kako da vam saopstim....
Odvratni Majkl Dzeksonov otac, koji je poznat po maltretiranju svih clanova porodice je uradio nesto sto nijedan roditelj ne bi pozeleo detetu!!!!On je najbolesniji gad na planeti!!!
Dakle, :cry: ,kada je Majkl imao 14 ili 15 godina, Joe je zeleo da pokaze Majklu sta su zene...i tako ga je zakljucao u sobu sa dve prostitutke dok nisu....:cry: ali zasto je takav???ali Majkl nije nicim to zasluzio!!!Jadan, kakve traume vuce za sobom...a nije mu nista skrivio...kako je ovaj svet nepravedan :cry: Sem sto ga je zakljucao sa prostitutkama...opste je poznato da je Joe sve muske jacksone vodio po striptiz klubovima da nastupaju :cry: uzas, onaj najgori....da nikome ne pozelis tako nesto, nesto sto se desilo najcistijoj dusi na ovoj planeti :cry:

NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
pa mamu mu seljacku!!!!!!!!!
MRZIM MIKICINOG OCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

immph:
Juuuu :shock: :shock: bolesnik ... odakle vam ovo jbt ?? 8) :-o :o

Latoja je pisala biografiju i pomenula je to..a ona je bila najbliza sa Majklom u pubertetu....najbolje su se slagali...to je vec poznato, da ga je ona savetovala i podrzavala, kao i on nju...majkl je njoj uvek pomagao kad mu je zatrazila pomoc...najlepsi bratic i sestrica :D ...tako da je Majkl njoj sve pricao...a ona je to pomenula u biografiji...ko zna sta se jos desavalo, a nisu pominjali :cry: .....

immph:
A on u Moonwalker-u kaze da je bio najblizi sa Janet , a da se sa La Toya-om nije bas kapirao :lol: ... ko ce ga znati , u svakom slucaju je strasno :cry: ... 8) :-o :o

Pa, da...kod njih je sve zeznuto..nikad ne mozes da znas sta se u stvari desava....kao sto je Latoja krvnicki branila Majkla kad je izasla prva optuzba...a pre godinu dana je pricala da je pedofilll....:?

NEeeeeeeeeeeeeeeeeeee ljudovi :cry: Will ce pevati duet sa Majklom :(
Molim te Boze ne daj Willy da upropasti Majkla :(

On the 13th of August 2007, will.i.am told reporters at a Black Eyed Peas press conference in South Korea that another track he recorded with Jackson is titled "The Future".[16]

On the 23rd of August 2007, will.i.am revealed on the Los Angeles radio station KIIS-FM that he has only recorded two tracks with Jackson and that they are "feel good" songs and not songs about Jackson's life, he also stated that they have two more tracks to work on in November.[17]

On the 13th of September 2007, will.i.am told Swedish interviewer that Michael and him have done three songs together, one of which will.i.am is on as a duet/featuring artist. He also said that he hopes for Michaels first single to be released next year. (2008)

katy:
NEeeeeeeeeeeeeeeeeeee ljudovi :cry: Will ce pevati duet sa Majklom :(
Molim te Boze ne daj Willy da upropasti Majkla :(

On the 13th of August 2007, will.i.am told reporters at a Black Eyed Peas press conference in South Korea that another track he recorded with Jackson is titled "The Future".[16]

On the 23rd of August 2007, will.i.am revealed on the Los Angeles radio station KIIS-FM that he has only recorded two tracks with Jackson and that they are "feel good" songs and not songs about Jackson's life, he also stated that they have two more tracks to work on in November.[17]

On the 13th of September 2007, will.i.am told Swedish interviewer that Michael and him have done three songs together, one of which will.i.am is on as a duet/featuring artist. He also said that he hopes for Michaels first single to be released next year. (2008)
ne!ono gowno will.i.am iz BEP???qq jadan Michael!!!!!!!!!!

Little Susie:
ne!ono gowno will.i.am iz BEP???qq jadan Michael!!!!!!!!!!

Sta se.rete ... to sto mu do sada pisao pesme nije nista , a sad ce da ga upropasti tek kad pocne da peva , jel se cujete ... i sto bi ga upropastio ... sta da vam radim sto ga ne volite , to ne znaci nista , ono nije da ga ja bas nesto volim ... 8) :-o :o

immph:
Sta se.rete ... to sto mu do sada pisao pesme nije nista , a sad ce da ga upropasti tek kad pocne da peva , jel se cujete ... i sto bi ga upropastio ... sta da vam radim sto ga ne volite , to ne znaci nista , ono nije da ga ja bas nesto volim ... 8) :-o :o

Meni je krivo sto je Majkl njega odabrao za producenta i saradnika...i jos mu se sada Will ulizao i eto ti dueta.....sta moze biti gore od ovoga....imam neki osecaj da ce ga skroz udaljiti od popa i da ce napraviti neku krs varijantu R'n'B-a....toga se najvise plasim....ali, Majkl valjda zna sta radi....Willa inace vecina MJ fanova kritikuje negativno i misli da Majkl nije trebao da se petlja sa njim....smatram da je Majkl trebao sam da pise sve pesme i da za duet odabere normalnijeg saradnika, u smislu, nekog od starijih kolega koji se jos uvek bave muzikom a ipak imaju veze s popom (Madonna, Whitney,Janet, Prince)...ne mirise mi na dobro ova saradnja sa wilijamom :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back