Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo, konacno da vam ispricam sta je bilo na 50-tom rodjendanu Michaela Jacksona. Ja sam vam napisala da putujem na Bradados, a u stvari sam otputovala na Bahame, odakle sam otputovala u L.A., a odatle u Brunej. Tako je Michale mislio da sam na Barbadosu i nista nije posumnjao. Tamo sam otisla u vilu Ismaela bin Mehmuta, mog prijatelja . Obukla sam roze haljinu, stavila sam roze masnu, sljokice na kosu, roze cipelice sa staklenom platformom i nosila sam roze sal. Ove godine nisam htela da budem ta koja ce ga kao prevariti, jer to radim proslih dvadeset godina. Kada sam dosla na zurku svi su se obradovali. Liz mi je skocila u zagrljaj, Viktorija Bekam me je poljubila, a Dejvid me je stipnuo za obraz, a ja sam mu udarila cvrgu, jer se bas osisao. Maraja mi je kupila rukavice. Donna Summer mi je rekla: “Pa, gde si Liiizo, kuco stara?” Pozdravila sam se sa Tilo, Billyem, Justinom, Jenet, Jennifer Lopez, a njen muz Mark mi je dao neki kljucic i rekao: Hilton, Beverly Hills posle 12. Nisam ukapirala sta je hteo, ali sam videla da je negde otisao oko pola dvanaest. Bio je i Ricky Martin, Sheril Osborne, Christina Aguilera i onaj njen navalentni muz. On mi obavezno pridje i sapne na uvo: “Liiiizo, lepotice sveta!” ne znam sta mu to znaci, Rihanna mi je poklonila jedan njen kisobran, Madonna je rekla: “Evo, moje naslednice!”, a svi su pogledali u mene. La Toya mi se zahvalila sto sam je pomirila sa Michaelom. Barbara Streisand, Metju Mekkonahi, Jennifer Aniston su mi se jako obradovali, jer se dugo nismo videli. Angelina mi je rekla da je Brad smorio. Keti Holms je samo pricala o maloj Suri, dok me je Tom odmeravo za sankom sa Jackom Nicholsonom, Kylie mi je poslala poruku da im javim da nece doci. U 10 sati smo pogasili svetla i odjednom je usao Michael sa bratom Randijem. Mi smo virisnuli iznenadjenje. On se obradovao kao dete. Kada je video da sam u grupi prisao mi je i viknuo: “Znam ko je kriv za ovo!” i poljubio me je u obraz. Bilo mi je drago sto je mislio na mene koja sam poslednjih meseci tokom pripreme albuma stalno bila uz njega. Medjutim, posle njegovog dolaska prisao mi je prisao jedan pevac i predlozio da odemo u Singapur. I otisli smo njegovim. Sledece jutra sam se probudila u njegovom stanu, a on mi je spremao dorukcak. Proveli smo zajedno sedam dana... 8-)
P.S. Izvinite sto kasnim, ali Rusija je u krizi. Vlada me non stop zove da mu pomognem.
8)

Wow , pa super je bilo ... verovatno nisi stigla onda na rodjendan Britney-ne dece u sredu i petak ... pa dobro , kad te je zvao Vlada , e jel ides na Britney-n rodjendan 2. decembra ?? 8) :-o :o

Liza Dennis:
Evo, konacno da vam ispricam sta je bilo na 50-tom rodjendanu Michaela Jacksona. Ja sam vam napisala da putujem na Bradados, a u stvari sam otputovala na Bahame, odakle sam otputovala u L.A., a odatle u Brunej. Tako je Michale mislio da sam na Barbadosu i nista nije posumnjao. Tamo sam otisla u vilu Ismaela bin Mehmuta, mog prijatelja . Obukla sam roze haljinu, stavila sam roze masnu, sljokice na kosu, roze cipelice sa staklenom platformom i nosila sam roze sal. Ove godine nisam htela da budem ta koja ce ga kao prevariti, jer to radim proslih dvadeset godina. Kada sam dosla na zurku svi su se obradovali. Liz mi je skocila u zagrljaj, Viktorija Bekam me je poljubila, a Dejvid me je stipnuo za obraz, a ja sam mu udarila cvrgu, jer se bas osisao. Maraja mi je kupila rukavice. Donna Summer mi je rekla: “Pa, gde si Liiizo, kuco stara?” Pozdravila sam se sa Tilo, Billyem, Justinom, Jenet, Jennifer Lopez, a njen muz Mark mi je dao neki kljucic i rekao: Hilton, Beverly Hills posle 12. Nisam ukapirala sta je hteo, ali sam videla da je negde otisao oko pola dvanaest. Bio je i Ricky Martin, Sheril Osborne, Christina Aguilera i onaj njen navalentni muz. On mi obavezno pridje i sapne na uvo: “Liiiizo, lepotice sveta!” ne znam sta mu to znaci, Rihanna mi je poklonila jedan njen kisobran, Madonna je rekla: “Evo, moje naslednice!”, a svi su pogledali u mene. La Toya mi se zahvalila sto sam je pomirila sa Michaelom. Barbara Streisand, Metju Mekkonahi, Jennifer Aniston su mi se jako obradovali, jer se dugo nismo videli. Angelina mi je rekla da je Brad smorio. Keti Holms je samo pricala o maloj Suri, dok me je Tom odmeravo za sankom sa Jackom Nicholsonom, Kylie mi je poslala poruku da im javim da nece doci. U 10 sati smo pogasili svetla i odjednom je usao Michael sa bratom Randijem. Mi smo virisnuli iznenadjenje. On se obradovao kao dete. Kada je video da sam u grupi prisao mi je i viknuo: “Znam ko je kriv za ovo!” i poljubio me je u obraz. Bilo mi je drago sto je mislio na mene koja sam poslednjih meseci tokom pripreme albuma stalno bila uz njega. Medjutim, posle njegovog dolaska prisao mi je prisao jedan pevac i predlozio da odemo u Singapur. I otisli smo njegovim. Sledece jutra sam se probudila u njegovom stanu, a on mi je spremao dorukcak. Proveli smo zajedno sedam dana... 8-)
P.S. Izvinite sto kasnim, ali Rusija je u krizi. Vlada me non stop zove da mu pomognem.
8)
jel bio tito na zuraji

Bilo je na vestima o onom duetu...fanovi su uglavnom razocarani.
Plase se da ce biti isto kao sa Invicibleom. Za Invicible su prognozirali da ce biti kao Thriller novog milenijuma...pa vidite i sami sta je bilo....
Videcemo sta ce biti sa Off the wallom novog doba.....uprkos vestima i tracevima, nadajmo se najboljem ;)

immph:
Sta fali Invicible-u ?? :S ... 8) :-o :o

Ne kazem da je los...vec da nije ni blizu Thrilleru!!!!U svakom smislu...
Kada bi gledala koji album mi se najmanje dopada, svakako bi bio Invicible...Majkl je nekako skroz izasao iz fazona i promenio stil....pesme mi se naravno dopadaju, ali je kao album nista u odnosu na Thriller....

Dijon Vork tvrdi da je Majkl Džekson žrtva "nepravde"

Singapur - Američka pevačica i dobitnica pet Gremija, 63-godišnja Dijon Vork, kaže da je kralj popa Majkl Džekson žrtva "velike nepravde" i da on ne bi nikoga povredio. Ona je uoči svog koncerta u Singapuru izjavila da ne veruje da je Džekson kriv za zlostavljanje dece za koje ga sud tereti, javila je agencija DPA.
"Poznajem Majkla od kada je imao devet godina, i gledala sam ga kako raste i postaje veliki umentik. Mislim da se sa njim ne postupa onako kako bi trebalo, i ja se ne bih usudila ni da pomislim da je kriv za ono za šta ga optužuju", kazala je Vorikova. Tanjug

Jackson plans his comeback
Singer is talking about a new album and tour

September 17, 2007
BY BILL ZWECKER Sun-Times Columnist
As stories fly about how troubled entertainers like Lindsay Lohan, Britney Spears or Tom Sizemore will stage attempts at career comebacks, I'm hearing another tarnished star is quietly strategizing his return to center stage.

None other than Michael Jackson has been meeting with a series of music industry insiders and promoters regarding a major new album and international concert tour to promote it -- possibly by the end of 2008 or early 2009.

A longtime Jackson associate told this column Friday, "This is something Michael is carefully planning. I think the album is going to be amazing. From what I've heard, it will be as big as 'Thriller' -- and yet will take his music in a new direction to appeal to new, younger fans -- but will still have those Michael touches his traditional fans love."

Apparently, Janet Jackson and some of Michael's brothers possibly will be involved, including doing duets with him on a number of tracks. "Can you imagine what a sensation it would be if Michael and Janet toured together," said the source, teasingly. "That is something that's being discussed."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back