- Poruka
- 4.765
immph:
Ma i mesec dana ako treba...kao sto su mnogi fanovi spavali na ulicama...samo sto ja ne bi mogla da zaspim od razmisljanja o majklu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
immph:
Little Susie:e da znas da hocu!makar bilo zensko
jos ne znam sta je...ali ce biti michael![]()
Little Susie:hehehe..nadam se da ces ici ako bude dosao![]()
mene apsolutno ne zanima, zamislite da ne dodje a opet ode u rumuniju recimo...trs, skacem na glavu momentalno...cujemo se kasnije...moram jos da proverim o cemu se radi..caos
sada sam jos spremnija da jednog dana zakoljem onog Joa!!! 
danas svakakva osecanja me napadaju vezana za majkla...
,kada je Majkl imao 14 ili 15 godina, Joe je zeleo da pokaze Majklu sta su zene...i tako ga je zakljucao u sobu sa dve prostitutke dok nisu....
ali zasto je takav???ali Majkl nije nicim to zasluzio!!!Jadan, kakve traume vuce za sobom...a nije mu nista skrivio...kako je ovaj svet nepravedan
Sem sto ga je zakljucao sa prostitutkama...opste je poznato da je Joe sve muske jacksone vodio po striptiz klubovima da nastupaju
uzas, onaj najgori....da nikome ne pozelis tako nesto, nesto sto se desilo najcistijoj dusi na ovoj planeti 
katy:Ljudovi cula sam strasnu cinjenicu, koju je sam majkl priznaosada sam jos spremnija da jednog dana zakoljem onog Joa!!!
Ne znam da li se secate kad sam vas pitala da li je Majkl virgin?
E, pa...prvi put je iz ljubavi u tridesetoj godini...ali je pre toga kao 14,15godisnjak bio silovan!!!![]()
Bas sam pricala sa Anom (onom iz Svedske)...obe smo plakaledanas svakakva osecanja me napadaju vezana za majkla...
Ne znam ni kako da vam saopstim....
Odvratni Majkl Dzeksonov otac, koji je poznat po maltretiranju svih clanova porodice je uradio nesto sto nijedan roditelj ne bi pozeleo detetu!!!!On je najbolesniji gad na planeti!!!
Dakle,,kada je Majkl imao 14 ili 15 godina, Joe je zeleo da pokaze Majklu sta su zene...i tako ga je zakljucao u sobu sa dve prostitutke dok nisu....
ali zasto je takav???ali Majkl nije nicim to zasluzio!!!Jadan, kakve traume vuce za sobom...a nije mu nista skrivio...kako je ovaj svet nepravedan
Sem sto ga je zakljucao sa prostitutkama...opste je poznato da je Joe sve muske jacksone vodio po striptiz klubovima da nastupaju
uzas, onaj najgori....da nikome ne pozelis tako nesto, nesto sto se desilo najcistijoj dusi na ovoj planeti
![]()
immph:
.....immph:
Will ce pevati duet sa Majklom 

ne!ono gowno will.i.am iz BEP???qq jadan Michael!!!!!!!!!!katy:NEeeeeeeeeeeeeeeeeeee ljudoviWill ce pevati duet sa Majklom
Molim te Boze ne daj Willy da upropasti Majkla
On the 13th of August 2007, will.i.am told reporters at a Black Eyed Peas press conference in South Korea that another track he recorded with Jackson is titled "The Future".[16]
On the 23rd of August 2007, will.i.am revealed on the Los Angeles radio station KIIS-FM that he has only recorded two tracks with Jackson and that they are "feel good" songs and not songs about Jackson's life, he also stated that they have two more tracks to work on in November.[17]
On the 13th of September 2007, will.i.am told Swedish interviewer that Michael and him have done three songs together, one of which will.i.am is on as a duet/featuring artist. He also said that he hopes for Michaels first single to be released next year. (2008)
Little Susie:ne!ono gowno will.i.am iz BEP???qq jadan Michael!!!!!!!!!!

immph: