- Poruka
- 4.765
Little Susie:pa na vh1 su pustili...u so 90's...they don't care about us..a meni se jaaaako dopalo..a znala sam jos par pesama.ali nisam znala ko je...jooj ima prelep osmeh![]()
Slicno kao ja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Little Susie:pa na vh1 su pustili...u so 90's...they don't care about us..a meni se jaaaako dopalo..a znala sam jos par pesama.ali nisam znala ko je...jooj ima prelep osmeh![]()

Little Susie:kejti umirem..a slusam little susie:sad:
umirem zbog slika...sada drtiku slusamkaty:Neeee, bas je tuzna pesmica...ali je bas dobra...ne umiruj sada...ima jos pesmica koje treba da cujes![]()
immph:
e,jel mogu ja za lokaciju da stavim nesto slicno??katy:Upravo![]()

ili maca bez buvakaty:Meni lici na zekonju samo na prvoj slici, tamo na prethodnoj strani, gde je prva grupa slicica...tamo gde sam pokojna...ali, kad bi majkl bio zivotinja, bio bi definitivno zec!!! ili neka mesavina zeca i veverice...
![]()
Little Susie:umirem zbog slika...sada drtiku slusam
sledeca je P.Y.T.![]()
Little Susie:ili maca bez buva
neka nezna zivotinjica![]()
ahakaty:Da, mala maca...ili onaj tigric sa Billinog avatara...nesto mekano i nezno
jaojjj mrrrrr

Little Susie:e,jel mogu ja za lokaciju da stavim nesto slicno??
jbt,maznula si smooth criminal
hehehe...
ma moja lokacija zakon!!![]()
aha...a kad god cujem deo annie are you ok?dodje mi da placem...ne znam sto??katy:Ja sam 100000 puta stavljala smooth criminal na lokaciju, zanimanje,bla bla...bas mi se nekako svidja....![]()
Little Susie:joooj,jesam
pa imam oko 30 pesama ukupno
jooj,ljudoviiiiiiiii....
moji me ne bi ni vodili na koncert:sad:
zamislite da na Majklovom koncertu nismo u prvom redu....ja svakog dana ispitujem caleta da li bi mogao da nadje neku vezu za koncert, kad bi majkl dosao naravno...posto najverovatnije moze...uzmemo one narukvice, sta ja znam...sa njima valjda mozes da udjes u lozu...ali ja bih u prvi red!!!tako da...Little Susie:aha...a kad god cujem deo annie are you ok?dodje mi da placem...ne znam sto??
jao,jos kada bi to bilo:sad:immph:

hehehe..nadam se da ces ici ako bude dosaokaty:Zato mi hocemo
Na tebi je samo da pobegnes od kuce, nedelju dana pre koncerta...posto mi idemo 5 dana pre koncerta da bismo zauzeli prvi red naravno...toga se najvise plasimzamislite da na Majklovom koncertu nismo u prvom redu....ja svakog dana ispitujem caleta da li bi mogao da nadje neku vezu za koncert, kad bi majkl dosao naravno...posto najverovatnije moze...uzmemo one narukvice, sta ja znam...sa njima valjda mozes da udjes u lozu...ali ja bih u prvi red!!!tako da...
![]()