Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Little Susie:
pa na vh1 su pustili...u so 90's...they don't care about us..a meni se jaaaako dopalo..a znala sam jos par pesama.ali nisam znala ko je...jooj ima prelep osmeh:D

Slicno kao ja :D ...ja sam isto preko VH1 uopste saznala za njegovu muziku....zaljubila se u Drtiku i to je bio kraj (odnosno pocetak) :D

Little Susie:
umirem zbog slika...sada drtiku slusam:D
sledeca je P.Y.T.:D

Kad ovde crkavamo zbog slika, kako ce nam biti kad Majkl jednog dana izadje na stage :D
Ja sam bas ranije govorila da ne znam da li bi otisla na koncert da majkl dodje kod nas...ja jedva prezivljavam slike, spotove, i koncerte sa dvd-ja...kad bi se pojavio uzivo ispred mene....ma, kada bi samo saznala da ce doci u Beograd recimo...ja bih tada momentalno umrla....ne moze moje srce da podnese toliko....

Jesi li dobila Dangerous album??mislim da sam ti slala....

Little Susie:
joooj,jesam:D
pa imam oko 30 pesama ukupno:D
jooj,ljudoviiiiiiiii....
moji me ne bi ni vodili na koncert:sad:

Zato mi hocemo :D
Na tebi je samo da pobegnes od kuce, nedelju dana pre koncerta...posto mi idemo 5 dana pre koncerta da bismo zauzeli prvi red naravno...toga se najvise plasim :( zamislite da na Majklovom koncertu nismo u prvom redu....ja svakog dana ispitujem caleta da li bi mogao da nadje neku vezu za koncert, kad bi majkl dosao naravno...posto najverovatnije moze...uzmemo one narukvice, sta ja znam...sa njima valjda mozes da udjes u lozu...ali ja bih u prvi red!!!tako da...:D

katy:
Zato mi hocemo :D
Na tebi je samo da pobegnes od kuce, nedelju dana pre koncerta...posto mi idemo 5 dana pre koncerta da bismo zauzeli prvi red naravno...toga se najvise plasim :( zamislite da na Majklovom koncertu nismo u prvom redu....ja svakog dana ispitujem caleta da li bi mogao da nadje neku vezu za koncert, kad bi majkl dosao naravno...posto najverovatnije moze...uzmemo one narukvice, sta ja znam...sa njima valjda mozes da udjes u lozu...ali ja bih u prvi red!!!tako da...:D
hehehe..nadam se da ces ici ako bude dosao;)

Susie, sledeci album koji ti saljem je blood on the dance floor...on nije nesto poznat, ali ja ga volim vise od dangerousa...pesme su vrh fenomenalne!!!jos je tada snimio onaj short film GHOSTS koji jeste mocan, ali ga ja nesto ne volim puno..sve u svemu pesme su....:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back