A evo da prokomentarisem i jedan od mojih omiljenih spotova,a to je "Ghosts" !!!

Odusevljena sam time kako je spot odradjen ! Maske su uradjene fenomenalno!da na kraju ne prikazuju kako maskiraju Majkla u cudoviste i onog dedu,nikad ne bih izvalila da je to on ! Jos prvi put kad sam gledala rekla sam:Boze kako je ovaj covek dobro skinuo Majklove pokrete,mora da ga je MJ ucio danima i danima pre snimanja ! Reakcija moje mame je bila :Boze ovaj covek nije mlad,ali igra super,isto kao Majkl,nisam videla jos da neko tako isto igra kao on !

Sve to govori o tome koliko je para,truda,vremena i maste ulozeno u taj spot !!! A ono sto je jos jedan plus za taj spot je to sto je on u stvari bunt na one koji Majkla nazivaju freakom i koji su protiv njega!!! Dokazuje samo to da nije on bas tako naivan,i da ce kad tad doci glave svim idiotima koji ga smatraju freakom,tj da ce dokazati istinu i da ce na kraju freakovi ispasti oni koji njega posmatraju na taj nacin,jer ce se izboriti da dokaze suprotno ! Odlicno je uradjeno to sto su uzeli za glavnog lika dedu,koji je konzervativan i koji naravno ne podnosi Majkla,naziva ga "Freaky boy" i tako dalje ! Medjutim Majkl mu se svom snagom suprotstavlja,i na kraju kad izbaci ogledalo iz dedinog stomaka kaze:"Who's the freak now,freaky boy?!?"smejuci se dedi u lice !!! Fantasticno odradjeno !!! Fascinantna scena je kada Majkl skida garderobu,i ostaje samo kostur koji igra !!! Odlicno napravljeno !!! Moram pohvaliti i one ljude koji zajedno sa njim glume duhove,uvezbani su super,igraju svi kao jedan,a njemu svaka cast sto je uspeo to da ih nauci !!!

Napravio je odlican izbor pesama za taj spot:Ghosts,Is it scary i 2bad,3 fantasticne pesme !!!
Efekti su super,odlicni,u nekim delovima se i prepadnem,ali to je ono sto ovaj spot cini toliko fenomenalnim !!!
Sve u svemu na taj spot nemam ni jednu jedinu zamerku !!! Neka nastavi samo tako,neka napravi Ghosts II

i daleko ce dogurati !!!