Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Ti stvarno nemas pametnija posla nego da po ceo dan saljes linkove po forumu !!!tokyo:Michael Jackson & family Parody![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti stvarno nemas pametnija posla nego da po ceo dan saljes linkove po forumu !!!tokyo:Michael Jackson & family Parody![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Billie Jean:Ti stvarno nemas pametnija posla nego da po ceo dan saljes linkove po forumu !!!![]()

katy:Pa reci sta imas da kazes o njegovoj muzici...mi smo se vec izjasnili...sada nam preostaje da se raspravljamo sa neupucenima..
Vampira:eto i ja da se izjasnim....
Iako ne volim mnogo pevace sa tako visokim glasom,mislim da je od takvih on najbolji, i jadna od mojih omiljenih pesama i ovako i njegovih je Say say say sa Paul McCartney-em ,a za one koji ne znaju tu pesmu ili ne znaju skoro nijednu to je obradio hi tack
Ja sam gledao svega pet ili sest.A do pre sedam meseci dok nisam dobio od jednog coveka Michael-ove pesme imao sam samo jednu njegovu pesmu tj. spot na kompjuteru(takodje hvala Billie sto mi je pomogla da prosirim spisak pesama).Taj spot je They dont care about us i zbog toga sto sam ga prvog video (ako ne racunam onaj koji sam video kada sam bio mali) pisacu malo o njemu.Na pocetku spota pojavljuju se crna deca koja pevaju refren pesme i odmah posle toga eksplodira atomska bomba i nastaje opsti haos.Za to vreme prikazuju se uzasne scene koje su se zaista odigrale.Te scene pokazuju realnost nasega sveta:Ljudi koje prebija policija,tuce,dete medju rusevinama potpuno zaboravljeno,tenkovi,rat...Zatim se prikazuje Michael u zatvoru sto bi trabalo da predstavlja cinjeninu da on kao i drugi crnci nemaju pravu slobodu.Pored njega na zidovima su televizori na kojima se jos uvek prikazuju uzasne scene.kada Michael stigne do delaOpet ti kazem za pesme,nema na cemu,zadovoljstvo mi je !!!immph:(takodje hvala Billie sto mi je pomogla da prosirim spisak pesama)
@Billie-Meni se bas svidja pesma Childhood.Spot nisam video.Reci su mi mnogo dobre i bas pokazuju Michael-ovu zelju za detinjstvom i njegova osecanja.Svidja mi se kada peva Watch me flyyyyyyyyy-kao da je Peter Pan.Sve vreme se vidi da je zeljan igre zbog detinjstva koje mu je uskraceno.Jadan.Have you seen my childhood I m searching for that wonder in my youth.A sad cao , idem da gledam Sundjer Bob-a.![]()

e , pacenitche . . .tokyo:ili
"Sam u kući" & Majklom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I tebi...Zilot cacanski:Bljuc............
I ja isto obozavam Say say say i spada mi u 10 najboljih spotova forever isto kao i pesama...katy:Say say say takodje spada u listu "mojih" top 10 MJ pesama(forever)....a, da li si mozda kojim slucajem videla spot za ovu pesmu??...ja obozavam taj spot...u nekim trenucima ga stavljam (aj sad, ne bas na 1 mesto) na recimo 2 mesto "mojih" top 10 Mj spotova(forever)...
![]()
![]()
Cakan ko medeno srculence !!! Naravno !!! Odmah !!!immph:Nikad nisam cuo Say Say Say.Billie da li mozes da mi pomognes please?
Heal the world!!!
Hvala!!!Moram sad da idem , vidimo se oko dvanest, ako ste tu!!!Billie Jean:Naravno !!! Odmah !!!![]()

Vazi !!! Caos !!!immph:Hvala!!!Moram sad da idem , vidimo se oko dvanest, ako ste tu!!!![]()
I ja sam to pomislila,al reko ajde da proverim,pa ako je nesto sto nemam da nadjem !!! Samo sam htela da budem sigurna !!!tyra:eeeeeeeeeeeeee , D . to definitivno nije spot . ja mislim da su to samo profi fotografije ; ovako deluju tako mocno , sto bi znacilo da je i spot odlican , a da je spot odlican znale bismo za njega . a ono na dangerous dvd - u kada za trenutak prikazu M - a kako igra ovako u pustinji , ja mislim da je to sa snimanja tih fotografija . . . ljubim te
Billie Jean:Tuesday, March 20, 2007
Michael Jackson’s Strange Requests
The always strange and surprising Michael Jackson is at it again. ‘It’ would be in reference to his screwball behavior. ‘The King of Pop’ got attention again this past week with ludicrous demands.
The idolized superstar has spent some of his most recent time at England’s luxurious Jumeirah Carlton Tower. According to the London Evening Standard, “Jackson arrived at the hotel with his famed children and a swarm of bodyguards.”
The exquisite living isn’t cheap, and Jackson, despite rumors of serious financial trouble, rented the entire floor and “posted two ‘scary’ bodyguards at the elevator door” to prevent any possible intrusion.
According to a staff member interviewed by the Standard, “Jackson is fussier than the other celebrity guests and the secrecy makes our jobs very difficult.”
A witness for a tabloid source said that the singer had other demands including “bowls full of Haribo sweets, a full-bodied mirror and a toy xylophone.” The witness even claimed that “the requests weren’t even for the kids.”
This is just one more story of crazed pop celebrity Michael Jackson being… well… Michael Jackson.