Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zilot cacanski:
Ko ima pare da napravi svoj mali park za decu,ima mogućnost nesmetano da uživa u pedofiliji?!Ali sve se zna!!!!
Kakve veze pare imaju sa pedofilijom ?!? :-| A to sto je napravio park za decu,to je bilo iz drugih razloga ,a ne iz tih na koje ti ciljas!!! Sve to sto ti znas,to su price koje si ti sam smislio u toj tvojoj retardiranoj glavi,a ne price koje su prave ! Cak si neke izvale imao koje nisu ni izlazile u novinama cak!!! Stvarno si poremecena osoba ! Ko bi rekao da si to godiste koje si napisao u profilu !!! :???:

Zilot cacanski:
Stari perverznjak je dodirivao decu,pokvarenjak je zatim kupio roditelje da ćute....pare vrte gde burgija neće......Čak mu je i lice demonizovano....Izgleda kao devojka sa "pišom"....

A, zasto ne bi za promenu pomislio da je neko drugi kupio te roditelje bas da bi ga optuzili...???

Zilot cacanski:
Ko ima pare da napravi svoj mali park za decu,ima mogućnost nesmetano da uživa u pedofiliji?!Ali sve se zna!!!!

Decace, pedofilija nema nikakve veze sa neverlandom..ako malo bolje razmislis, mogao bi da zakljucis da sve osnove njegovih optuzbi proizilaze iz njegovog privatnog zivota...sve sto je on voleo je okrenuto i namesteno tako da se tumaci pogresno, kao i za bolest, operacije nosa, pedofilija....sve sto ti slusas je na prvi pogled zamislivo, u nekom smislu...ali kad stanes i razmislis, shvatas kako je to ustvari pateticno namesteno...
Informacija za tebe- Taj covek koga ti nazivas pedofilom je samo deo svog tesko zaradjenog novca odvojio za gradnju parka za decu..dok je ostatkom svog bogatstva nahranio polovinu ove planete...zahvaljujuci njemu neka deca imaju krov nad glavom, imaju sta da jedu, imaju zivot...koji mozda, da nije bilo M, ne bi ni imali...Covek ima preca posla od placanja drugima da "cute"...Majkl je nesebicno uspeo da novac, koji u vecini slucaja donosi nesrecu, pretvori u neciju srecu...

Molila bih nekog da mi objasni onu pricu(pojavljuje se u pesmi Tabloid Junkie-na pocetku)..kao, Michael Jackson spava u necemu sto je napunjeno kiseonikom...nesto tako...bas sam cesto nailazila na takve slike..ali nisam se udubljivala...

I jos samo jedna stvar...sory :)
Vec su bila postavljana pitanja, tipa:"koji vam je @najmanje omiljeni@ spot MJ"?. i jos mnogo slicnih stvari( ne mogu da nabrajam)..pa, ja bih volela da svako prokomentarise neki spot po izboru...sta vam se svidja, sta ne, utisak...i tako, kada recimo nemate sta da napisete, a dosadno vam je ...prokomentarisete neku pesmu, spot ili nastup...sta mislite o tome??

katy:
Vec su bila postavljana pitanja, tipa:"koji vam je @najmanje omiljeni@ spot MJ"?. i jos mnogo slicnih stvari( ne mogu da nabrajam)..pa, ja bih volela da svako prokomentarise neki spot po izboru...sta vam se svidja, sta ne, utisak...i tako, kada recimo nemate sta da napisete, a dosadno vam je ...prokomentarisete neku pesmu, spot ili nastup...sta mislite o tome??
I ja sam mislio da to pocnemo da radimo!!!Mozemo da ih analiziramo kao kad to radimo sa pesmama iz srpskog!!! :-P

immph:
Ko ti je to rekao molim te??!!!?? :x

Ma, primitivci iz mog odeljenja...nisam nista drugo i ocekivala od njih...ipak im oprastam, jer oni ne znaju ko je MICHAEL JACKSON, Majklove pesme jos nisu nasle put do njihove klase, njihovog niskog nivoa...posto su toliko ograniceni, iz duboke zalosti...oprastam im..heal the world! ;)

katy:
E super ideja !!! Moze !!! Posto vec nemam sta da napisem i dosadno mi je,pocecu prva sa komentarisanjem spota koji bas ne volim,i to je jedini koji ne volim,a to je "Childhood" ! Prvo,u tom periodu mi se nesto bas i ne svidja kako Majkl izgleda ! Spot mi u odnosu na ostale njegove deluje jadno!!! Nekako mi je tema spota obicna,nema nikakvu radnju i nema neke posebne efekte koji bi me zadivili! Isuvise mi je jednolican !Nisam navikla da on ima takvu vrstu spotova,isuvise je svakodnevan ! Volim kad on od spota napravi pricu,kao sto je "Remember the time","Ghosts"(najbolji svih vremena),"Thriller","Bad",i da ne nabrajam dalje !!!A kada cujem pesmu "Childhood",blago receno se zgrozim !!! Razlozi su priblizno isti kao i za spot ! Jednostavno mislim da mu ne lezi,nije u njegovom fazonu ! Toliko o tom spotu i toj pesmi !!! :D

A evo da prokomentarisem i jedan od mojih omiljenih spotova,a to je "Ghosts" !!! :D Odusevljena sam time kako je spot odradjen ! Maske su uradjene fenomenalno!da na kraju ne prikazuju kako maskiraju Majkla u cudoviste i onog dedu,nikad ne bih izvalila da je to on ! Jos prvi put kad sam gledala rekla sam:Boze kako je ovaj covek dobro skinuo Majklove pokrete,mora da ga je MJ ucio danima i danima pre snimanja ! Reakcija moje mame je bila :Boze ovaj covek nije mlad,ali igra super,isto kao Majkl,nisam videla jos da neko tako isto igra kao on ! :D Sve to govori o tome koliko je para,truda,vremena i maste ulozeno u taj spot !!! A ono sto je jos jedan plus za taj spot je to sto je on u stvari bunt na one koji Majkla nazivaju freakom i koji su protiv njega!!! Dokazuje samo to da nije on bas tako naivan,i da ce kad tad doci glave svim idiotima koji ga smatraju freakom,tj da ce dokazati istinu i da ce na kraju freakovi ispasti oni koji njega posmatraju na taj nacin,jer ce se izboriti da dokaze suprotno ! Odlicno je uradjeno to sto su uzeli za glavnog lika dedu,koji je konzervativan i koji naravno ne podnosi Majkla,naziva ga "Freaky boy" i tako dalje ! Medjutim Majkl mu se svom snagom suprotstavlja,i na kraju kad izbaci ogledalo iz dedinog stomaka kaze:"Who's the freak now,freaky boy?!?"smejuci se dedi u lice !!! Fantasticno odradjeno !!! Fascinantna scena je kada Majkl skida garderobu,i ostaje samo kostur koji igra !!! Odlicno napravljeno !!! Moram pohvaliti i one ljude koji zajedno sa njim glume duhove,uvezbani su super,igraju svi kao jedan,a njemu svaka cast sto je uspeo to da ih nauci !!! :D Napravio je odlican izbor pesama za taj spot:Ghosts,Is it scary i 2bad,3 fantasticne pesme !!!
Efekti su super,odlicni,u nekim delovima se i prepadnem,ali to je ono sto ovaj spot cini toliko fenomenalnim !!!
Sve u svemu na taj spot nemam ni jednu jedinu zamerku !!! Neka nastavi samo tako,neka napravi Ghosts II :p i daleko ce dogurati !!! :)

ja obozavam GiveInToMe . moj omiljeni spot svih vremena . zasto ? zasto bas taj , jednostavan i naizgled ni po cemu poseban spot ? zasto bas on u moru genijalnih video zapisa kao sto su thriller , ghosts , smooth , bad . . . bas zato sto je drugaciji od svih njih . u tih pet minuta vidi se sva strast , volja , ljubav koju je majkl uneo u pesmu . atmosfera je ocaravajuca , mladi , zaljubljeni , gitare , majkl . . . taj klub , ta svirka , sve je nekako intimno , na kraju , eksplodiraju pojacala i krecu munje , vrhunac pesme i price , majkl je rekao svoje , gotovo je , a ja ipak i dalje osecam kao da sam tamo . u nekim delovima malo je i sablasno , sto mene strasno privlaci . odusevljena sam ovim spotom od kada sam ga prvi put videla , a to je bilo ooooooooooodaaaaaaaaaaaaaaavno . . . . . eto , M uvek nadje nacin da nas iznenadi . . .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back