Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li shvatate koliko je on u prirodi ,onako od majke rođen ružan,ni 50 operacija mu nije pomoglo.....
Šta reći za čoveka koji ima za kućnog ljubimca svinju....koja ima svog psihologa...he he he...kad bi rekao svojoj babi da nabavi psihologa krmači,jer s vremena na vreme je tako depresivna(krmača,ne baba)

katy:
Ja bih to rekla ovako:
-Mene je MJ fascinirao kao pojava, prvenstveno.Ne razumem taj fenomen "normalnosti" koji spominjes??Na osnovu cega procenjujes da on sada nije normalan??
Covek je normalan, da normalniji ne moze biti..Ne razumem ljude koji ga ne shvataju, ili bar ne pokusaju da ga shvate pre nego sto ista kazu o njemu..Da je on budala, ne bi sigurno stvorio muziku koja se i 40 godina posle njegove "popularnosti" slusa, ne bi bio prihvacen u svetu muzike uopste, ne bi dobio priznanje najboljeg izvodjaca i muzicara(kralja popa), ne bi zavladao muzickom scenom...i sve to...Ako ti nije jasna ta fascinantnost pokusaj sama da razmislis zasto je on tako vazna licnost...
Sve pesme su mu fenomenalne, koncerti spektakularni, covek igra vrhunski...zar to nije fascinantno???Meni je sasvim dovoljno..
Karikatura...mislim da nije. Ne mozes tako olako govoriti da je rugoba, jer nisi upucena sa dogadjajima koji su mu se desavali u zivotu i zbog kojih je danas ovakav, a pored toga...i godine cine svoje...
Ovo za karikaturu sam pokusala i ja da objasnim odavno,ali nemam vise zivaca ! Eto rekla si ti umesto mene !!! Clap,clap,clap !!! Slazem se sa tobom Katy ,sa svim sto si rekla !!!
Ali Katy,verovala ili ne,Tokyo je musko !!!

Tvrdis da su optuzbe protiv Michael-a istinite?Proucite prirodu optuzbe?Da li su vasi izvori informacija pouzdani?Kako me nerviraju ljudi koji ne zele da pre nego sto napisu nesto glupo na temi saznaju zinjenice o toj temi.Verovatno zilot cacanski ne zna za Tom-a Sneddon-a i za stvari koje je radio(menjao je zakon vise puta da bi mogao da okrivi jadnog Michael-a),verovatno ne zna ni za to da u Americi postoje dve vrste tuzbi(civilna za pare i drzavna za zatvor).Porodice koje su tuzile Michael-a zelele su da njihova tuzba bude civilna(Sta biste vi uradili da vam je neko zlostavljao dete,tuzili za novac ili biste zeleli da vidite pocinioca iza resetki).Svedocenja deteta koje je ,,zlostavljano" prvi put i njegovih brata i sestre se nije poklopilo,a kasnije su oni priznali da su neke stvari ,,pogresno rekli"(imaju obraza da nekog lazno tuze , a kada to urade ne pripreme se dovoljno dobro HAHAHAHAHA).Michael-ov DNA nije nadjen na predmetima koje su decaci tvrdili da je dirao(po.rno magazini,itd.).Michael-ova porodica nije smela da svedoci na sudjenju , a novine (Tabloid junkie) su mogle da pisu ste su htele(disgusting).Vecina stvari je ignorisana od strane novina(Tabloid junkie i sl.) npr.Michael je bio nominovan dva puta za Nobelovu nagradu za mir i knjiga koju je napisala sekretarica advokata tuzioca iz 1993. (govorila je o tome da je Michael nevin).Snimljen je dokumentaran film o Michael-u.U njemu se pojavio i decak.Da li bi Michael dopustio da ga kamere snimaju sa zrtvom koju je zlostavljao?Michael je takodje pomagao porodicu finansijski.Kada je prestao da placa njihove automobile i kucu oni su ga tuzili.Postoji sudska zabrana za ljude u vezi sa Michael-om ne mogu govoriti javno za razliku od novina(Tabloid junkie).Michael se dobrovoljno predao policiji izgleda da se covek noje smatrao krivim dok se ne dokaze tako, ali su ga novine odmah dale nadimak Jacko-Wacko.Kaucija za ubistvo u USA iznosi 65 000 Dolara dok je njemu za zlostavljanje bila 3 000 000 Dolara.Svakog meseca milioni(hiperbola)dece su posecivali Nedodjiju i svi oni kao i decak ciju je sliku stavio BivshiPrijatelj brane Michael-a.Kada je prvi slucaj propao Tom Sneddon je izmislio zaveru u koju je Michael bio umesan(pokusaj da spasi slucaj ).Za zaveru se optuzuje vise ljudi po zakonu USA ali je on optuzio samo Michael-a.Moji izvori su pouzdani.Cinjenice su iz novina koje su se prodale u vise od 1 000 000 primeraka.Odgovori mi na ovo zilote cacnski ali ne nekom glupom izjavom!!!

Zilot cacanski:
Da li shvatate koliko je on u prirodi ,onako od majke rođen ružan,ni 50 operacija mu nije pomoglo.....
Šta reći za čoveka koji ima za kućnog ljubimca svinju....koja ima svog psihologa...he he he...kad bi rekao svojoj babi da nabavi psihologa krmači,jer s vremena na vreme je tako depresivna(krmača,ne baba)
Kao prvo,nema svinju kao kucnog ljubimca ! Kao drugo,nemam vise zivaca da objasnjavam ljudima da se nije operisao ! IMAO JE SVEGA 2 OPERACIJE NOSA!!!Joj bre al si smesan,nemas pojma sa zivotom !!!
A pritom,nikada nije bio ruzan !!!

Eternal:
Gledaj, mene ne interesuje toliko njegov privatni zivot,a koliko sam zapazila,ni ostale njefove fanove bar sa ovog foruma to ne interesuje. Drugo, on nesto ovih godina nije ni pravio muziku... trece, primetices da isti likovi sa ove teme komentarisu i muziku 80-ih (temu),dakle,radi se o muziki koju je on stvarao tih godina. (a tad je i bio najpopulraniji) Cetvrto, ja sam ogromni obozavatelj dobrih igrackih pokreta,a Majkl geeenijalno igra. Eto toliko ;)

Pa, znas kako, koliko god nas ne interesovao njegov privatan zivot, on uvek zaluta u celu tu pricu...Ipak, odatle mozes da saznas kakva je on u stvari licnost...
Za, muziku...koliko znam ne komentarisemo samo 80'...meni se svidjaju i kasnija izdanja,,,a, pokreti...tu nema sta da se prica, samo cuti i gledaj ;)

Zilot cacanski:
Tvoja baba ima krmacu i to si ti.Psiholog ti je stvarno potreban.Molim te procitaj ovo ako te ne mrzi(mislim na onaj dugacak post)!!!

Katy je bas pre neki dan pricala o tome kako nas Michael-ova muzika ponese.Meni se juce desilo da sam na pesmu If you dont love me skocio i poceo kao nenormalan da igram.Osvestio sam se tek kad mi je ruka udarila u luster koji je poceo da se klati i zamalo nije pao!!!

Zilot cacanski:

U sredu sam sa veronauke pobegla na gradjansko, gde je bila zaceta tema bas o ovome.
Moj profesor je po.pizdeo, zato sto je moja ortakinja rekla za nekog lika da je ruzan...
To nije normalno, da se jedan 16 godisnjak izrazava kao derle od 6 godina...da kaze da je neko ruzan..nije bas lepo sto imas takav recnik...a, jos pri tom pokusavas da nas nateras da "shvatimo", pa ko si ti da mi pricas price o glupostima??Valjda imam toliko razuma da shvatim sta mi se svidja...svasta...a ovo za svinju,,,ne secam se bas da je Majkl imao za kucnog ljubimca..secam se majmunceta, Babl..tako nesto...a svinju je imao, cini mi se Sting, Mel Gipson ili Dzordz michael,,nisam sigurna...

Dirljivo......Ne znam zašto je on rešio da bude balija,kad može da se proglasi bogom,već ima sledbenika....imao je svinju za kućnog ljubimca,ona je imala probleme sa srcem,i depresijom....da ti ne pričam....Majkl je "Plastični pedofil"....

Zilot cacanski:
Dirljivo......Ne znam zašto je on rešio da bude balija,kad može da se proglasi bogom,već ima sledbenika....imao je svinju za kućnog ljubimca,ona je imala probleme sa srcem,i depresijom....da ti ne pričam....Majkl je "Plastični pedofil"....
Aha...rekao ti je licno da ima svinju koja ima problema sa srcem,i to u poverenju,posto samo ti znas za to i niko drugi??? :roll: On je imao lamu,majmunceta,lavica,tigrica...ali svinju nije imao ! Opet ti kazem,smesan si i brukas sam sebe zbog ovoga "plasticni pedofil"!!!

Billie Jean:
Jao ljudovi,trebalo je mene da vidite sinoc u diskoteci kako sam se gubila uz Majklove pesme !!! Sve moguce njegove pesme su pustali !!! A meni bilo looooooossseeeeeeeee !!! :p
Billie aj mi daj tacnu adresu diskoteke, ako nije frka..ja u petak palim tamo ;)
Heal the world!
@imph-za onaj dugacak post, odlican je..samo tako..oduvaj ih!! (pogotovo onog VUKa, sto kaze da se majkla "vata"...ej, bre...sta cemo jos cuti..)

Billie Jean:
Jao ljudovi,trebalo je mene da vidite sinoc u diskoteci kako sam se gubila uz Majklove pesme !!! Sve moguce njegove pesme su pustali !!! A meni bilo looooooossseeeeeeeee !!! :p
Blago tebi!!!Van svoje kuce Michael-a sam samo cuo dvaput u pekari-Thriller i Black and White !!!
@Katy-Majmunce se zove Bublles!!!A svinju ima George Clooney(i to tri)!!!

Zilot cacanski:

Necu da ti objasnjavam...ako si pismen citaj:"Michael nema trunke plastike na sebi, michael nije pedofil"!!! to je osoba kojoj mozes da se divis...a i lepo si rekao moze da se proglasi bogom,,za mene je on odavno BOG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back