Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JOS JEDNOM!!!Tvrdis da su optuzbe protiv Michael-a istinite?Proucite prirodu optuzbe?Da li su vasi izvori informacija pouzdani?Kako me nerviraju ljudi koji ne zele da pre nego sto napisu nesto glupo na temi saznaju zinjenice o toj temi.Verovatno zilot cacanski ne zna za Tom-a Sneddon-a i za stvari koje je radio(menjao je zakon vise puta da bi mogao da okrivi jadnog Michael-a),verovatno ne zna ni za to da u Americi postoje dve vrste tuzbi(civilna za pare i drzavna za zatvor).Porodice koje su tuzile Michael-a zelele su da njihova tuzba bude civilna(Sta biste vi uradili da vam je neko zlostavljao dete,tuzili za novac ili biste zeleli da vidite pocinioca iza resetki).Svedocenja deteta koje je ,,zlostavljano" prvi put i njegovih brata i sestre se nije poklopilo,a kasnije su oni priznali da su neke stvari ,,pogresno rekli"(imaju obraza da nekog lazno tuze , a kada to urade ne pripreme se dovoljno dobro HAHAHAHAHA).Michael-ov DNA nije nadjen na predmetima koje su decaci tvrdili da je dirao(po.rno magazini,itd.).Michael-ova porodica nije smela da svedoci na sudjenju , a novine (Tabloid junkie) su mogle da pisu ste su htele(disgusting).Vecina stvari je ignorisana od strane novina(Tabloid junkie i sl.) npr.Michael je bio nominovan dva puta za Nobelovu nagradu za mir i knjiga koju je napisala sekretarica advokata tuzioca iz 1993. (govorila je o tome da je Michael nevin).Snimljen je dokumentaran film o Michael-u.U njemu se pojavio i decak.Da li bi Michael dopustio da ga kamere snimaju sa zrtvom koju je zlostavljao?Michael je takodje pomagao porodicu finansijski.Kada je prestao da placa njihove automobile i kucu oni su ga tuzili.Postoji sudska zabrana za ljude u vezi sa Michael-om ne mogu govoriti javno za razliku od novina(Tabloid junkie).Michael se dobrovoljno predao policiji izgleda da se covek noje smatrao krivim dok se ne dokaze tako, ali su ga novine odmah dale nadimak Jacko-Wacko.Kaucija za ubistvo u USA iznosi 65 000 Dolara dok je njemu za zlostavljanje bila 3 000 000 Dolara.Svakog meseca milioni(hiperbola)dece su posecivali Nedodjiju i svi oni kao i decak ciju je sliku stavio BivshiPrijatelj brane Michael-a.Kada je prvi slucaj propao Tom Sneddon je izmislio zaveru u koju je Michael bio umesan(pokusaj da spasi slucaj ).Za zaveru se optuzuje vise ljudi po zakonu USA ali je on optuzio samo Michael-a.Moji izvori su pouzdani.Cinjenice su iz novina koje su se prodale u vise od 1 000 000 primeraka.Odgovori mi na ovo zilote cacnski ali ne nekom glupom izjavom!!!MOLIM TE PROCITAJ ZILOTE!!!

Billie Jean:
@immph
Ne opterecuj se !!! Ako hoce da cita nek cita,a ako nece,njegov problem !!! Bitno da smo mi to procitali !!! Nek misli sta hoce,najbitnije je da ti znas istinu !!! ;)
Kad ja znam istinu, volim da je svi znaju!!!Ali on je ocigledno odlucio da me ignorise kao i sve ostale normalne stvari!!!Michael ja najbolji!!!Ja jos nisam smislio nista za raspravu, ali hocu!!!Heal the World!!! 8)

@immph
I ja znam istinu,i Tyra,i Lucky,i Katy i jos neki koji su bili na ovoj temi,necu ih nabrajati vise da nekoga ne zaboravim...To je dovoljno !!! :D Zabole me za retarde koji teraju svoje,i drugo nece ni da cuju !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back