Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, ludi jutros je bio snimak iz japana na b92..majkl je bio sudija na nekom muzickom cudu, i tri pobednika su imala priliku da rucaju i slikaju se sa majklom...honorar za njegovo ucesce ce ostati tajna...tako su rekli...
@Billie, bas mi je drago sto je majkl izjavio ono za nos, jer ipak mi je lakse kada znam da je to on rekao, ja mu verujem na rec, uvek!
@immph-ja sam te vec pitala na predhodnim stranicama, ti nikako da odgovoris...koja ti je omiljena pesma, album, spot, balada, koreografija....e, i ja moram da trazim spotove, prvo mi ih je sestra obrisala, pa sam posle sama obrisala i koncerte i reklame i spotove...slucajno

Nemam sve Michael-ove pesma imam samo trideset i jednu i moram da kazem da ne mogu da izaberem omiljenu.Ali sada najvise slusam Rock with you,Bad,Billie Jean,Dirty Diana,Dont stop till you get enough,The way you make me feel,Stranger in Moscow i Black and white.

ljudi ja moram jos jednu fotku ;)
a3914ma.jpg

Ja mislim da je bas bezveze sto u South Park-u ispadne da on ubije decu.On mnogo voli decu (ne kao pedofil).Ali u Soth Park-u takodje kazu da on nije pedofil i da su mu amerikanci smestili(Tom Sneddon is a cold man :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ).Na kraju on peva Heal the World i svi stanu pored njega i zagrle se. :D :D :D :D :D :D :D :-P :-P :-P :D :D

HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back