- Poruka
- 942
Slusajte ljudi iskulirajte me i odlepite se od mene...Ne mogu vise da se svadjam sa vama niste zanimljivi vise.........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, ali ipak pokusaj da poslusas moj savet Andjelcicu!!!Andjelčić:Slusajte ljudi iskulirajte me i odlepite se od mene...Ne mogu vise da se svadjam sa vama niste zanimljivi vise.........
Ima dosta postova koji su posveceni njoj.Kad bi samo otvorila svoje andjeoske oci!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Billie Jean:@Andjelcic
A ti si super zanimljiva,jel da???
Billie Jean:A ljudi jel ste culi da je Majkl jednom samo operisao nos zato sto je hteo,a drugi put je morao jer je stradao u nesreci,i tada mu je malo vise pukla kost koja je bila dosta istanjena zbog prve operacije,pa mu je zbog toga takav nos sada i zato mu ponekad otpadne deo ! Cini mi se da mu je pukla kost kad je izbio pozar u Nedodjiji ili tako nesto,ne mogu bas da se setim,davno sam to cula ! Ne bih se ni setila da nisam videla slike iz bolnice posle pozara !
Meni ne smeta,samo nastavi !!!katy:I, na kraju se izvinjavam ako smaram sa slanjem ovih slika u formatu postera

Mislim da gresis!!! 8-)Lucky girl:@katy
hm,nece ta recenica ni na koga uticati,kad nije pesma,nece ni to
To nije lepo.Ko zna zbog cega je njoj sada tesko i mislim da nije u redu da je odmah proglasimo ludom.Trebali bi da joj pomognemo ako nesto nije u redu.I onaj Justin je bio sa njom ko zna koliko a bas ga briga da joj pomogne.Svi je napustaju umesto da budu uz nju i to je jos gore po nju.Znam kao njen fan da ona sigurno nije uradila nista lose.Morao sam da kazem ovo iako je post od ranije i iako nema veze sa temom.Ali sam skinuo sa interneta nastup uzivo sa Britney i Michael-om The way you make feel.E pa ja sam Happy.A za Justina bas je ispao budala kad je ostavio Janet Jackson na cedilu polu golu.Bas je ...tyra:BRITNEY SE OSHISHALA NA CELAVO ! ! !
PUKLA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
8-)
![]()

E kad Lucky bude procitala da si Britnin fan,to ce joj se jako svideti !!!immph:To nije lepo.Ko zna zbog cega je njoj sada tesko i mislim da nije u redu da je odmah proglasimo ludom.Trebali bi da joj pomognemo ako nesto nije u redu.I onaj Justin je bio sa njom ko zna koliko a bas ga briga da joj pomogne.Svi je napustaju umesto da budu uz nju i to je jos gore po nju.Znam kao njen fan da ona sigurno nije uradila nista lose.Morao sam kazem ovo iako je post od ranije.A za Justina bas je ispao budala kad je ostavio Janet Jackson na cedilu polu golu.Bas je ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slusam Britney od kad sam imao osam godina.Michael-ov prvi spot sam video kad sam imao cetiri(tako mi bar kaze mama).Ona kaze da je to bio neki spot gde se on pretvara u crnog pantera(ako znate koji je napisite) i da sam ja hteo da budem crni panter.Billie Jean:E kad Lucky bude procitala da si Britnin fan,to ce joj se jako svideti !!!![]()

Za koju pesmu?Billie Jean:Pa to je Black or White full version !!!![]()
Ja slusam Majkla otkad znam za sebe,prvi spot sam videla kad sam se rodila !!!![]()
Blago tebi!!!Billie Jean:Za pesmu Billie Jean i Thriller ! Ja sam svaki dan gledala njegove spotove,i znam da sam najvise volela Bad !!!

Sto?immph:Blago tebi!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zato sto si gledala te spotove.Ja moram da idem na youtube da ih gledam i treba mi 4 sata da se ucitaju da mogu da ih gledam preko neta ne da ih download-ujem. :-( :sad: :-( :sad: :-( :sad: :-( :sad: :-( :sad:Billie Jean:
Eeeeeeeeeeeeee...imala sam srece da moja mama bude veliki fan pa su sve spotove snimali !!! A sada su mi kupili dvdjeve !!! Skini sa neta program emule,preko njega mozes da skidas spotove !!!immph:Zato sto si gledala te spotove.Ja moram da idem na youtube da ih gledam i treba mi 4 sata da se ucitaju da mogu da ih gledam preko neta ne da ih download-ujem. :-( :sad: :-( :sad: :-( :sad: :-( :sad: :-( :sad:
The page you are looking for is currently unavailable. Ali ipak hvala!!! :razz: :razz: :razz:Billie Jean:Imas na www.mjvdeo.oyvindeid.com, tu se smenjuju spotovi na ili 3 nedelje !!!![]()
Gde si kupila dvd? :-P :-P :-PBillie Jean:Eeeeeeeeeeeeee...imala sam srece da moja mama bude veliki fan pa su sve spotove snimali !!! A sada su mi kupili dvdjeve !!! Skini sa neta program emule,preko njega mozes da skidas spotove !!!![]()