immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Gde kod nas (u kom gradu) a sajt sam kucao sam u novom prozoru i ponovo nece.Pretpostavljam u Beogradu ali gde(u kojoj prodavnici)?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ne znam onda,meni ulazi... U Beogradu ima...immph:Gde kod nas (u kom gradu) a sajt sam kucao sam u novom prozoru i ponovo nece.
Thank you!!!tyra:mamut , plato cd shop , metropolis . . .
Pa ja imam i dokaze da je goreo !!! Verujem mu i ja,naravno !!! Pa imam ja sve,mogu neke da ti posaljem !!!immph:Nemam sve Michael-ove pesma imam samo trideset i jednu i moram da kazem da ne mogu da izaberem omiljenu.Ali sada najvise slusam Rock with you,Bad,Billie Jean,Dirty Diana,Dont stop till you get enough,The way you make me feel,Stranger in Moscow i Black and white.
Da ne trpe njegovu slavu !!!immph:Da li neko zna zasto njegova deca nose maske u javnosti?
To bi bilo cool!!!Hvala vam puno!!!Ja vama sigurno saljem uvece ne brinite!!!Heal the World!!!Billie Jean:Pa imam ja sve,mogu neke da ti posaljem !!!![]()
Ja je imam na kompu !!!immph:Da li neko gledao epizodu South Park-a sa Michael-om?
Pa poslacu ti veceras !!!immph:To bi bilo cool!!!Hvala vam puno!!!Ja vama sigurno saljem uvece ne brinite!!!Heal the World!!!
Ako bre,ja sam ispucala svu mogucnost za slanje slika !!!katy:ljudi ja moram jos jednu fotku
![]()

Drago mi je da to cujem!!!Billie Jean:Ja sam istampala i pocela da citam !!!![]()
![]()