Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
eh sad nisam nesto sigurna da bi napunio marakanu,ali arenu bi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zato sto ne verujem da ljudi u tolikoj meri vole njega kao cecu,zalosno,ali takoBillie Jean:Pa ali on ako bi dosao pravio bi na marakani,to sam rekla !!!Uvek pravi na stadionu ! A ne vidim zasto ne bi napunio ako su uspeli Ceca i Cola !!
8-) 
nemoj zapocinjati,veruj mi mogu odvratna da budem kad hocu............tyra:BRITNEY SE OSHISHALA NA CELAVO ! ! !
PUKLA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
8-)
![]()
Pukla je verovatno zato sto joj zivot sa Kevinom bio lep !!!tyra:BRITNEY SE OSHISHALA NA CELAVO ! ! !
PUKLA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
8-)
![]()

A ko se tebi obratio ?Lucky girl:nemoj zapocinjati,veruj mi mogu odvratna da budem kad hocu............
kad neko pljuje majkla ti se osecas prozvanom jel?ti pljujes nju,isto se osecam....tyra:A ko se tebi obratio ?
ja je nisam pljuvala , samo sam rekla istinu . . .Lucky girl:kad neko pljuje majkla ti se osecas prozvanom jel?ti pljujes nju,isto se osecam....
veruj mi ne bih ga ni za zivu glavu pljuvalaBillie Jean:Lucky,samo nemoj ti da ga pljujes !!! Please sta god da bude !!! :|
aha,da.......a cemu pominjanje nje na temi o majklu?tyra:ja je nisam pljuvala , samo sam rekla istinu . . .
ti se vredjaj koliko hoces . . .
Thank u !!!Lucky girl:veruj mi ne bih ga ni za zivu glavu pljuvala![]()

pa to jeste problem, jer gotive Tinu Ivanović i kompaniju, Britney Spears...i slično...Billie Jean:Pa mozda i bi,ali nisam bas sigurna da ga ljudi ovde gotive !!!
tina ivanovic- britney spears????sta sve necu cuti...........hertz:pa to jeste problem, jer gotive Tinu Ivanović i kompaniju, Britney Spears...i slično...
al opet..ne znam...i ja bih voljela da dođe džekson.....ja bih rado pošla da ga čujem...
doshlo mi . . .Lucky girl:aha,da.......a cemu pominjanje nje na temi o majklu?