Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nije nista posebno pricala.
Ali gledala sam oprin intervju sa lisom marie presley , ne znam da li je od skoro ili od pre par godina, i zakljucila sam da ga opra ni malo vise ne gotivi (kad su dotakli temu o majklu)
ne znam da li ste gledale taj intervju ali preporucujem vam da bacite pogled na taj deo i da iznesete misljenje o tome...

Uzas, a kad je intervjuisala janet nije smela da zucne nesto protiv njega...

Majkl nikad nece znati kome moze da veruje... Lisa je pocela da prica lose o njemu,a 1994-e ga je branila; a Debbie davala na sudjenju izjavu u njegovu korist, iako je pre toga pricala sasvim drugacije...

SandraMJ:
Pa nije nista posebno pricala.
Ali gledala sam oprin intervju sa lisom marie presley , ne znam da li je od skoro ili od pre par godina, i zakljucila sam da ga opra ni malo vise ne gotivi (kad su dotakli temu o majklu)
ne znam da li ste gledale taj intervju ali preporucujem vam da bacite pogled na taj deo i da iznesete misljenje o tome...

Uzas, a kad je intervjuisala janet nije smela da zucne nesto protiv njega...
Jao Boze,pa Opra ga je bas gotivila,sta je sad toj degenerusi debeloj ?!? A Lisa kravuljina usrana sto svedoci na sudjenju protiv njega,krava nakaradna puna strija,nek crkne !!! Ja vama da kazem,koliko god mi ne voleli Debbilku,ispala je najkulicnija prema njemu !!! Svedocila je za njega,dala mu decu,sve mu je ucinila !! A ova kokoska,Lisa,sva mrtva ko mrtvo puvalo tu se nesto prenemaze,a sa druge strane ga pljuje !!! Ma mars bre,svi oni nek se nose u tri,i Opra,i Lisa,i cerka ove babuderke,i Janet Arvizo,i Joe,i svi...

puca mi i za janet i za opru i za lisu i za debbie i za onog malog '' napastvovanog '' i za bakutu , mene zanima samo majkl i smarate sa tim napadanjem lise i svih ostalih sto su protiv njega i nemojte me shvatiti pogresno , ail mislim da niste ni malo objektivne po tim pitanjima , jer nikako ne mozete da znate sta se sve desavalo u tom zacaranom krugu svih ovih godina . ja cu uvek biti na MJ strani , ali vi od njega napraviste boga , a od svih ostalih djavole .
bolje bi vam bilo da slusate neki njegov album , gledate spotove , koncerte , intervjue , citate clanke , zapisujete omiljene stihove i uzivate u obilnoj umetnosti MJa , nego da kao zaludjene kokoske pisete kako je CRKLA NEKA JE.BENA BABUSKERA , jer to nije nimalo lepo niti zanimljivo citati .
citajuci postove poslednjih dana shvatila sam da se previse primate na neke stvari i ispadate smesne .
jos jednom , nisam mislila nista lose , samo sam bila iskrena kao i uvek , a pogotovo naglasavam ovo billie da se ne uvredi jer mi je ona , pre svega , drugarica .

tyra:
puca mi i za janet i za opru i za lisu i za debbie i za onog malog '' napastvovanog '' i za bakutu , mene zanima samo majkl i smarate sa tim napadanjem lise i svih ostalih sto su protiv njega i nemojte me shvatiti pogresno , ail mislim da niste ni malo objektivne po tim pitanjima , jer nikako ne mozete da znate sta se sve desavalo u tom zacaranom krugu svih ovih godina . ja cu uvek biti na MJ strani , ali vi od njega napraviste boga , a od svih ostalih djavole .
bolje bi vam bilo da slusate neki njegov album , gledate spotove , koncerte , intervjue , citate clanke , zapisujete omiljene stihove i uzivate u obilnoj umetnosti MJa , nego da kao zaludjene kokoske pisete kako je CRKLA NEKA JE.BENA BABUSKERA , jer to nije nimalo lepo niti zanimljivo citati .
citajuci postove poslednjih dana shvatila sam da se previse primate na neke stvari i ispadate smesne .
jos jednom , nisam mislila nista lose , samo sam bila iskrena kao i uvek , a pogotovo naglasavam ovo billie da se ne uvredi jer mi je ona , pre svega , drugarica .
dete svaka ti caast..upravo sam to htela reci....eto i ja da se slozim s tobom

Billie Jean:
Jao Boze,pa Opra ga je bas gotivila,sta je sad toj degenerusi debeloj ?!? A Lisa kravuljina usrana sto svedoci na sudjenju protiv njega,krava nakaradna puna strija,nek crkne !!! Ja vama da kazem,koliko god mi ne voleli Debbilku,ispala je najkulicnija prema njemu !!! Svedocila je za njega,dala mu decu,sve mu je ucinila !! A ova kokoska,Lisa,sva mrtva ko mrtvo puvalo tu se nesto prenemaze,a sa druge strane ga pljuje !!! Ma mars bre,svi oni nek se nose u tri,i Opra,i Lisa,i cerka ove babuderke,i Janet Arvizo,i Joe,i svi...
crna danijela,zar je potrebno toliko epiteta.......

Hehehehehehe...pa to nije nista novo !!! Kad planem u trenutku,ili kad sam nervozna,to je tako,samo mi pristizu novi epiteti ! U tom trenutku sam bila jako nervozna i dobro mi doslo da se ispraznim na taj nacin !!! Bolje tako nego da napadnem nekoga ko je ni kriv ni duzan !!! :p

Pa ja se najiskrenije nadam da je trac,tj.neistina kao i mnoge stvari koje su u skorije vreme objavljene o njemu: objavili su da nastupa sa Jackson 5-nije tacno,izasla pesma No friend of mine-nije tacno,tako bih volela da jave da je i ovo bila jedna velika neistina !!! :cry:

LJudi, stvarno..ja vec nedelju dana nista ne pratim, ne kopam po internetu trazeci novosti o Majklu i to...shvatila sam da se najlepse osecam kada nista ne znam o njemu, vec kada se samo opustim i skoncentrisem na pesme,.. drugaciji je osecaj kada ga sam dozivis u glavi,na neki svoj nacin, slusajuci ga, bez onih odvratnih cinjenica u glavi koje nas samo opterecuju...stvarno, samo se nerviramo i gubimo zivce...a znamo da nikako ne mozemo da mu pomognemo...mi smo ipak njegovi fanovi, i volimo njegovu muziku!(mada, ja ga volim i kao pojavu, licnost,,ali to je vec nesto drugo)Zao mi je sto se njegov privatan zivot toliko izlozio javnosti, i sto ga na osnovu cinjenica iz privatnog zivota optuzuju za sve i svasta....ali, ipak svi znamo da je njegova muzika melem za nase usi i da je to najbitnije...Heal the world!

katy:
LJudi, stvarno..ja vec nedelju dana nista ne pratim, ne kopam po internetu trazeci novosti o Majklu i to...shvatila sam da se najlepse osecam kada nista ne znam o njemu, vec kada se samo opustim i skoncentrisem na pesme,.. drugaciji je osecaj kada ga sam dozivis u glavi,na neki svoj nacin, slusajuci ga, bez onih odvratnih cinjenica u glavi koje nas samo opterecuju...stvarno, samo se nerviramo i gubimo zivce...a znamo da nikako ne mozemo da mu pomognemo...mi smo ipak njegovi fanovi, i volimo njegovu muziku!(mada, ja ga volim i kao pojavu, licnost,,ali to je vec nesto drugo)Zao mi je sto se njegov privatan zivot toliko izlozio javnosti, i sto ga na osnovu cinjenica iz privatnog zivota optuzuju za sve i svasta....ali, ipak svi znamo da je njegova muzika melem za nase usi i da je to najbitnije...Heal the world!
Jeste,tacno,mi volimo njegovu muziku ! I ja obozavam njegovu muziku,ali ga iskreno vise volim kao pojavu i licnost !!! Svideo mi se nacin na koji se predstavio u javnosti od samog pocetka ! Uvek sam ga vise volela kao licnost,jos mala kad sam bila,posto tada nisam razumela ni sta peva,samo sam slusala i zajedno sa njim pevala neki svoj tekst !!! Mozda mi ne bi bio omiljeni pevac da ga ne volim toliko kao osobu !!! :)

Inace ja sam takva osoba da sve primam k srcu i burno reagujem na neke stvari koje me iritiraju,to Lucky najbolje zna,i nekad ne mogu da se suzdrzim.Cak sam se pre neki dan na fakultetu posvadjala sa profesorkom,toliko me je iznervirala da je to strasno !!! Vratimo se na Majkla ! Znam da ce uvek postojati zuta stampa koja ce pisati neistine,ali primetili ste da mene to nekad ume bas da iznervira,jer ga mozda isuvise volim ! Jednostavno nervira me sto to njemu rade !!! I uvek cu tako reagovati,znam da ne valja,al sta da radim !!!

Pa, znas kako..slazem se sa tobom donekle..
Kada razmislim, nije sve u muzici...on je kao pojava uspeo da jos lepse docara tu predivnu muziku koju slusamo..Tacno je da i sama njegova muzika budi najlepsa osecanja i tako to, ali ipak, kada ga vidis na podijumu kako jednostavno obucen, u beloj kosulji izvodi svoje cuvene pokrete i toliko se uzivi u pesme koje peva, toliko zeli da ih docara i pokaze svetu sta misli..Kao sto si rekla, stvarno se unikatno prikazao javnosti, i tacno se vidi da nikada nije bio folirant,..na svakom koncertu se vidi koliko se trudi da da sve od sebe kako bi zadovoljio publiku i svoju dusu..znaci to je to...nego, ja sam samo rekla da bi bilo najbolje za mene da se vise ne opterecujem optuzbama,operacijama,pedofilijom,ubistvom i slicnom,,rekla sam da mi se svidja kao covek, svidja mi se sto ima ljudskosti u sebi i sto nije samoziv, nacin razmisljana,zaokupiranost decom kojima je potrebna pomoc i ostalo..samo ja pokusavam da razdvojim njegovu licnost od njega kao muzicara,mada, nije bas lako,jer jedno bez drugog ne mogu! Keeping the faith..a, ista interesovanja, nisam ni primetila ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back