Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E upravo sam na nekom forumu procitala ovo: Pitanje je da li cete kupiti Majklov novi singl?

Yes
90.72%

No
9.28%

Ti procenti su me jako obradovali !!! :D Doduse jes da je forum strani,ali nema veze !!! I ja sam medju tim procentima za yes !!! :D

Katy,ti samo slusaj Speechless i opusti se !!! ;)

Your love is magical, that's how I feel
But I have not the words here to explain
Gone is the grace for expressions of passion
But there are worlds and worlds of ways to explain
To tell you how I feel
But I am speechless, speechless
That's how you make me feel .... ;)

Mene stvarno ne zanima! znaci, ne zanima me...cak i ako Majkl dodje kod nas ja ne idem na koncert. ne zanima me...koliko god ga ja volela, svoj zivot volim vise! Sama znam svoje granice i znam da je gledanje njegovih spotova nesto najvise sto mogu da podnesem, dvd koncerte da ne pominjem, tu sam vec sahranjena..zato me nista ne zanima i leave me alone! Heal the world.ne zanima...

katy:
Mene stvarno ne zanima! znaci, ne zanima me...cak i ako Majkl dodje kod nas ja ne idem na koncert. ne zanima me...koliko god ga ja volela, svoj zivot volim vise! Sama znam svoje granice i znam da je gledanje njegovih spotova nesto najvise sto mogu da podnesem, dvd koncerte da ne pominjem, tu sam vec sahranjena..zato me nista ne zanima i leave me alone! Heal the world.ne zanima...
Sonja ne seri jer znam da ces ici pa makar ti to bilo poslednje u zivotu......a tih tvojih prica zaobidji me...................................................nisam ja od juce...... :lol:
KOKOSKO KOKOSKO KOKOSKO KOKOSKO KOKOSKO KOKOSKO KOKOSKO

katy:
preterujes . . .

katy:
Hehehehe...ti si luda !!! Ja tacno znam kako bih reagovala da on dodje i da ga ja vidim,jer znam kako je bilo kad sam videla neke koje ne volim ni pola kao njega !!! :) Ali,makar me izneli u prvom minutu koncerta to ne bih propustila !!! A znam da ne bi ni ti ! To sad tako kazes,a kad bi sad krenula reklama za njegov koncert osecam da bi ti vec bila ispred biletarnice !!! Videcemo te kad stigne MJ ! ;) Mada,opet sam pesimista,ali nema veze !!! Ne sekiram se i ne uzbudjujem mnogo zbog te turneje jer mislim da ce nas zaobici kao tursko groblje !!! :-(

Pa Tyra,znas kako,za stvari za koje sam sigurna da ce se 100 % desiti nisam takva ! Ali ovo je nesto sto je stvarno mala verovatnoca da se desi ! A ako se desi,bicu presrecna naravno,a ako se ne desi,nikom nista,na to sam i spremna !!!

LAS VEGAS - Reclusive pop superstar Michael Jackson is reportedly suing Dr. Frank Stein for botching his latest plastic surgery. Jacko insists that the surgery was meant to correct a nasal cavity problem, and not to enhance his already stunning good looks. However, the icon now feels that he is permanently disfigured.

The reclusive singer blames Stein for the fact that no theater in Las Vegas has agreed to host his "comeback" tour. "What other possible reason could there be?" pondered a family spokesman. Mr. Jackson seeks to gain $100,000,000 in damages and the surgical glove used in the procedure.

dosla metallica , dolaze RHCP , dolaze Maideni , zamalo nam dosao Prince [ doci ce i on ] , Prodigy , pa jbt i Rollingstonse ce da dovedu , pa zasto onda ne bi i Majkla ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????

Pa sace kad izda album na turneju !!! I ja mislim da bi on napunio arenu,mada mislim da bi on pre pravio koncert na Marakani !!! Kad bi dosao bilo bi super ! Rekao je da ce ici u mnogo vise zemalja nego sto je obicno isao kad su bile njegove turneje !!! Mozda i dodje !!! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back