Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, vidim toliko ste se zabrinuli za mene... :) ..
Ja odo sa ove teme, zauvek..
...Samo, u vezi sa koncertom i toga..imam reci!..
Majkl je vrhunski muzicar, i gde god napravio koncert, i pred kime god ga izvodio...to bi bilo krajnje profesionalno i spektakularno..
Svi svetski muzicari se uvek podjednako odnose prema svim fanovima!
..Sto znaci..i da napravi koncert u Sava Centru, pred 40oro ljudi ne bi bilo ni manje ni vise bolji, kvalitetniji nego bilo gde drugde, verujte mi...tako je sa svim pravim muzicarima, oni bi i za nekolicu fanova dali sve od sebe na koncertu...svi se tako ophode prema svojoj profesiji i fanovima prvenstveno!..

....i zaista se izvinjavam za "Andjelcica", ne obracajte paznju sto mi se sveti za sve preko Majkla, bas zato i ne volim da pricam ljudima da ga slusam, jer kad god im nesto zgresis, odmah gledaju da ti napakoste preko necega sto volis...aj odo ja...heal the world for last time!

katy:
Majkl je vrhunski muzicar, i gde god napravio koncert, i pred kime god ga izvodio...to bi bilo krajnje profesionalno i spektakularno..
..Sto znaci..i da napravi koncert u Sava Centru, pred 40oro ljudi ne bi bilo ni manje ni vise bolji, kvalitetniji nego bilo gde drugde, verujte mi...tako je sa svim pravim muzicarima, oni bi i za nekolicu fanova dali sve od sebe na koncertu...svi se tako ophode prema svojoj profesiji i fanovima prvenstveno!..
!
Ma on bi napravio spektakl i za cetrdesetoro,to je tacno potpuno,niko to i ne osporava !!! ;)

Pa, vi se raspravljate oko toga da li ce da napuni stadion, arenu...te oce, te nece...
JA sam samo rekla da mislim da bi i pred desetoro ljudi napravio vrhunski koncert i da bi tih 10oro fanova pozvao kod njega gore pa da svi zajedno pevaju praznom stadionu ;) :)

salim se...

katy:
Pa, vi se raspravljate oko toga da li ce da napuni stadion, arenu...te oce, te nece...
JA sam samo rekla da mislim da bi i pred desetoro ljudi napravio vrhunski koncert i da bi tih 10oro fanova pozvao kod njega gore pa da svi zajedno pevaju praznom stadionu ;) :)

salim se...
Pa ok...lepo sto si se ukljucila u raspravu o tome !!! ;)

Hold me
Like the river jordan
And I will then say to thee
You are my friend
Carry me
Like you are my brother
Love me like a mother
Will you be there?

And oh - I'll be there to comfort you,
Build my world of dreams around you
I'm so glad that I found you
I'll be there with a love that's strong
I'll be your strength, I'll keep holding on
Yes I will, yes I will

Because there's something
About you baby
That makes me want
To give it to you
I swear there's something
About you baby
Just promise me
Whatever we say
Whatever we do to each other
For now we take a vow to just
Keep it in the closet

Is that scary for you,
baby
Am I scary for you, boy
Is this scary for you,
babe
Is this scary for you
You know the stranger is
you
Is this scary for you, baby

I Want To Love You (P.Y.T.)
Pretty Young Thing
You Need Some Lovin’ (T.L.C.)
Tender Lovin’ Care
And I’ll Take You There
I Want To Love You (P.Y.T.)
Pretty Young Thing
You Need Some Lovin’ (T.L.C.)
Tender Lovin’ Care
I’ll Shake You There

katy:
Ljudi, vidim toliko ste se zabrinuli za mene... :) ..
Ja odo sa ove teme, zauvek..

....i zaista se izvinjavam za "Andjelcica", ne obracajte paznju sto mi se sveti za sve preko Majkla, bas zato i ne volim da pricam ljudima da ga slusam, jer kad god im nesto zgresis, odmah gledaju da ti napakoste preko necega sto volis...aj odo ja...heal the world for last time!
Ma nemoj ti da baronises mnogo znas ti da je Majkl defekt.....glupi crnac koji se deformiso u belca....a ti dobro znas zsto ja ovo kazem...Ciganko raspala...a da ti je i malo stalo ti bi mi se pravdala i objasnjavala neke stvari..... :-x :x :-x :x :-x :x :-x :x :-x :x

Andjelčić:
Ma nemoj ti da baronises mnogo znas ti da je Majkl defekt.....glupi crnac koji se deformiso u belca....a ti dobro znas zsto ja ovo kazem...Ciganko raspala...a da ti je i malo stalo ti bi mi se pravdala i objasnjavala neke stvari..... :-x :x :-x :x :-x :x :-x :x :-x :x

Pa bas zato i ignorisem tvoje postove,zato sto znam da nista necu postici time, bas zato me zabole sta mislis ili pricas o njemu...

no , da se vratimo na naseg Majkla ;
sta biste mu prvo rekli kada bi imali priliku ? ? ?

ja bih mu rekla : '' VOLIM TE , NE MOGU DA ZIVIM BEZ TVOJE MUZIKE I MOLIM TE ZAGRLI ME STO JACE I NE PUSTAJ . . . . . "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back