Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi , kakva arena ? !
DA LI STE VI NORMALNI ? ! ?
pa jeb.eni 50 cent je napunio arenu , sta onda da kazemo za MJa ? ! ?
naravno da ce koncert biti na marakani , gde bi drugde ? to sto vi mislite da majkla ne slusa puno ljudi kod nas , to je vas problem .
hiljade ljudi kod nas ne bi propustilo takav spektakl ; na primer moj brat , koji uopste ne slusa MJa [ zadrzao se na par pesama ] je rekao da to ne bi propusto ni za zivu glavu , a to je meni potvrdilo jos mnogo ljudi . ne radi se samo o fanovima kako sto smo mi ovde .
uostalo, zamislite samo koliko ljudi bi doslo iz hrvatske , makedonije , slovenije i okoline . . . . .
pa metallica je napunila partizan , a samo pogledajte odnos ljubitelja tvrdog zvuka kod nas i shabana - 20 - 80 !
i sta onda reci za majkla ?

smesni ste majke mi . . . . .
ARENA . . .
ha ha ha ha ha
samo ga zamislite kako radi moonwalk u onom sprcenom prostoru pred 20 000 dusa . . .
to je za njega malo , deco . . .
vi mora da se zajebavate , recite mi to . . . molim vas . . .
ne mogu da verujem . . . . .
ne mogu da stanem da pisem koliko ste me i nasmejali i iznervirali . . .

ajde prvo popij nesto za smirenje pre nego sto krenes tu da mi histerises :roll: majko mila zapitaj se oko cega se ti nerviras....kao drugo sta ti mislis da ce on prvo pa u Srbiju,a preeskocice Sloveniju i Hrvatsku,sad ispadas ti smesna...pa koliko samo izvodjaca stranih je otislo u Hrvatsku nas odjebalo,raspitaj se preko nego sto pocinjes da solis pamet...a to sto je na 50centa doslo toliko,mene je zacudilo,iskreno...........uostalom videcemo koliko ce Majkl napuniti ako ikad dodje,nemoj praviti frku ni oko cega :roll: jer su to bile samo pretpostavke....

Tyra,znas kako,ja mislim da on,ako bi dosao,napravio bi koncert na Marakani,to 100% ! Super ako ti mislis da bi napunio,to bi bilo super,extra ! Ja to najvise zelim !!! Ali opet...ne mozes ni u to biti sigurna nakon svega sto se desilo !!! A ako dodje kod nas,nema sanse da zaobidje Hrvatsku,Makedoniju,Sloveniju,tako da otpada da ce odande dolaziti !!! Pre cemo mi ici tamo !!! Ne vidim sto se nerviras zato sto smo mi to rekle !!!

nema sanse da Majkl pravi na marakani, to je jadno za njega... pravio bi na marakni sigurno . i cak i da ne moze da je napuni nasim ljudima, pa dolazice svi fanovi iz evrope... sigurno bi je napunio...

inace, MJ nam je sutra u tokiu... blago japancima... :(

Pa mozda i bi,ali nisam bas sigurna da ga ljudi ovde gotive !!! O tome se radi ! Ja bih najvise volela,opet kazem,da dodje i napuni Marakanu !!! Tada bih bila najsrecnija na celom svetu,jer mi je to najveca zelja u zivotu !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back