Maja&Jovana - heroji protesta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajde bre sta ste napali sirote devojke iz batajnice,maju i jovanu,pa one su cice u najboljim godinama,treba to da se dobro sminka,obuce,da se plati dug za tatoo iznad dupeta..
pa nisam ni ja bas cvecka,ukrao sam Audi A8 novi model ispred kanadske ambasade,ja razvaljujem ispod volana a hummeri prolaze,ima A table,pa cu da ih skinem i prebacim na CG:D

ajde bre sta ste napali sirote devojke iz batajnice,maju i jovanu,pa one su cice u najboljim godinama,treba to da se dobro sminka,obuce,da se plati dug za tatoo iznad dupeta..
pa nisam ni ja bas cvecka,ukrao sam Audi A8 novi model ispred kanadske ambasade,ja razvaljujem ispod volana a hummeri prolaze,ima A table,pa cu da ih skinem i prebacim na CG:D

kako se zove ona sa kracom kosom ,njoj bi licno nezno i pazljivo objasnio u 4 oka da nije lepo to sto su uradile .:mrgreen:

Ove vesti po meni spadaju u istu kategoriju sa Paris Hilton i Britni Speared.... vesti koje ne j.e.bem 2%
Ali opet ne mogu da verujem da ljudi ovde to pravdaju i govore kako je to jedna velika 'zavera'... I jos sto slusate sta pricaju, i ako ne mogu da sastave jednu prosto prosirenu, sto i objasnjava njihovu glupost kad su dopustile da ih lik snimi...

Takve idiote treba na poljanu pa da sade luk, da kopaju ili tako nesto. I ja sam bio na mitingu pa nisam krao. Kako ih nije sramota i stid da kazu da je 300 000 ljudi kralo? Ma sta ja pricam, takve nemaju stida. A ostali sto su bili na protestu treba da im se naj*** svega i svacega zbog toga sto su rekle. A krale su zato sto nemaju? Znaci li to da svaki korisnik na krstarici, i svaki stanovnik Srbije, koji nema npr. para da kupi laptop ili auto, treba da ukrade jedan? Ili jos gore, onaj koji nema para da klincima kupi patike, treba da razbije neku prodavnicu i da je pokrade?
A rospija je zato imala para da istetovira ono iznad prdare?
Jos na vrhuncu - Zasto su izdali poternicu za njima kao da su ubile nekoga? Ne, samo ste malo pljackale, nista drugo...
Nije ni cudo sto se klip zove Dve ***** bez sponzora...
U svakom slucaju uzasno, a od takvih bi trebalo napraviti primer za ostale, da im vise takve stvari ne padnu na pamet.

danas, u jednom kafiću, uzeh da prelistam "Pravdu", glasilo centralne otadžbinske uprave:mrgreen:
kakvo je to smeće:lol:

inače, povodom maje i jovane, heroja protesta i braniteljki kosova u jednom tekstu se, izmedju ostalog kaže:

..."snimak koji je napravio hrvatski novinar....":lol:

Na žalost, kod domaćih upijača svakakvih gluposti odštampanih za 10 dinarai ovo će da prodje.
Teško je objasniti nešto za šta treba uključiti mozak, a uvek im je lakše prihvatiti teoriju zavere oko koje se može, uz 'ladno pivo, diskutovati do zore:rolleyes:

danas, u jednom kafiću, uzeh da prelistam "Pravdu", glasilo centralne otadžbinske uprave:mrgreen:
kakvo je to smeće:lol:

inače, povodom maje i jovane, heroja protesta i braniteljki kosova u jednom tekstu se, izmedju ostalog kaže:

..."snimak koji je napravio hrvatski novinar....":lol:

Na žalost, kod domaćih upijača svakakvih gluposti odštampanih za 10 dinarai ovo će da prodje.
Teško je objasniti nešto za šta treba uključiti mozak, a uvek im je lakše prihvatiti teoriju zavere oko koje se može, uz 'ladno pivo, diskutovati do zore:rolleyes:
A koliko smeće je tek potenciranje priče od strane B92 da je pola miliona ljudi opljačkalo nekoliko prodavnica, mada koliko vidim i ovde ima dosta upijača koji će da upiju tu glupost i da nastave da je šire dalje, naravno uz 'ladno pivo. :lol::lol::lol::lol:

niko nije rekao da su svi pljačkali, pa ni ja.
više stotina ljudi jeste i to je istina.
Nisam ni rekao da nije bilo pljačke, ali broj učesnika u pljački nije prelazio promil u odnosu na broj učesnika protesta, ali se zato ovde maliciozno potencira priča prema kojoj izgleda da nije ni bilo ljudi na protestu osim te grupe lopova, koja je došla da krade, i koju najverovatnije da Kosovo i ne zanima.
Priča je već odavno prešla granicu dobrog ukusa i neću se više zadržavati na istoj.

Ove dve lopuze su ukrale sta im se naslo pri ruci. Da su mogle vise, maznule bi hladno. Nema opravdanja za kradju bila ona manja ili veca. Cak je ovako jos gadnije, kokosarke... Podsecaju na one najgore fuxe koje ordiniraju za 20-tak € ili vec koliko je najniza tarifa. Bitan je princip. Jos su mi gori oni koji to pravdaju kao sirote devojcice, uzele patike i neku sicu. :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back