Maja&Jovana - heroji protesta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koje kravetine.Lopovluk,kradja.Nije takve briga za Kosovo,ni za koga.Da se Beograd odcepi zabole njih.Zbog takvih mi je muka.A garantujem ,po svemu,odeci,nacinu govora da misle za sebe da su dobre ribe.A ono ljiga sama.Otkuda im pravo da kazu da su krali 300.000 ljudi.Pa ta slika obilazi net.Da ceo svet misli crno o nama.

Koje kravetine.Lopovluk,kradja.Nije takve briga za Kosovo,ni za koga.Da se Beograd odcepi zabole njih.Zbog takvih mi je muka.A garantujem ,po svemu,odeci,nacinu govora da misle za sebe da su dobre ribe.A ono ljiga sama.Otkuda im pravo da kazu da su krali 300.000 ljudi.Pa ta slika obilazi net.Da ceo svet misli crno o nama.

..zbog takvih svet ne moze da misli crno o nama...njihove reci nemaju nikakvu tezinu posto njihovo ponasanje dovoljno govori...mislim da su u ovoj prici njihovi roditelji veci problem od njih dve...zalosno je kako ih vaspitavaju

Ima li drugih snimaka kradje?
Drugih ljudi koji su isto uradili?
Ne znam pitam interesuje me,mrzim sada da trazim na netu.
Jer ako ovima palo na pamet,chudi me da nije josh nekome,ako zele"da se pokazu" sigurno ima josh toliko glupih ako je to bio kao fol motiv.
Mozemo jedino da se slozimo da se ne slazemo.Znash i sam dobro kakve su bljuvotine 10 puta gore servirane od pochetka raspada Jugoslavije,pa ne vidim zashto bi te iznenadilo da je ovo iz iste kuhinje?
Nije nikakva teorija zavere.Devojke su pljachkale,lik ih snimio pitanje je samo da li je sve to bash tako"spontano" odradjeno shto se snimanja tiche i dalje distribucije ili unapred predvidjen scenario.A tek ono sa javljanjem na TV i sve za manje od 24 h....pa ne znam...meni nekako veshtachki deluje.Policija?saucheshnishtvo ovog shto snima?Nesposobnost ili namerno?I koji je motiv?

slažem se ja da smo u zadnjih 20 godina videli sve i svašta
ne sporim
ali ovo, ne znam kako da ti predočim, jednostavno se radi o glupim ljudima.
primećuje ih momak, to beleži mobilnim i prati njihovu putešestviju
za7ebava ih, "jesi našla broj?", "vi ste heroine protesta"...
sad što se on odvažio da to stavi na net, to govori možda i o njegovoj pameti
veruj mi da sigurno ima još mnogo snimaka, od upada u Ambasadu, do raznih, ima i "kosovo za Srbiju 2"...samo da li će se pojaviti odmah, ili kao "Violeta" iz Novog Sada, sad je pitanje
A koji je motiv, ovih što kradu je sticanje materijalne koristi, da li je i "kamerman" odgovoran, jeste i sam pokazuje patiku u ruci "kao suvenir"
da li je ovo vest koja je potisnula protesni skup, jeste, ko je kriv, huligani i loše organizovan MUP te večeri.

Mislim da ovaj olos nije dostojan da mu se posveti tolika paznja....
Ko zna sta su glupace mislile svojim pilecim mozgom...
Nadam se da ce odgovarati zbog ovog cistog bezobraluka...ako ima zakona....
...i ako su iole pametne, sakrile bi se ispod kamena....

i rekose one, 300.000 demonstranata je kralo pa sto ne bi i mi?
zakljucak onih koji gledaju ovo sa strane je, svi demonstranti su krali.
zakljucak br.2 ako su svih 300.000 krali pa ni ostalih 7-8. 000.000 srbijanaca nisu niista bolji.
zakjucak br.3 svi srbi su lopovi i kod njih /nas/ partiotizam je uvek povezan sa nedozvoljenim radnjama, ovoga puta kradjom.
zaklucak br.4 pa kad su takvi onda su ukrali i kosovo.
to prikaza cuvena stanica b92, pitanje je sa kakvom namerom?
SRAMOTA NAD SRAMOTAMA SA PITANJEM KO NAM TO REZIRA?

i rekose one, 300.000 demonstranata je kralo pa sto ne bi i mi?
zakljucak onih koji gledaju ovo sa strane je, svi demonstranti su krali.
zakljucak br.2 ako su svih 300.000 krali pa ni ostalih 7-8. 000.000 srbijanaca nisu niista bolji.
zakjucak br.3 svi srbi su lopovi i kod njih /nas/ partiotizam je uvek povezan sa nedozvoljenim radnjama, ovoga puta kradjom.
zaklucak br.4 pa kad su takvi onda su ukrali i kosovo.
to prikaza cuvena stanica b92, pitanje je sa kakvom namerom?
SRAMOTA NAD SRAMOTAMA SA PITANJEM KO NAM TO REZIRA?

zakljucci su ti potpuno pogresno....ta dva nevaspitana skota ne predtavljaju nikog osim sebe i svojih roditelja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back