- Poruka
- 5.486
Зашто стављаш под наводнике реч - педигре?! Јел ти та реч можда, страно звучи?
Kerovi imaju pedigre, a ljudi rodoslov........
Da li to sto onom prasetu hvalis "pedigre" , ima veze sa tvojim stavom prema njoj???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, dušo, nego sam i ja pomislila da se najverovatnije radi o imenu hrane za kućne ljubimce, pa eto, gramatička pravila....
U tvom postu fale navodnici. Ispravi, nećemo da budemo nepismeni.
Probajte......Mi ovde u zemunu i nemamo bogznakakvu ''opoziciju'' radikalima, čini mi se da je novosadski odbor jači ,što se tiče kadrova......zato što će na sledećim lokalnim izborima sa vlasti pasti 101%
Probajte......Mi ovde u zemunu i nemamo bogznakakvu ''opoziciju'' radikalima, čini mi se da je novosadski odbor jači ,što se tiče kadrova......
Ne bih rekaoNe druzi se s` mladicima....
fantsticna kreacijaNe bih rekao
Ovo sa nekog njihovog vašara zvanog ''miting''
dobro je sto nije poneo kalendarNe bih rekao
Ovo sa nekog njihovog vašara zvanog ''miting''
Eno ZIgor pravi behaton stazu kroz limanski park siru od auto-puta ka Subotici ,a Cara Dusana ulica danas izgleda kao da se nalazi izmedju Vjetrnika i SatelitaМного је јадна, сада на крају мандата напушта брод који тоне.
Заједно са осталим ''бехатонцима'' је катастрофално управљала градом, тако да није лепо да се сада на крају дистанцира од осталих њушки са педигреЈом.
Маја Гојковић је имала кампању за градоначелника у којој није приказивала СРС и симболе СРС већ је ишла на личност. То су питали тада Николића и Вучића зашто ниј еишла са слоганима СРС, а они су одбили да коментаришу иако ј еочиглдно да је СРС радила кампању.
Радикали су направили успешну пробу са Мајом на изборима за градоначелника и сада понављају исто за изборе за председника државе.
Постоји чак и могућност да СРС "бојкотује" изборе а да се на њима појави Маја Гојковић "случајно и ненамештено" и биће победник.
Видим куда је кренула дискусија, али јасно ми је да они који сами немају педигре, веома зазиру од те речи,
па је идентификују са једином познатом речју - храном за кућне љубимце, пошто им је врхунски домет, полица
у Це маркету...