И ја бих гласала за Мају. Жена је фина, паметна, има педигре. 8-)
П.С.Лаци, па није избор за мис па да је битна лепота...
ima pedigre 8)
bitch!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја бих гласала за Мају. Жена је фина, паметна, има педигре. 8-)
П.С.Лаци, па није избор за мис па да је битна лепота...
U jbt ala si mi spustila, osobo sa pedigreom
За те без педигреа шипци и цигојнери су најбоље друштво...:-D
Mislila sam da ovde više ništa ne može da me iznenadi, ali eto, greška.
Imaš li neke posebne želje, da te oslovljavamo sa Vaše Visočanstvo, ili možda nekako drugačije, obzirom na tvoj "pedigre".
Ti zaista imaš pedigre.
U jbt ala si mi spustila, osobo sa pedigreom
Maji srecan put, nama ostanak8-)
Мало оригиналности ти не би било на одмет...8-)
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5240677&postcount=215
Ili opstanak
Fenomenalno!
Savet od nekrunisane kraljice copy/paste-a!
Mani me se, Strelo...Nisi mi najbolje društvo
Видим куда је кренула дискусија, али јасно ми је да они који сами немају педигре, веома зазиру од те речи,
па је идентификују са једином познатом речју - храном за кућне љубимце, пошто им је врхунски домет, полица
у Це маркету...
П.С. Већ сам овај одговор упутила једној другој персони алергичној на реч педигре, а с обзиром да личите к'о
јаје јајету, онда је потпуно свеједно коме је намењен.
П.П.С. Пише се с обзиром.
Mi smo veoma srećni zbog tvog "pedigrea" i zavidimo ti.
P.S. Tačno, piše se "s obzirom" isto kao što je jedino pravilno i "bez obzira".
P.P.S. Mada nisam sigurna da shvatam kakve to veze ima sa diskusijom i pedigreom.
Strela? Pedigre? VIša rasa?
Ma 'ajte molim vas, čisti spamer, dokazani lažov-uhvaćen u laži (na više tema), opčinjena mržnjom prema svemu što nije sps i srs.
Ти о себи увек говориш - МИ, или само кад попијеш? :-D
П.С. Па прати фабулу радње, па ћеш схватити какве везе има педигре са дискусијом!
Obaveštenje:
trenutno ne možete da vidite šta piše Strela jer je Vaš AVG detektovao SPAM
Moraću da te razočaram: ja uopšte ne pijem. Nikad, ni kap - da nazdravim. Nazdravljam kiselom vodom.
"Fabulu tvojih radnji" ni do sada nisam pratila preterano, s obzirom da su mi krajnje neinteresantni kopirani tekstovi koje beskrajno postavljaš.
Ovo mi je bilo, najblaže rečeno - čudno, te sam se umešala, ali budi sasvim sigurna da ti ubuduće više neću odgovarati.
Pozdrav.
sad ćeš i ti biti optužen da ne pratiš "fabulu radnje":-D poruka je šala, bez pedigreaE sad si uhvacen u lazi. Ajde neki drugi AV program da si naveo ali AVG taj ako ti nesto detektuje onda svaka cast.