Maja Gojković napustila SRS?

ademovaalbanijapy5.jpg

бадем води мечку, летос на аљбанском приморју...:-D (ал није знао да подеси камеру,
па испада да је слика из будућности) :lol::lol::lol:

siposijpg3sy2.jpg

:confused::confused: Mislila sam da ovde više ništa ne može da me iznenadi, ali eto, greška.

Imaš li neke posebne želje, da te oslovljavamo sa Vaše Visočanstvo, ili možda nekako drugačije, obzirom na tvoj "pedigre".

Ti zaista imaš pedigre.

Видим куда је кренула дискусија, али јасно ми је да они који сами немају педигре, веома зазиру од те речи,
па је идентификују са једином познатом речју - храном за кућне љубимце, пошто им је врхунски домет, полица
у Це маркету...

П.С. Већ сам овај одговор упутила једној другој персони алергичној на реч педигре, а с обзиром да личите к'о
јаје јајету, онда је потпуно свеједно коме је намењен.

П.П.С. Пише се с обзиром.

:lol::lol::lol:
Fenomenalno!
Savet od nekrunisane kraljice copy/paste-a! :D
Mani me se, Strelo...Nisi mi najbolje društvo ;)

Пустила бих ја њу, али неће она мене...:lol:

............................
Љубоморна мечка
што јој муж са совом
игра овај брзи рок
хоће да се напије
па испија медни сок
................................

Видим куда је кренула дискусија, али јасно ми је да они који сами немају педигре, веома зазиру од те речи,
па је идентификују са једином познатом речју - храном за кућне љубимце, пошто им је врхунски домет, полица
у Це маркету...

П.С. Већ сам овај одговор упутила једној другој персони алергичној на реч педигре, а с обзиром да личите к'о
јаје јајету, онда је потпуно свеједно коме је намењен.

П.П.С. Пише се с обзиром.

Mi smo veoma srećni zbog tvog "pedigrea" i zavidimo ti.:roll:

P.S. Tačno, piše se "s obzirom" isto kao što je jedino pravilno i "bez obzira".

P.P.S. Mada nisam sigurna da shvatam kakve to veze ima sa diskusijom i pedigreom.

Mi smo veoma srećni zbog tvog "pedigrea" i zavidimo ti.:roll:

P.S. Tačno, piše se "s obzirom" isto kao što je jedino pravilno i "bez obzira".

P.P.S. Mada nisam sigurna da shvatam kakve to veze ima sa diskusijom i pedigreom.

Ти о себи увек говориш - МИ, или само кад попијеш? :-D

П.С. Па прати фабулу радње, па ћеш схватити какве везе има педигре са дискусијом!

Ти о себи увек говориш - МИ, или само кад попијеш? :-D

П.С. Па прати фабулу радње, па ћеш схватити какве везе има педигре са дискусијом!

Moraću da te razočaram: ja uopšte ne pijem. Nikad, ni kap - da nazdravim. Nazdravljam kiselom vodom.

"Fabulu tvojih radnji" ni do sada nisam pratila preterano, s obzirom da su mi krajnje neinteresantni kopirani tekstovi koje beskrajno postavljaš.

Ovo mi je bilo, najblaže rečeno - čudno, te sam se umešala, ali budi sasvim sigurna da ti ubuduće više neću odgovarati.

Pozdrav.

Moraću da te razočaram: ja uopšte ne pijem. Nikad, ni kap - da nazdravim. Nazdravljam kiselom vodom.

"Fabulu tvojih radnji" ni do sada nisam pratila preterano, s obzirom da su mi krajnje neinteresantni kopirani tekstovi koje beskrajno postavljaš.

Ovo mi je bilo, najblaže rečeno - čudno, te sam se umešala, ali budi sasvim sigurna da ti ubuduće više neću odgovarati.

Pozdrav.

Драго ми је што то чујем! И ја теби такође, мислим, поздрав.

П.С. "Фабула радње" је чувени фазон Зорана Радмиловића из Радована III. Мислила сам да неће бити
потребна експликација, барем Београђанима који иду у позоришта, али изгледа да је некима ипак
потребно детаљно објашњење.

Back